Bekliyoruz fıtık olduksağ bekte alsak fena olmazdı artık toramanla götürürüz o işi
![]()
Bekliyoruz fıtık olduksağ bekte alsak fena olmazdı artık toramanla götürürüz o işi
![]()
Love inanılmaz olur tek kelimeyle![]()
Vagner gelirse yararlı olur.Eski partneri Jo gibi olmazGelirse de ilk maç I Love You diye pankart açarlar
![]()
Yeni marşımız
I love you I love you do you love me yes I do![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Geliyor galiba.
Alex demiş ki; '' Hani Robinho geliyordu? ''![]()
Hakikaten Robinho ne oldu yahu ? artik ingiltere basinindada hic haber cikmiyor
Alex kendi derdine yansın önce![]()
Beşiktaş'a oyuncu mu yok yahu Robinho olmaz Grafite olur Grafite olmaz Podolski olur o olmaz Sercan olur hiçbiri olmaz eldeki kadro zaten ligin en iyi kadrosu. Yani pek de takılmamak lazım transfere.Transfere yoğunlaştıkça sanki kadromuz güçsüzmüş gibi bilinçaltına yerleşiyor insanlarda ama halbuki Rıdvan Dilmeninde dediği gibi Türkiyenin en iyi en alternatifli kadrosu.
@Remzi abi
Valla söylenilene göre 2 kapı kalmış önünde , Ya Barça ya Beşiktaş.![]()
Durun hemen alıntı yapmayın burayı da okyuun tabiiki Beşiktaşla Barçayı kıyaslamıyorum tahminimce Barça istediği an alır.
Barça isteseydi şimdiye kadar çoktan aLırdı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tabiki bencede öyle Hayrettin abi istese sabah teklifini sunar akşam imzalatırdı Robinho'ya , çünkü zaten Robinho dört gözle bekliyor Barça'yı.
Sadece haberler çıkıyor İbra Milan'a , Robi Barça'ya diye ki ben İbra'nın da amaçsız hedefsiz bir Milan'a gideceğini sanmıyorum , hele ki dediği gibi en büyük amacı Şampiyonlar ligi şampiyonluğuyken.
Ahmet Beşiktaş'a Cristiano Ronaldo gelir Podolski gelmez. Sana bunu söyliyeyim adam dedi kariyerimi burada noktalayacağım diye. Bayern'den burnu bayabi sürtündü.
Alex niye derdine yansın yahu adam efsane oldu Fenerbahçe'de, sadece Fenerbahçelilerin değil diğer taraftarlarında saygısını kazanmış usta bir isim. Böyle bir demeç vermesi çok da anormal değil bence.. Robinho İspanya veya İtalya'da oynayacağını söylememiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum? Yani boşu boşu gündeme getirilmesinin anlamı yok. Robinho ismi gündeme geldikçe beklentiler çoğalacak Beşiktaş'taki baskı da artacak. Adamları rahat bırakın yahu![]()
Yok neden kızayım Alex'e yahu Beşiktaş hakkında konuşması garibime gitti sadeceRevolution Alex'in ustalığına kariyerine efsaneliğine laf eden çarpılır zaten Alex'e birşey dediğim yok dediğim gibi demeci garip geldi sadece Türkiyede rastlanılmaz pek rakip hakkında demece
Ama bunu söylemesi Beşiktaşa yönetlik değil Medyaya yönelik bir laf zaten açıklamaya bakılınca.
Last edited by Ahmet Göktaş : 28.Ağustos.2010 at 14:16
İbrahimoviç İtalya'ya gitmek istemiyormuş. Milanda İbrahimoviç olmazsa Robinhoya yönelecekmiş. Spormax de böyle diyor.
City'nin hocası da son güne kadar bekleyeceğiz diyerek ortalığı kızıştırıyor bence.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Barça Robinho'yu almaz çünkü İbo nun oraya gideceğini sanmıyorum. İboyu alamayan Milan eğer ilgilenirse Robinhoyu alır ama keşke BJK'ye gelse.
Son dakika...Makukula Beşiktaş'ta gibi...
Gelmesini çok isterim şahsen...
Editt :Artık Beşiktaşlı gibi Makukula.
Last edited by Ahmet Göktaş : 28.Ağustos.2010 at 16:52
Robinho dan Makukula ya .
Zamanında Hakan Şükür İlhan Mansız olmadı
Şimdi Bobo Makukula olsun bakalım![]()
Robinho ile ilgisi yok Makukulanın zaten. Schuster başından beri pivot pivot dyip duruyordu , ve lazımdı da Makukula tarzı bir oyuncu. Beşiktaşın bu sene oynayacağı oyun ile en az 15 gol atar makukula.