yahu getirsinler adamida birakinda ekonomik kismini yoneticiler dusunsun , neden her yeni transfer oldugunda transferin finans yonu konusluyorki , sorumlusu yoneticiler , yeri geldigi zaman bunun hesabini vericekde yoneticiler
yahu getirsinler adamida birakinda ekonomik kismini yoneticiler dusunsun , neden her yeni transfer oldugunda transferin finans yonu konusluyorki , sorumlusu yoneticiler , yeri geldigi zaman bunun hesabini vericekde yoneticiler
MOil sponsor olmuş sanırım![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ben sadece merakımdan sordum, ne yani merak etmeyelim mi bu kadar paraya kim sponsor oluyor diye?
Benim cebimden çıkan bir para yok sonuçta, ayrıca her takım için aynı şeeyi söylerim, kendi takımım için de, ben kulübün muhasebecisi değilim, ben önce parayı düşünmem, ben sahaya bakarım, parayı, takım içindeki dengeleri yöneticiler düşünsün, varsa paran, verir alırsın.
Ama böyle düşünürken de, bu parayı kimin karşılayacağını merak etmeyelim mi? Demirören verecekse, kesinse zaten yorum yapmam, başka firma verecekse de, karşılığında ne alacak? Net bilgi varsa, bilen yazar, yoksa yarın transfer gerçekleştiğinde zaten sponsor da duyrulur, benim de merakım gitmiş olur.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Her an açıklanabilirmiş .
İspanya medyası, başta Beşiktaş olmak üzere Türk takımlarının önemli isimleri transfer etmeleriyle Süper Lig`in git gide güçlendiğini ve daha popüler hale gelmeye başladığını okuyucularına duyurdu.
Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören`in bu s...ene yaptığı çıkışın oldukça önemli bir hamle olduğunu bildiren AS Gazetesi, önce eski Real Madrid teknik direktörü Schuster`in, sonra da yıllarca Madrid forması giymiş Guti`nin takıma kazandırılmasıyla Demirören`in hiç olmadığı kadar iddialı olduğunu öne sürdü. Ayrıca Demirören`in Guti`ye, İnönü Stadı`nda yapılan imza töreninden sonra, 1993 yılındaki Michael Jackson konserinden sonra statlarının Guti kadar ünlü bir kişiye tanıklık etmediğini söylediği iddia edildi.
Daha önce transfer edilen John Carew, Mateja Kezman, Ariel Ortega ve Kenneth Anderson`un da önemli isimler olduğunu, yıllar geçtikçe daha da kaliteli isimlerin lige geldiğini ifade eden gazete, Anelka ve Guiza gibi kariyerlerinde çıkış arayan isimlerin Türkiye`ye geldiğini, şimdi ise Quaresman, Guti, Niang ve İnsua gibi dünyaca tanınan yıldızlarla Türkiye Lig`inin hiç olmadığı kadar tanınacağını kaydetti.
Adebayor ve Robinho gibi transfer dedikodularına da yer verilen haberde başta Beşiktaş ve Fenerbahçe olmak üzere harcanan transfer ücretlerinin git gide arttığı da habere konu oldu.
Gençler az önce ntv sporda dedi beşikteş bi dünya yıldızını açıklayabilirmiş...Yıldırım demirören naapıyo böle yaw :S![]()
inş 2 dünya yıldızı açıklar![]()
Nobre ve Uğur İnceman yabancı statüsünde de benim mi haberim yok?Uğur zaten 1 yıllık sözleşme imzaladı, dursun bir kenarda işte, ara sıra takım yorgun olduğunda rotasyon amaçlı kullanılır, sezon sonu da gider nereye gidecekse. Ama Nobre aldığı parayı da düşünürsek hemen gitsin derim. Fink, Hilbert(Holosko) ve Tabata(kiralık) gitmesini istediğim yabancılar. Böylece kontenjan Robi gelince de açık olur ve 1 yabancı golcü alabiliriz, Ade(kiralık) ya da Altidore hangisi olursa.
![]()
Artık robinho+1 yabancı forvet gelirse Bobo gider
edit:holosko da olabilir
Bu takımda görmek istemediğim 3 oyuncu var:Nobre Erhan Tabata
Robinho için değerLendireLim;
SchaLke mi ? Beşiktaş mı ?
Magath mı ? Schuster mi ?
ALmanya mı Türkiye mi ?
Beşiktaş taraftarımı mı SchaLke taraftarımı ?
SchaLke ye giderse yıkıLırım vaLLa.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Valla Magath'ın himayesine girerse Robinho ülkeyi değil kıtayı terk eder. Askeri eğitim yaptırıyor adam.
Bize gelmesi için Schalkeye gitmesindne daha çok sebep var. Birincisi hedefi yok Schalke'nin.
Balta vurmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın..İnşAllah gelir Beşiktaş'a problemli bir oyuncunun rakibimde olması bizim için güzel bir olayKısacası düşmanımın düşmanı benimde dostumdur
![]()
Türkiyeden mi tekrar Avrupaya rahat döner Almanyadan mı Avrupaya daha rahat döner aslına bunu sorgulamak lazım.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ProbLemLi oLayına da ben çok takıLdım asLında. Adam neden probLemLi acaba. ReaL Madrid de iLk geLdiğinde iyi bir sezon geçirdi, City de de öyLe iLk sezonu harikaydı, BreziLya da zaten süper sezonLar geçirdi. Schuster himayesinde daha önce oynamış bir oyuncunun ben probLem yaratacağına hayatta inanmam. Gerçekten probLem çocuk oLsa en başta aman kaLsın derdi zaten Schuster. O yüzden ben probLem oLayına çok takıLmıyorum, hatta böyLe birşey oLmayacak ona da inanıyorum.
Ama SchaLke ye karşı da 15255456 kez de Beşiktaştır.
Arkanda Rakitic iLe oynamak var birde Guti iLe oynamak var. Seni İspanya yüceLten adam iLe oynamak var.
Bir kuLübeye bakınca Magathı görmek var birde sana tüm şevkati iLe yakLaşmış sana performansını sağLaman için herşeyini vermiş Schusteri görmek var.
VaroğLu var. Parada var.
Ntvspor'un internet sitesinde her an açıklanabilir falan diye bir olay yok ya da ben mi görmüyorum arkadaşlar bir bilgisi olan?
Hayrettin abi'ye katılıyorum.. Robinho kariyerinin altın çağını yaşamıştır ve Beşiktaş'a gelmek için de ilk şartı Schuster olmuştur.. Böyle bir ortamda düşünülmesi gereken son şey Robinho'nun çıkaracağı sorunlar bence hele ortada (şayet gelirse) yapacağı süper işler dururkenn..
Bu arada City den iLk forvet ayrıLdı.
BeLLamy kiraLık oLarak 1 yıLLığına Cardiff takımına veriLdi.
Sırada Robinho![]()
Sonrada Adebayor![]()
EmekEge Bu arada Beşiktaş - Robinho haberlerini ciddiye
almaktan fayda var.. Haberler son derece güçlü..
Gerçekten ortam hareketleniyor , iş bitiyor heralde..
Abi sen imzada yer aç![]()
Robinho Adebayor yalan,Pascal'ı geri getir büyük başkan![]()
Hayat ne garip Quaresma, Guti, Robinho falan..![]()
Şu anda Melih Şendil'in ağzından bir maç başı lk onbir sayımı canlandı böyle kafamda..
........ ve ilerde Quaresma-Guti-Robinho .. =)) Umarım gerçekleşir bu transfer..
Ağmad senin totem yine tutacak galiba Adebayor gelicek heraldetribundergi DEDIKODU: Besiktas'in Robinho yaninda getirecegi
isim Robinho'dan daha cok konusulacak deniyor.
18 minutes ago via TweetDeck![]()
Screw you guys, I'm goin' home