Sayfa 177 / 480 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
5,281 ile 5,310 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Koray'ı o kadar isterimki Beşiktaş'ta görmeyi Holosko-Koray takasına bile fitim ben.

Dediğim gibi Beşiktaş'ın Koray'la ilgili bir teklifi olmuş ama bizim yönetim ve teknik kadro kesinlikle satılmayacağını söylemiş. Demek ki iyi bir teklif değilmişti.
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Teyo'yu bedava verdik , Erkan'ı bedava verdik Batuhanı yok pahasına verdik ama Eses bize bir kıyak geçmiyor ha

Gerçekten yanlız şaun beşiktaş sağ bek ciddi s.o.s veriyor. Ne ekrem ne erhan ne toraman sağbek değil. Eğer hedef başkanın söylediği gibi uefa kupası ise Rıdvanda yeterli değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ivanovic, Sagna, Rafinha, Beck, Eboue, Bosingwa, Santon, Dani Alves, Maicon bunlardan birini seç totem yap Ağmad
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rosicky'e sevinen Galatasaraylılar gibisiniz. Bence transfer o kadar kesin değil. Zaten Robinho bencil, profesyonelikten uzak, istikrarsız bir oyuncu. Beşiktaş'ın yeni havasını bozar. Adebayor müthiş bir transfer olurdu da onun gelmesini daha imkansız.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Trt'nin son dakika haberi ile Gsscout bir mi sence ?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Robinho büyük olay olur yalnız
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

AS' gazetesindeki habere göre Barça Robinhoyu 2 saat içinde açıklayacak.

Akıllı ol Guardiola !!

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ahmet abi,abi,yap bişeyLer de şu takımın kontanjan ve sağ bek sorununu da haLLediver be abi,ha?

Robinho'yu transfer etmek ne kariyeri düşüşe geçmiş Quaresma'yı ne de 33 yaşına gelmiş Guti'yi transfer etmeye benzer.

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Rosicky'e sevinen Galatasaraylılar gibisiniz. Bence transfer o kadar kesin değil. Zaten Robinho bencil, profesyonelikten uzak, istikrarsız bir oyuncu. Beşiktaş'ın yeni havasını bozar. Adebayor müthiş bir transfer olurdu da onun gelmesini daha imkansız.
    Aynı şeyleri Quaresma için de söylemiştin.Takımın yeni havasından bahsederken o havanın Quaresma'yla geldiğini unutma istersen.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Robinho'yu transfer etmek ne kariyeri düşüşe geçmiş Quaresma'yı ne de 33 yaşına gelmiş Guti'yi transfer etmeye benzer.
    Şunları bir kenara bıraksanız artık ? Onlara böyle sıfatlar takmak Türkiyedeki diğer transferleri yerin dibine sokmaktır o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Robinho ihtiyacımız olan adam değildi belki ama çok da iyi oldu.Hayırlı olsun Beşiktaşıma birkaç güne açıklanır. Hani nerde hunilerimiz

Ahmet geri gel.Konunun sana ihtiyacı var

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

http://www.mirrorfootball.co.uk/news...cle554605.html

3 gün önceki haber ama kaynak sağlam o yüzden koyuyorum. Schalke ve Beşiktaş ilgilenen 2 kulüpmüş.

demekki Schalke'yi birşekilde devre dışı bıraktık yada oyuncu bizi tercih etti.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Özellikle son dönemlerde transfer haberleri konuları amacının epeyce dışına taşmaya başladı. Genel olarak transfer haberleri, yorumları olur araya 1-2 espiri,şaka sıkışır; kabul. Ancak; geyiğin arasına 1-2 transfer haberi, yorumu sıkışmaya başladı. Ayrıca transferle alakasız birçok konu transfer haberleri konularında gündeme getiriliyor. Lütfen geyik için kafeyi, diğer türden tartışmalar için de farklı başlıkları kullanalım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Şimdi Robinho geldimi ne oldu ben hiç bişi anlamaıdm. Dün akşam 1-2 gibi bi hareketlenme oldu ama herkes msn den yok robinho geldi falan dedide ben somut bişi göremiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Şimdi Robinho geldimi ne oldu ben hiç bişi anlamaıdm. Dün akşam 1-2 gibi bi hareketlenme oldu ama herkes msn den yok robinho geldi falan dedide ben somut bişi göremiyorum.
    Boşver konuşmaya deymez. Gelmez. Gelmesi için para vermek lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Tolga aynı anda birçok güvenilir isim bittiğini söyledi ve TRT'de son dakika olarak 3 yıllığına Beşiktaş'ta denildi. Artık resmi açıklama bekleniyor sadece.

Konuşmaya değer yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer Robinho sorun çıkartmaz ve ondan beklenen performansı sergilerse, bu sene Beşiktaş'ı tutmak çok zor olacak. Öncelikle Beşiktaş'a sonra da Türk futboluna hayırlı olmasını dilerim transferin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

BJK'nin anlaştığı fakat bunu hala açıklamadığı açıklamak için tüm anlaşmaların tamamlanmasını beklediği söylendi TRT'de. bende izlemiştim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

O tüm anlaşmaların en azından Adebayor transferi için tüm şartları zorlamak oldugunu düşünüyorum. Robinho bana kalırsa bitti ve Adebayor için son kozları kullanıyor Beşiktaş gibi , olmazsa Robinho'yu açıklayacak yönetim bence. Yani o yüzden ne zaman açıklanacağı Adebayor ve City'nin tavrına bağlı.t

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ama çok ağır bir yükün altına giriyor Beşiktaş. Çok ciddi bir mali yük. Robinho'nun maaşı hakkında bilgisi olan var mı?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bonservis'i sponsor karşılayacak , Robinho'ya verilecek 5-6 milyon euroda koskoca beşiktaş için sorun olmaz. Mutlaka hesaplamıştır Beşiktaş mali işlerden sorumlu yöneticileri.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Bonservis'i sponsor karşılayacak , Robinho'ya verilecek 5-6 milyon euroda koskoca beşiktaş için sorun olmaz. Mutlaka hesaplamıştır Beşiktaş mali işlerden sorumlu yöneticileri.
    5 - 6 milyon sorun edilmeyecek bir rakam değil ki. Türkiye'de bugün bir oyuncuya en fazla 4 Milyon Euro verildi. O da Roberto Carlos'tu. Dengeleri bayabi saracağı kanısındayım. Hiç bir sponsorun £20M'den yüksek bir mebla civarı bir para vereceğini sanmıyorum ama hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sponsorun karşılığında ne istediğinebağlı, mesela kulübün adının yanına ismimi koyun diyebilir ya da stada ismimi verin diyebilir. Kendi reklamanı bir şekilde yapması gerekiyor, verdiği para ile bunu yapabilirim düşüncesindeyse, miktar önemli değil, sponsor karşılar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Abi Sponsor stad isminin önüne kendi ismini vermek istiyor. Ve de sanırım reklamlarında falan kullanır sürekli Robinho'yu doğal olarak.

Sponsori çin pek büüyk para sayılmaz çünkü , orantı olarak bakarsak Ronaldo'nun , Real'e gitmesinden daha büyük transfer olacak Robinho'nun Türkiyeye Beşiktaşa gelmesi. Dünyada çok ilginç karşılanacak ve aylarca konuşulacak bu transferin nasıl oldugu falan.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

sonrada sirada Adebayor var herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Konuşulacak ama dünyada kimse sponsoru konuşmaz ki, sırf reklam için o kadar para vermez sponsor, mutlaka karşılığında bir şey ister, mesela 10 sene göğüs reklamı, 5 sene stadın isim hakkı ya da başka şeyler. Bu nedenle sponsor oluyor zaten yoksa bu tür istekleri olmayıp, sadece Robinho'yu reklamlarımda kullanırım düşüncesiyle karşılığı alınacak bir para değil, Milangaz sponsor olsa tüp reklamında mı oynayacak Robinho?

Gerçi Demirören'in şirketleri sponsor olursa, karşılığında bir şey istemeyebilir, kulübe zaten cebinden para da veriyor, Demirören için sıkıntı olmaz, en azından artık Yeter Demirören demiyor taraftar, o haldeyken kulübü bırakmadı, şimdi taraftarın da desteği olduğundan hiç bırakmaz, daha fazla bile para harcayabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Robinho'nun maaşıyla ilgili City'den 9 milyon euro alıyor yarısını kes eline geçen para 4,5 m euro

bizde bir 5-6 m euro vereceğiz gibi.

Guti'de olduğu gibi 1-1,5m'ini Demirören karşılarsa 3,5 i Bjk ye ait gibi(varsayım)

ben hala Robinho=sponsor by demirören olacağını düşünüyorum

Mesaj Yetkileri