512'lik Ekran Kartım seneye kaldırır mı?
512'lik Ekran Kartım seneye kaldırır mı?
256 nvdia benimki rahat oynanıyor şuanda ama bilmiyorum seneye ne olcak
Sırf bu oyun için önümüzdeki ay laptop alacağım.
bende sırf bu oyun için almıştım![]()
ya ben sadece hafta sonu oynıyabiliyorumbenim emektar masaüstünü çöpe atıp sağlam bir PC almam lazım
ama olsun vista da bile aşağıdaki gibi bir performans alıyorum hemde bütün ülkelerin bütün ligleri açıkken
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Fm 08'den beri hevesli şekilde Fm oynadığımı hatırlamıyorum. Üstelik Fm 08 zamanında 320 MB Ramli, 400 MHZ işlemcili bir pc'm vardı. 1 maçı yapmam ortalama 20-25 dakika sürüyordu. Şuanki bilgisayarım Fm için oldukça iyi durumda olduğu halde oynamayı bıraktım. İnşallah cezbedici birkaç özellik eklerlerde bende yeniden oynamaya başlarım.
Ben denemiştim bir defa bütün liglerle açmayı ama ilerlemeyi bırak kurulmuyor bile belki 40 saat falan beklesem kurulurdı![]()
Oyuna param hazır .. Şimdi en uygun biçimde almaya çalışacağım olmadı yine mağazalardan alırım
Ayrıca ss'lerde heyecanlanacak pek bir şey bulamadım umarım yeni özellikleri biraz daha geliştirirler
Last edited by Fernando Gago : 12.Ağustos.2010 at 10:55
Oyunun bütün eksik yönleri bulunmuş neredeyse. Bu sene kesinlikle alıyorum oyunu.
Bence bu yil en buyuk degisiklik mac oncesi ozel antrenmanlar olacak.
Buyuk takima karsi oynayacaginiz zaman antrenmanda savunma kurgusuna onem vermek, duran top calismak. Kucuk takima karsi oynayacaginiz zaman antrenmanda hucum cesitliligini saglayacak antrenman yapmak vs.
Ayni zamanda sahadaki kurgunuzu calisarak, mac icinde taktiginize radikal degisikliklerin yapilmasinin olusturabilecegi kotu sonuclar da etki edecek gibi duruyor.
Ustelik en guzeli de bunlari antrenman izleme gibi gereksiz zaman kaybi oldugunu dusundugum bir angarya olmadan yapilmasi.
antrenman güzel olacak gibi görünüyor maç öncesi rakibe karşı hamle taktikle yetmiyor.%100 başarı da sağlamayacaktır ama taktik+antrenman en azından sadece taktikten güzel sonuçlar verebilir![]()
Eğer oyunu 3D ile oynamayı beklemiyorsan (ki ben 2D ile gayet mutluyum) her türlü bilgisayarla oynarsın oyunu. Bu kadar iddialı konuşmama sebep ise; kuzenim, eski bir laptop almıştı arkadaşından, laptop Intel Celeron işlemciama adam FM 2010'u gayet güzel oynuyordu, öyle çok yavaş falan da değildi yani. RAM'i, işlemci hızını falan hatırlamıyorum ama sorulmayacak kadar kötü (eski) idi galiba.
O bilgisayar FM 2010'u çalıştırıyorsa, en az 2015'e kadar her FM'yi çalıştırır bizim Pentium 4'ler gibime geliyor.
Düzenleme: Hatta o laptop + masaüstü bilgisayarla online maç bile yaptık, gerisini siz düşünün. Laptopta ben vardım, öye çok ağır falan da değildi yani.
Last edited by Ouzy : 14.Ağustos.2010 at 21:48 Reason: Ekleme
Aşağıdaki sayfada bir açıklama yapılmış. "Turkey" kelimesini görünce heyecanlandım ama tatil falan diyor, tam olarak ne diyor acaba?
Not: FM'nin resmi sitesinde de bu yer alıyor.
http://twitter.com/FootballManager/statuses/21677774008
Just a quick message, I am off on a weeks holiday to Turkey, in case you wonder why things go quiet, thanks.
Bende şuan çalıştığım için 2 haftalığımla oyunu sipariş edeceğim erkenden. Antrenman sistemini merak ediyorum gerçekten..
şunun türkçesini yapsalar gidip parama kıyıp alacağım..
Sorun bu yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan hesabı![]()