Kulüple anlaşsalar bile Adebayor asla Beşiktaşa ve Türkiye'ye gelmek istemez.
Kulüple anlaşsalar bile Adebayor asla Beşiktaşa ve Türkiye'ye gelmek istemez.
Bizde gidip Stoke - Reading maci izlemiyoruzya. Buyuk maclari izliyoruz. Kendi ulkemizin buyuk maclarinida pazarliyabilmemiz lazim
Sadece derbileri pazarlayabiliriz. Onlar da pazarlanıyor zaten..
Bizim ligimiz sadece kilitli kanallarda yayınlanabiliyor bildiğim kadarıyla böyle başka liglerde var mesala Ukrayna ligide öyle galiba onun için derbileri pazarlamamız bile zor İspanya'da İngiltere'de kimse bizim ligimizi izlemek için para vermez.
Tamam iyi kadro kurduk,iyi bir hocamız var ama dediğin Adebayor'un gelmesinden daha zor bir durum bence.Hocamız uzun yıllardan beri süregelen bir zihniyet değişikliği yapmaya çalışıyor takımımızda.Buna takımımızın alışması uzun süre alabilir.Hatta ben bu sene şampiyon olamayabileceğimizi de düşünüyorum.Ama Schuster'in kafasındaki sistem oturduğu zaman çok iyi bir takım olacağız.Buna eminim.Bunun için de uzun bir süre sabırlı olmamız gerekebilir.
So what?
Saike
Ahmet yeni transferlerin verdigi sevinc ve gazla boyle bisey yazdin herhalde , cunku futbol hicbir zaman boyle dedigin gibi degildir bunu sende biliyorsun , oyuncu almak bir arabanin parcalarini degistirmeye benzemez , aldigin parcalar tutucak diye birsey yok futbolda , Schuster birkere yeni bir mentalite yeni bir taktik oturtturmaya calisiyor , oyle 1 sezonda oturucak bir sey degil bu , eger dedigin gibi olsaydi gecen sezon 200 Milyon Euro harciyan REAL MADRID katildigi butun kupalari toplardi ama onun yerine sezonu Finalsiz kapatti !
Ben böyle düşünüyorum olası bir transfer daha oldugunda sezon sonu tekrar konuşuruz bunları![]()
Sezon sonu değil ilk yarının sonunda ben konuşmaya hazırım sanırım bazılarımız gerçeği FM'yle karışıtırıyor..
Ben fikrinize saygılıyım gerçekle FM'yi karıştırdığınız da benim şahsi görüşüm, herhangi bir saldırı olarak algılamamanızı rica ederim.
Bu arada 2 gün geri sayım muhabbeti bakalım son bulacak mı ?
Çünkü bu akşam siyah forma Villarreal maçında sahne aldı. Salı günü satışa çıkacak diye bu kadar resmi siteden caf caf yapılmaz. Mutlaka birşey var artık....
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aynen.. Bugün Beşiktaş'ın siyah formayı giymesi Salı günü bir bombanın patlayacağının habercisi![]()
Aynen bende görünce şaşırdım , madem maçta giyilecekse bu kadar kamuoyu oluşturulmaya çalışmaz kimse.
Artik Robinho da gelirse seni tutamayiz ahmet![]()
Bence iyi bir sol bekte gerekli BJK'ye bana göre. İsmail dün kötü oynadı. Yenen gole bakınca sol bekte büyük boşluk vardı. Bir çokta atak geliştirdiler oradan.
İbrahim Üzülmez futbolu bırakmadan Beşiktaş oraya transfer yapmaz. Bence de gerek yok zaten.
Üzülmez 1 maç kötü oynar 2 maç kötü oynar ama sezonun genelinde iyi performans sergiler. O yüzden gerek yok yeni bir isme.
Geri sayım hala devam ediyor bu arada...
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yarın bombayı patlatıyormuş beşiktaş, Robinho dan daha ses getirecekmiş.
Söylenen kritlerlere ancak Adebayor, İbrahimoviç, Drogba falan uyuyor. Ha bi de Torres![]()
Önceki gece maçta giyilmiş bir forma için bu kadar tantana yapılmaz bence , herkes de bu görüşte.. Ama ben yine de kendimi en kötüsüne hazırlayıp sadece forma tanıtımı diyorum içimden.. Şayet bomba bir transfer olursa da siyah formamı alıyorum =)
Haber1903.com da süper golcü formaya yetişmiyor diye bir yazı var bilmem göreniniz oldu mu arkadaşlar..?
ilkokuldaki matematik öğretmenine de açıklamş mı abi =))
onun kalbi varmış anıl![]()
cidden robinho'Yu alacaklar sanırım Q7 işine döndü biraz önce kesin dendi sonra bi anda konuşulmamaya başlandı sonra tekrardan gündeme gelip gerçekten geldi.Robinho orada mutlu değil bu aşikar.kiralıkta olsa getirmesini bekliyorum beşiktaşın
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Açıkçası yönetimin bu site grişindeki resim için oluşan beklentiye bir yalanlama getirmemesi de beni çok daha umutlandırıyor yarın için. Bakalım herşeyin hayırlısı olsun kazanan türk futbolu olsun inşallah.