Sayfa 159 / 480 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
4,741 ile 4,770 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Kulüple anlaşsalar bile Adebayor asla Beşiktaşa ve Türkiye'ye gelmek istemez.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bizde gidip Stoke - Reading maci izlemiyoruzya. Buyuk maclari izliyoruz. Kendi ulkemizin buyuk maclarinida pazarliyabilmemiz lazim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece derbileri pazarlayabiliriz. Onlar da pazarlanıyor zaten..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizim ligimiz sadece kilitli kanallarda yayınlanabiliyor bildiğim kadarıyla böyle başka liglerde var mesala Ukrayna ligide öyle galiba onun için derbileri pazarlamamız bile zor İspanya'da İngiltere'de kimse bizim ligimizi izlemek için para vermez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Bizim ligimiz sadece kilitli kanallarda yayınlanabiliyor bildiğim kadarıyla böyle başka liglerde var mesala Ukrayna ligide öyle galiba onun için derbileri pazarlamamız bile zor İspanya'da İngiltere'de kimse bizim ligimizi izlemek için para vermez.
    bu da Digiturk yüzündendi galiba
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Asıl bu haber olumlu işte. Siyah formanın çıkış tarihini falan haberde söylemişler , daha neden heyecan yaptırsınlar bu kadar geri sayım yapsınlar ? Üstelik site girişinde Forma için son 2 gün de demiyor , 2 Gün kaldı yazıyor sadece ucu açık.

Robinho gelirse en fazla 2 mağlubiyet alırız onlarda deplasmandaki derbiler olabilir , 2 mağlubiyetle şampiyon oluruz.
    Tamam iyi kadro kurduk,iyi bir hocamız var ama dediğin Adebayor'un gelmesinden daha zor bir durum bence.Hocamız uzun yıllardan beri süregelen bir zihniyet değişikliği yapmaya çalışıyor takımımızda.Buna takımımızın alışması uzun süre alabilir.Hatta ben bu sene şampiyon olamayabileceğimizi de düşünüyorum.Ama Schuster'in kafasındaki sistem oturduğu zaman çok iyi bir takım olacağız.Buna eminim.Bunun için de uzun bir süre sabırlı olmamız gerekebilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Asıl bu haber olumlu işte. Siyah formanın çıkış tarihini falan haberde söylemişler , daha neden heyecan yaptırsınlar bu kadar geri sayım yapsınlar ? Üstelik site girişinde Forma için son 2 gün de demiyor , 2 Gün kaldı yazıyor sadece ucu açık.

Robinho gelirse en fazla 2 mağlubiyet alırız onlarda deplasmandaki derbiler olabilir , 2 mağlubiyetle şampiyon oluruz.
    Ahmet yeni transferlerin verdigi sevinc ve gazla boyle bisey yazdin herhalde , cunku futbol hicbir zaman boyle dedigin gibi degildir bunu sende biliyorsun , oyuncu almak bir arabanin parcalarini degistirmeye benzemez , aldigin parcalar tutucak diye birsey yok futbolda , Schuster birkere yeni bir mentalite yeni bir taktik oturtturmaya calisiyor , oyle 1 sezonda oturucak bir sey degil bu , eger dedigin gibi olsaydi gecen sezon 200 Milyon Euro harciyan REAL MADRID katildigi butun kupalari toplardi ama onun yerine sezonu Finalsiz kapatti !

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ben böyle düşünüyorum olası bir transfer daha oldugunda sezon sonu tekrar konuşuruz bunları

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezon sonu değil ilk yarının sonunda ben konuşmaya hazırım sanırım bazılarımız gerçeği FM'yle karışıtırıyor..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sezon sonu değil ilk yarının sonunda ben konuşmaya hazırım sanırım bazılarımız gerçeği FM'yle karışıtırıyor..
    Şahsi fikrime saygılı olmanı rica ederim. Nasıl ki ben sizlerin fikirlerine saygılıysam. Teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben fikrinize saygılıyım gerçekle FM'yi karıştırdığınız da benim şahsi görüşüm, herhangi bir saldırı olarak algılamamanızı rica ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu arada 2 gün geri sayım muhabbeti bakalım son bulacak mı ?

Çünkü bu akşam siyah forma Villarreal maçında sahne aldı. Salı günü satışa çıkacak diye bu kadar resmi siteden caf caf yapılmaz. Mutlaka birşey var artık....

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen.. Bugün Beşiktaş'ın siyah formayı giymesi Salı günü bir bombanın patlayacağının habercisi

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Aynen bende görünce şaşırdım , madem maçta giyilecekse bu kadar kamuoyu oluşturulmaya çalışmaz kimse.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Artik Robinho da gelirse seni tutamayiz ahmet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Artik Robinho da gelirse seni tutamayiz ahmet
    Hocam ağzını hayra aç

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

bu işte iş var ama ben sözümü hatırlatayım

Quote Originally Posted by vego View Post
    başkan bize Adebayor'u al

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence iyi bir sol bekte gerekli BJK'ye bana göre. İsmail dün kötü oynadı. Yenen gole bakınca sol bekte büyük boşluk vardı. Bir çokta atak geliştirdiler oradan.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İbrahim Üzülmez futbolu bırakmadan Beşiktaş oraya transfer yapmaz. Bence de gerek yok zaten.

Üzülmez 1 maç kötü oynar 2 maç kötü oynar ama sezonun genelinde iyi performans sergiler. O yüzden gerek yok yeni bir isme.

Geri sayım hala devam ediyor bu arada...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yarın bombayı patlatıyormuş beşiktaş, Robinho dan daha ses getirecekmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Söylenen kritlerlere ancak Adebayor, İbrahimoviç, Drogba falan uyuyor. Ha bi de Torres

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Yarın bombayı patlatıyormuş beşiktaş, Robinho dan daha ses getirecekmiş.
    Robinho açıklanacak zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önceki gece maçta giyilmiş bir forma için bu kadar tantana yapılmaz bence , herkes de bu görüşte.. Ama ben yine de kendimi en kötüsüne hazırlayıp sadece forma tanıtımı diyorum içimden.. Şayet bomba bir transfer olursa da siyah formamı alıyorum =)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Söylenen kritlerlere ancak Adebayor, İbrahimoviç, Drogba falan uyuyor. Ha bi de Torres
    Torres ?
    Evet gelecekmiş ama trabzona..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haber1903.com da süper golcü formaya yetişmiyor diye bir yazı var bilmem göreniniz oldu mu arkadaşlar..?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ilkokuldaki matematik öğretmenine de açıklamş mı abi =))

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

onun kalbi varmış anıl

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    serdar adalının hizmetcisi fatma kılıç tarafından gelen isktibaharatta şimdiden eşine ailesine ve sevenlerine robinyoyu bitirdiklerini açıklamış.
    Yok Bursa'ya gitçem CL oynayacam diye yalvarıyormuş Robinho tek engel şuan o transferde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

cidden robinho'Yu alacaklar sanırım Q7 işine döndü biraz önce kesin dendi sonra bi anda konuşulmamaya başlandı sonra tekrardan gündeme gelip gerçekten geldi.Robinho orada mutlu değil bu aşikar.kiralıkta olsa getirmesini bekliyorum beşiktaşın
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Açıkçası yönetimin bu site grişindeki resim için oluşan beklentiye bir yalanlama getirmemesi de beni çok daha umutlandırıyor yarın için. Bakalım herşeyin hayırlısı olsun kazanan türk futbolu olsun inşallah.

Mesaj Yetkileri