Originally Posted by
Ahmet Göktaş
Yeter ya yeter en ufak birşey yazamaz olduk selam versek hesaba çekilir olduk
Ne şiddeti yahu kardeşim en ufak mesajımda bile belirli 3 kişi gelip lütfen tartışma ortamı oluşturmasın artık yeter yahu ! Beşiktaşlı olmayan birinin forzanın statüsünü bilemeyeceğini söyledim bu mu şiddet ? Niye senden ve diğer 1-2 kişiden başkası alınmıyor aylardır burda benim mesajlarıma da hep sen ? Demekki problem sende kardeşm , birsürü kişi var burda ama hep sen bana karşı bir muhalif tavır içindesin.
Ben nasılki Gsscout hakkında , Antu hakkında bilgi sahibi olamazsam bir fbli gsli kadar , bu da aynı öyle bir durum , içiniz mi fesat bilemiyorum yada anlaşıp üstümemi oynuyorsunuz bilmiyorum belirtli 3 kişi ama artık her mesajımdan cımbızla birşey aramayı bırakın. Burada insanlar rahat rahat mesaj yazamaz oldu sizlerin yüzünden kardeşim. Yapmayın artık şunu Bakın son 30 sayfaya hepsindede ben gelip burda "Selam millet " yazsam "Ne diyorsun sen ya ne selamı düzgün konuş" diyeceksiniz nerdeyse. cidden sakin olun az.Kural dışı birşey oldugunda yöneticiler siler mesjaımı ve bana söyler ahmet böyle yapma falan diye , ama hiçbirşey olmayan mesajda bile üstünüze birşeyler alınmanız falan iyi niyetli olmadıgınızı gösteriyor cidden.