Aynen öyle abicim =D
Aynen öyle abicim =D
Beşiktaşa robinho felan gelmezzz. Boşuna hayal kurmayın bence.
Resmi siteden bir açıklama gelmedikçe Robinho'nun geldiğine inanmıyorum ayrıca geleceğinede inanmıyorum.
Robinho gelsin ben izlemekten zevk alırım. Ama artık birisi çıksın Robinho Beşiktaş'Ta desin ve olay bitsin. Hepsi bu.
Acaba kimler yedekte duracak yabancılardan ? Şahsen Delgado ve Tabata'nın aynı anda yedek durması lüks olacak.
------------Ernst---Necip-----------------
---------------Guti Haz.-----------------
Quaresma---------------------Robinho
-------------------Bobo------------------
Büyük ihtimalle Schuster bu dizilişi ve oyuncuları tercih edecek ama defansı tam kesitremiyorum Sivok var Zapo var Ferrari var Toraman var.... Sadece bir sağ bek alınırsa bu takıma şöyle atağı da kuvvetli olan GG tarzı , Beni Uefa kupasından aşağısı kesmeyecek bu sene şahsen.![]()
Sanırım Schuster Ligde
Guti,Ernst,Necip,Quaresma,Nihat ve Robinho Lu bir sistem.
Avrupa da;
Guti,Ernst,Necip,Quaresma,Robinho,Bobo Lu bir sistem uyguLayacak.
Ayrıca Beşiktaş ın yerLi oyuncuLarı arasında bir tek sağ bek tarafında oynayan oyuncuLar D kaLite oyuncuLardır. DiğerLeri hepsi C kaLite ve yukarısı adamLardır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İ.Üzülmez mi C kalite ve üzeri? Veya Necip mi? Türkiye'de B sınıfı isim yok diyebiliriz, Arda, Hamit B sınıftır şu an.
Beşiktaş'taki yerlilerden Nihat, Rüştü kaliteli bana göre (düşüşteler kariyerlerinde ama tecrübeleri ve kaliteleri ile diğer yabancılara ayak uydururlar). Cenk de zamanla iyi olacak, Necip de öyle.
Demirören birde sağ bek al bize tamam valla başka bişey istemeyecem
Fink kalsın Holosko ve tabata gitsin
"Guti ve Quaresma'yla babam da şampiyon olur"
Robinho'yu da almayın bi zahmet![]()
Guti ve Quaresma'yla babam da şampiyon olur"
20 Ağustos 2010 14:35 | NTVSpor.net
Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, NTV Spor canlı yayınında çarpıcı açıklamalar yaptı.
![]()
Yılmaz Vural: Her horoz kendi çöplüğünde öter
![]()
NTV Spor muhabiri Hakan Gündoğar'ın sorularını yanıtlayan Yılmaz Vural, yeni sezon hedeflerinden rakiplere, yabancı futbolcu konusundan meslektaşı Rijkaard'a kadar her konuda samimi açıklamalarda bulundu.
Siyah-beyazlı takımın sezona flaş transferlerle girdiğinin hatırlatılması üzerine tecrübeli teknik adamın, "Guti ve Quaresma'yla babam da şampiyon olur" sözleri röportajın en dikkat çekici anı oldu.
Vural, Türkiye'de ikinci yılını geçirmesine karşın sezona kötü bir başlangıç yapan Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın sert eleştirilere maruz kalmasıyla ilgili, "Yabancı bir hocanın buraya alışması kolay değil. Rijkaard da bunun sıkıntısını çekiyor. Her koroz kendi çöplüğünde öter" dedi.
Robinho Beşiktaş'ta mı?
Güncelleme : 20 Ağustos 2010 16:26 | NTVSpor.net
İngiliz The Guardian gazetesi, internet sitesinde Robinho'nun Beşiktaş'a transferinin an meselesi olduğunu iddia etti.
![]()
Beşiktaş, yılan hikayesine dönen Robinho transferinde sona yaklaştı.
İngiliz The Guardian gazetesi, Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı Robinho'nun Beşiktaş'a transferinin bitmek üzere olduğunu duyurdu.
İngiliz gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre Beşiktaş ile Manchester City'nin 23 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya çok yakın olduğu iddia edildi.
İnternet sitesinde habere geniş yer ayıran The Guardian, siyah-beyazlıların transferin gerçekleşmesi halinde Robinho ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağını öne sürdü.
Teknik direktör Mancini'nin bütün planlarını Robinho'nun yokluğuna göre yaptığını yazan gazete, Brezilyalı oyuncunun Beşiktaş'a transferinin büyük ölçüde gerçekleşmesi nedeniyle, Timisoara maçında kadroya alınmadığını iddia etti.
Yine aynı gazeteye göre transferde bugün önemli gelişmeler yaşanacak. Manchester City başkan yardımcısı Garry Cook ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in transfer hakkında son kez konuşacağı ve anlaşmanın büyük olasılıkla bugün kamouyuna duyurulacağı öne sürüldü.
Schuster ile Robinho arasındaki yakınlığa da vurgu yapılan haberde Schuster'in Real Madrid'deyken Brezilyalı oyuncuyu göndermek istemediği ama o zamanki başkan Roman Calderon'un bu oyuncunun satışına onay verdiği hatırlatıldı.
Öte yandan İngiliz basını Robinho'nun Beşiktaş'a gitmeye çok yakın olmakla birlikte, Schalke ve Lyon'un da transfer için girişimlerini sürdürdüğünü yazdı.
Schalke ve Lyon işlerine baksın , Robinho buyursun gelsin..
HJK Maçından sonra açıklancak büyük ihtimalle
bugun ya da pazartesı dıyorlar ama ..?
Robinho her Beşiktaşlının kadrosunda görmek isteyeceği bir oyuncudur. Ancak Robinho ve benzeri futbolcuların transferini sponsor vasıtası olmadan gerçekleştirmek, kulübümüzün mali yapısını ve iç dengelerini bozacağı düşüncesi ile gündemimizden düşmüştür. Bugün için böyle bir sponsorluk teklifi de gelmediğinden Robinho transferi söz konusu değildir
BEŞİKTAŞ JK
Not : Arkadaşlar üzerime gelmeyin lütfen.
Böyle bir açıklama bekliyordum zaten.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Q7 ve Guti transferlerindeki yöntem.. İlişkimiz yoktur , gündemimizden yoktur gibi açıklamalr ve ardından imza törenleri =)
Bu haber şimdi resmi sitenini mi.
Robinho yalanlanmamışki. Sadece sponsor olmadan olmaz diyorlar. Bu yüzden düşmüştür diyorlar. Birazdan diyecekler sponsor bulundu anlaşıldı diye.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Resmi ağızlardan demeçler verildi..
Ali Ece'yi radyo programında Manchester'dan aradılar çok bomba haberler varmış.Birazdan açıklıycak
Kim aramış ?