Akşam Lig TV'de adam BJK Robinho ve kulüple anlaştı transferin %40'ını karşılayacak fakat hala Sponsporla görüşmeler sürüyor dedi.
Akşam Lig TV'de adam BJK Robinho ve kulüple anlaştı transferin %40'ını karşılayacak fakat hala Sponsporla görüşmeler sürüyor dedi.
Tabata'yı gönderme riskini göze alamaz yönetim Tarihinin en pahalı oyuncusunu 1 sene sonra göndermek ağır gelir. Delgado boşuna duruyordu zaten iyi oldu böylesi.
Bugün,Yarın Holosko'nun da Manisa'ya kiralanacağını düşünüyorum.
Alsınlar neyi alamıyorlar ya gitsinler öyle topçuların Beşiktaş'ta yeri yok..!
Keşke gitse bende isterim Tabata'nın ayrılmasını , şut çeker gibi pas atıyor adam arkadaşının ayağına ve birde 10 numara olacak bu adam.
Ya en basitinden dün maçtaydım Ahmet , adamın mücadeleye girecek gücü yok kaçıyor toptan.. Koşu yoluna pas istiyor atılınca tutup topu geri dönüyor adam o koridoru kullanacak gücü kendinde göremiyor yani üstelik oyuna sonradan girmişsin diri olman lazım orda 70 dakikadır koşturan belediyeli gelip arkadan önünü kesiyor.. Böyle topçuların bizde yeri yok , Quaresma gibi 2-0 dan sonra bile oyunun bitimine 1 dk kalmasına rağmen bir yerlerini yırtan topçulara ihtiyacımız var..!
Q7 de Tabatayla kanka olup bırakır koşmayı yakında![]()
Ağzından yel alsın birader =D Öyle birşey olmaz zaten , bu taraftara onu yapamaz Q7..
Beşiktaş`ın Arjantinli futbolcusu Matias Delgado ile yollar kesin olarak ayrıldı.
Beşiktaşlı yöneticilerden edindiğimiz bilgillere göre, Arap takımlarından Al-Jazira yöneticileri ile yapılan görüşmeler sonucu anlaşma sağlandı. Delgado`nun bu sene alacağının verilmeyeceği bu miktarın bonservis bedeli olarak sayılması konusunda anlaşıldı.
2006-2007sezonu başında 5 Milyon Euro`ya Basel`den transfer edilen Arjantinli futbolcunun yarın resmi imzayı atacağı ve İstanbul`dan ayrılacağı bildirildi.
-HABER1903-
DeLgado gitti, Yarın HoLosko da gidicek, Robinho ve Ağustos sonunda donduruLması biten Fink takımı katıLacak. Çok sağLam oLucak kadro. Fink i arıyorduk.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Dün Robinho'nun yokluğunu hissettik maçta abi adeta![]()
![]()
Avrupada
---------------Hakan----------------
Toraman--Zapo-ferrari--İbo
---------Fink----Ernst-----------
Quaresma-Guti--Robinho
-------------Bobo----------------
Bu takımdan ben şahsen en az çeyrek yada yarı final yapmasını beklerim Uefada abi. Dediğin gibi çok sağlam bir kadro ve bu kadar hem güçlü ve aynı zamanda kaliteli kadro çoğu Uefa takımında yok. Ve açıkçası ben bu kadro ile çok kötü bir form grafiğinde yakalanmadıkça ne Juve'den ne City'den korkarım. En azından kafa kafaya gider şu kadro UEFA'daki her takımla.
Orta saha üçLü oynadığı sürece koLay yeniLmez bizim takım. Schuster sadece fantezi denemesin. Sonunda DeLgado gitti, aman aLLahım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fink'in kontratı geçici olarak dondurulmuştu ama şimdi tekrar devam eder herhalde. Zapo, Ferrari, Fink, Ernst, Guti, Tabata, Bobo, Holosko, Quaresma ve Hilbert olmak üzere 10 tane sözleşmeli yabancımız var çünkü.
sivok gelince ne olacak
edit:holosko'da gidecek ok![]()
Herkes bir ara Delgado bu sene oynasaydı çok farklı olurdu diyordu şimdi yaka paça gönderiliyor. Futbol enteresan![]()
Aslında bende Delgado'nun faydalı olacağını düşünüyordum bu kadroda ama yabancı kontenjanı açmak için gönderildi sanırım.
Bu arada Al-Jazira kulüp başkanı Mansour bin Zayed Al Nahyan,Manchester City'ninde sahibi![]()
kıyağa karşı kıyak?
16 miLyon euro + DeLgado da anLaşmısız işte![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ne güzel olmuş öyle ya![]()
Delgado gitti diyebiliriz artık.Gitmesi iyi oldu bence.
Delgado İçin Görüşmelere Başlandı
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Delgado'nun Al Jazira takımına transferi konusunda İMKB'ye özel durum açıklaması gönderdi.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Şirketimiz profesyonel futbolcularından Matias Emilio Delgado’nun, Dubai’nin Al Jazira takımına transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."
So what?
Saike
Kavruk adama amma yakışıyor yahu =))
Delgado'da son durumlar neler? Tabata'ya da teklif var deniliyordu neden satılmaz bu adam yahu
Duydugum kadari ile Delgado icin hic bir bedel alinmiycakmis , satildigi takimda City'nin sahibinin ''takimi'' , artik bu nedemek oluyor varin siz anlayin
Evet Remzi abi bence bu Delgado transferinin Robinho ile bir bağlantısı var gibi.bugün yarın çıkar kokusuYarın açıklanıyor Robi'de bakalım belli olacak herşey.
Bu da Robinho transferinin gerçekleştiğinin resmidir. Kaçıncı kez hayırlı olsun dedim, sayamadımBu sefer gerçekten hayırlı olacak
En geç perşembe açıklanır herhalde.
Beşiktaş Delgado ile sözleşmelerin karşılıklı olarak feshedildiğini borsaya bildirdi.
Şirketten yapılan açıklamaya göre;
`Şirketimizin futbolcularından Matias Emilio Delgado ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir.` denildi.
Beşiktaş JK
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Biri gittiyse yerine başkasının gelmesi gerekir.![]()
"YÜCE ATATÜRK"