1 ile 30 arası toplam 194 sonuç

Konu: Fm11' de PatLama BekLediğiniz FutboLcuLar ?

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Senin için hiç üşenmedim kardeşim

Gökhan'ın 10.03deki ca'sı 145 ;

Şimdide 145 ve 145+ olan sağ beklerden örnekler vermek istiyorum.

Zanetti, Zabaleta, Ansaldi, Campagnano, Belletti, Emerton, Maicon, Dani Alves, Rafinha, Cicinho, Zapata, Corluka, Srna, Wes Brown, Grygera, Carragher, Neville, Glen Johnson, Zebina, Chalme, Reveilleire, Sagna, Rod Fanni, Westermann, Lahm, Fritz, Friedrich, Beck, Boateng, Heitinga, Boulahrouz, Zambrotta, Bonera, Santon, Eboue, Bosingwa, Anyukov, Ivonovic, Cuellar, Iraola, Arbeloa, Gamez, Behrami, Chrygnski, Lichtsteiner, Sergio Ramos.

Bunlarda 145 ve 145+ oyuncular dünya üzerindeki DR yeteneği min. 16 olan.

O yüzden bence Gökhan Gönül normal bir seviyede gibi görünüyor.
    EyvAllah kardeşim sağolasın Tabi senin dediklerinde mantıklı ama ister istemez Gökhan'da biraz daha artış bekleniyor.Ama dediğim gibi ben ca pa işlerinden anlamam.O yüzden yine oradaki sayısal değeri en iyi siz bilirsiniz ama ben Gökhan'ın yukarıdaki birkaç oyuncudan daha iyi olduğunu düşünüyorum

Gerçi Ömer abide demiş fazla bir artş beklemeyin diye , yine yabancılarda 5-6 özellik 2-3 artar bizimkiler olduğu yerde sayarlar
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post

Gerçi Ömer abide demiş fazla bir artş beklemeyin diye , yine yabancılarda 5-6 özellik 2-3 artar bizimkiler olduğu yerde sayarlar

haklı ama ...

türk futbolcuları kendilerini geliştirmemekte keçi inadına devam ediyor. arda son 1 senede bırak kendini geliştirmeyi geriledi bile. mehmet topal deniyor, adam hayatının en berbat sezonunu geçirdi geçen yıl. bir gram ilerleme yok. türk futbolcu olarak bence yükseltilmesi muhtemel adamlar ;

ozan ipek
    volkan şen
    onur kivrak
    mustafa pektemek

aklıma gelenler bunlar şimdi. elbette birkaç isim daha çıkacaktır.

ayrıca necip emre falan zaten mental olarak gayet yeterli yansıtılmış oyuna, zevkli olan onları ilerleyen yıllarda geliştirmek değil mi? adamların potansiyelleri zaten yerli yerinde. bi artış beklenemez onlarda bana göre.

Mesaj Yetkileri