Sayfa 173 / 480 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
5,161 ile 5,190 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yalnız 1 haftaya kadar olmazsa bazı şeyler bazıları için daha keyifli olacak Ahmet.. Herşeye tek taraflı bakmamak gerekir Ben Robinho'nun gelmesinin zor olduğunu düşünüyorum en azından Inter'e filan gidebilir en kötü halinde bile olsa - ki bence Dünya Kupası'nda Brezilya'nın en iyisiydi - ama herşeyi zaman gösterir tabiki...
    dediklerimi özetleyen sözler.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Gelip bu konuya x gelmez denilmesi açıkcası benim açımdan x'in gelmesini daha zevkli kılıyor.
    X gibi bir adam hayatta turkiye'ye gelmez bosuna hayallere kapilmayin

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Abi şöyle özetleyeyim ve kapansın lütfen konu. Orda kimseye bir saygısızlığım yok. Forumda Beşiktaşlı sayısı az diye sürekli 2-3 kişniin gelip hergün bu konuda provakasyon yapması hiç hoş değil. Gelip burada düşüncelerimizle dalga geçilirken birşey olmuyor , ben o sözü yazınca neden olsun ? Hem kendi söylediğim bir söz değil bir düşünürün söylediği bir söz.

Orada hiçbir art niyet yok genel anlamda. Sadece fikirlere karşı saygılı davranmayan arkadaşların en azından biraz daha saygılı olması gerektiğini anlamaları için yazdım. Bakın ben demiyorumki olumsuz görüş olmasın.

Ben de Dia transferine olumsuz görüş bildirdim ve iyi transfer değil dedim. Bu doğal birşey burası görüş alanı. Gelip elbette "bence gerçekleşmeyecek vs." denilebilir ama burada fikirlerler umutlarla dalga geçmek bana ters geliyor açıkçası. Neyse konu uzamasın kişisel problemler için de burada provakatif hareketler yapmasa bazı arkadaşlar çok daha güzel olacak.

Dediğim gibi o sözüm tabiki herkes için geçerli değil , kimseyi kırmak istemem bakın Revolution(isimini bilmiorm arkadşm k.bakma ) ile sürekli cevap yazarız birbirimize ama ne o beni kırmıştır ne de ben onu. Hatta en sevdiğim üyelerdendir Revolotion ayın üyesinde benim adayımdı hata. Yani ben kimse hakkında art niyetli düşünmem bana karşı art niyetli olunmadıkça. Sadece tek anlatmak istediğim hergün burada kışkırtma amaçlı mesajların yazılmaması , Feenrbahçe konusuna gelip hayal mayal yazsak linç ediliriz biz de abi ama Beşiktaşlı pek yok diye forumda istenilen laflar söyleniyor ve sonra bazı arkadaşlar hemen "ben birşey yapmadım" a getirmeyi de çok iyi biliyor olayı. Neyse dediğim gibi kırma amacım yok kimseyi ama şunu sölim sadece forum ayrı msn ayrı şey bazı arkadaşlar için bu lafım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gelmezse hayatın sonu değil.Ben geleceğine inanıyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Remzi abi gel vazgeç senle beraber başlayalım Robinho totemine bak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Abi şöyle özetleyeyim ve kapansın lütfen konu. Orda kimseye bir saygısızlığım yok. Forumda Beşiktaşlı sayısı az diye sürekli 2-3 kişniin gelip hergün bu konuda provakasyon yapması hiç hoş değil. Gelip burada düşüncelerimizle dalga geçilirken birşey olmuyor , ben o sözü yazınca neden olsun ? Hem kendi söylediğim bir söz değil bir düşünürün söylediği bir söz.

Orada hiçbir art niyet yok genel anlamda. Sadece fikirlere karşı saygılı davranmayan arkadaşların en azından biraz daha saygılı olması gerektiğini anlamaları için yazdım. Bakın ben demiyorumki olumsuz görüş olmasın.

Ben de Dia transferine olumsuz görüş bildirdim ve iyi transfer değil dedim. Bu doğal birşey burası görüş alanı. Gelip elbette "bence gerçekleşmeyecek vs." denilebilir ama burada fikirlerler umutlarla dalga geçmek bana ters geliyor açıkçası. Neyse konu uzamasın kişisel problemler için de burada provakatif hareketler yapmasa bazı arkadaşlar çok daha güzel olacak.

Dediğim gibi o sözüm tabiki herkes için geçerli değil , kimseyi kırmak istemem bakın Revolution(isimini bilmiorm arkadşm k.bakma ) ile sürekli cevap yazarız birbirimize ama ne o beni kırmıştır ne de ben onu. Hatta en sevdiğim üyelerdendir Revolotion ayın üyesinde benim adayımdı hata. Yani ben kimse hakkında art niyetli düşünmem bana karşı art niyetli olunmadıkça. Sadece tek anlatmak istediğim hergün burada kışkırtma amaçlı mesajların yazılmaması , Feenrbahçe konusuna gelip hayal mayal yazsak linç ediliriz biz de abi ama Beşiktaşlı pek yok diye forumda istenilen laflar söyleniyor ve sonra bazı arkadaşlar hemen "ben birşey yapmadım" a getirmeyi de çok iyi biliyor olayı. Neyse dediğim gibi kırma amacım yok kimseyi ama şunu sölim sadece forum ayrı msn ayrı şey bazı arkadaşlar için bu lafım.
    İsmim Kaan Ben buraya yazanların kışkırtma amaçlı mesaj yazdığını düşünmüyorum. İnsanlar kaynağı olmayan birşeyin -his de olsa düşünce de olsa- çokça kez tekrar edilmesini pek normal karşılamazlar. Bu olay gerçekleşmedikçe sana yapılan iğnelemeler, ironiler olacaktır bunlar gayet normal çünkü bu da onların görüşleri. Bence sen yanlış anlamışsın bazı insanların düşüncelerini.. Burak'ı (hooijdonk07) çok yakın olmasa da tanıyorum. Kimseyi üzmek kırmak gibi bir amacı olmaz dediğim gibi iğneleme ve ironiler çokça olacaktır. Nasıl biz senin düşüncelerine saygı göstermek zorundaysak senin de bunları normal karşılaman gerekir Ahmet kardeşim. Kafaya takılacak bir durum yok ortada

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ahmet benim burada kimseyi kışkırtma veya gelecek gelmez gibi bir düşünce ortaya sunma amacım yok.

Gelsin en kralı gelsin ne fark eder ? Kimler kimler geldi geçti.Biz yıldız getirdiğimizde bilmiyorum o zamanlar takılıyormuydun Tsi'ye yaşlı deniliyordu kariyerinin son demi deniliyordu çok para deniliyordu O yüzden her eleştiri geldiğinde içinde bulunduğunuz psikolojiyi anlıyorum anlıyoruz.

Şu konuşmalar msn'den yapılsa ve hiçkimse birbirini tanımasa emin ol sonlarında küfürler havalarda uçuşur.Şu mesajımı okuyuncada kimse demesin ben Hayatta küfür etmiyorum diye

Demek istediğimi anladın umarım.
    Last edited by CeNTeR_TR : 14.Ağustos.2010 at 16:56
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Remzi abi gel vazgeç senle beraber başlayalım Robinho totemine bak
    Ben Robinho gelmez demiyorumki , Saike X demis bende diyorum ki X gelmez BJK ye

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

İşte sen orda gönder X'i diyorum ben buradan karşılayayım

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Saka bir yanada , Robinho da gelir , Adebayor da gelir , istenilen paralar odendikten sonra bu tarz oyunculari getirebilirsin , kolay olmaz , ama gelir

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Feyyaz Uçar bombayı kaçırmış ağzından maçı yorumlarken TRT'de Adebayor geldiğinde Bobo ne olacak bakalım gibi birşey demiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adebayor bugünkü City maçında 90 dakika oynadı ya bence Robi daha yakın

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yok yedek başladı Ade bugün. Robi kadroda yoktu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şayet geilrse gibisinden falan demiştir..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Feyyaz Uçar bombayı kaçırmış ağzından maçı yorumlarken TRT'de Adebayor geldiğinde Bobo ne olacak bakalım gibi birşey demiş
    Öyle bir transfer gündemde olduğu için demiştir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aynen öyle..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gelecektir neden gelmesin imkansız gözünle bakıyorsunuz ki.
    Quaresma nasıl geldiyse onlardan herhangi biri veya ikisi gelir..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ibrahimoviç geLiyormuş duydunuz mu?
    Biri demiş evet keşke BeLLamy geLse..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Robinho haftada £160K kazanan bir oyuncu. Yıllık maaş olarak £10M'ye yakın bir oyuncu. Bonservisi ayrı mesele. Getirmesine getirirsin ama borç batağına saplanırsın.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

adebayor geldiginde demedi adebayor sayet gelirse dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Boşuna uğraşmayın arkadaşlar kimseyi alamayız biz.

Gelen Quaresma ve Guti'den zaten gerçekleri değil, ikiz kardeşleri.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Adebayor çıkarması !

Beşiktaş'a İngiltere'den müjde geldi. Yeni bir bomba patlatan Manchester City, artık Adebayor'u elden çıkarmanın peşinde...

Quaresma ve Guti gibi iki ünlü yıldızı kadrosuna kattıktan sonra bir büyük bomba daha patlatmak için harekete geçip, Manchester City’nin Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor’un peşine düşen ancak ilk İngiltere çıkarmasından sonuç alamayan Beşiktaş Yönetimi, bu transfer için yeniden ümitlendi.

Haftalardır Adebayor’u transfer etmek için uğraşan, fakat İngiliz ekibinden, “Şu anda biz de forvet hattımıza transfer yapmaya çalışıyoruz. Konu, bir hafta içinde sonuçlanır. Ondan sonra yeniden masaya oturabiliriz” yanıtını alan Siyah-Beyazlılar, Manchester City’nin İnter’den Balotelli’yi almasıyla birlikte havalara uçtu. Beşiktaşlı yöneticiler, önümüzdeki günlerde bir kez daha İngiltere’nin yolunu tutup, Adebayor transferine nokta koyabilmek için Manchester City yöneticileriyle masaya oturacak.

"ROBİNHO DA OLABİLİR"
    Bu arada Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın yardımcısı Cengiz Zülfikaroğlu, ‘2. Adebayor çıkarması’nı doğrularken, ilginç sözler sarfetti: “Adebayor da olabilir, Robinho da. Takım içindeki dengeleri bozmadan, dünya çapında bir golcü alacağız.”

Kaynak: Fanatik

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın bu kadar hücum yönü yüksek bir kadrosu varken hala niye forvet arıyor merak ediyorum.Bobo bu yükün ağırlığını kaldıracak bir oyuncu bence.Olmadı Nihat'ı koyarsın forvete.Çok zor durumda kalırsan koy Holosko'yuZaten kontenjan sorunuda var.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post

alamaz diye birsey yazmamis kimse fakat robinho adebayor gibi adamlarin ücretleri fazla bu ücreti demirörenin cikarip verecegine inaniyorsaniz o sizin bileceginiz is.. city'nin robin adebayor gibi adamlarini en az 20-25 milyon € dan assagi birakmayacagini biliyoruz üstüne bu adamlarin maaslarida var ikiside yüksek maas aliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post

GocaoğLan Bak sana bi iki örnek verecem bunlarda öyle olabilir

Cisse - Orjinali forvetti Dibrilji Cisse idi

Higuain - Orjinali Real Madrid'de krallığa oynuyor

Ronaldo - Orjinali şimdi 200 kila civarlarında

Guti ve q7 de dubLör aslında
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Cisse geldiğinde bayağı sevinmiştim Dibril Cisse diye.

Ayrıca:

Delgado - Cesar Delgado

İbrahimler - İbrahimovic

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Evet örnekler çoğaltılabilir haklısınız.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Robinho to join by the end of 2010 Summer Transfer Window

Join By End Of Summer Transfer Window

Fenerbahce 7/4Besiktas 5/2Inter Milan 4/1Benfica 6/1Santos 8/1AC Milan 10/1Barcelona 10/1Schalke 10/1Shakhtar Donetsk 16/1Chelsea 20/1

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Skybet'deki oranlarda değişiklik var görünüşe göre.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Robinho ne Fenere ne Beşiktaşa

Mesaj Yetkileri