Makukula'yı istemiyorum ben şahsen.
Makukula'yı istemiyorum ben şahsen.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Makukula-Bobo biraz ağır kalmaz mı ileride? Holosko kadar hızlı olsa Bobo süper olurdu ama biraz ağır kalır gibi...
Robinho + Makukula olursa eyvallah, ama gidip 2. Tabata vakası gibi sadece Makukula olursa büyük bir yanlışa düşeriz. Bu kadronun golcüsü Makukula olamaz. Ona vereceğin bonservise 1-2 milyon daha ekle git Klose'yi al daha iyi. Umarım gerçekleşmez böyle bir transfer.
makukula bonservis 2 m euro
Klose 12m euro
![]()
Yok daha neler.Klose 32 yaşında ve çıkan haberlerde 5 milyon euro deniyordu. Makukula da 2 milyon olsa Kayseri alırdı şimdiye. 3.5 milyon Makukula'nın değeri. Klose de 5 milyonu geçmez. Hadi senin dediğin gibi olsun diyelim, yine de Makukula alınmaz sırf bonservisi ucuz diye.
Yahu sizde gecen senenin gol kralini begenmiyorsunuz , tamam quaresma ve guti ile BJK'nin vizyonu cok gelisti ama Makukula'da kotu adam degil Besiktasda is yapar
Geçen senenin gol kralı olması o adamın müthiş bir transfer olacağını ya da yeterli bir futbolcu olduğunu göstermez. Güiza da La Liga'da penaltısız 27 gol atıp gol kralı olmuştu, başındaki teknik adam da mili takımdan hocasıydı, ne oldu. (Bunu sadece örnek olarak gösterdim, yanlış anlaşılmasın lütfen.) Ben Makukula'nın Avrupa için yetersiz olduğunu düşünüyorum ve alınmasını istemiyorum. Bu da benim görüşüm.
Sağda Quaresma , Solda Robinho ortada Guti varken bence Nobre'de yeterli.
Makukula bence yararlı olur Beşiktaş'a. Ceza sahası içinde topla buluştğu zaman çok etkili bir oyuncu. Beşiktaş'ta da bu konuda sıkıntı yok. Topu içeriye sokacak oyuncu lazım sadece. O da Makukula olur bence gayet iyi
Robinho Beşiktaş'ta değil, gelmeyecekte. Paranoyaya bağladı bu iş sanırım.He ironi yapmaya çalışyorsan da artık baydı o tarz mesajlar. Her konu da Robinho transferi konuşuluyor.
Ok....................
Last edited by Ahmet Göktaş : 29.Ağustos.2010 at 03:05
Şu 1 Eylül gelsin de herkes rahatlasın artık![]()
Bence de![]()
Siz niye bıkıyorsunuz arkadaş?![]()
So what?
Saike
robinho'yada forma yakışmış![]()
Makukula iyi bitiricidir ama ağır adam bjknin takitğine ne kadar uyar bilemiyorum.
Robinho geldimi Ahmet ben yokken ?![]()
Makukula nereden çıktı yahu ?![]()
Benfica'nın 19 yaşındaki oyuncusu Rodrigo ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşıldığını söyledi LİGTV. Onların da kaynağı sanırım Portekiz basını.
Bu sene başında Real Madrid'in elinden kaptığı genç golcü İspanya U-19 milli takımında finalde de oynadı. Önemli bir oyuncu olarak lanse ediliyor.
![]()
Bu arada tam adını yazmayı unutmuşum ;
Rodrigo Moreno Machado
Rodrigo hakkında bir bilgim yok ama bir arkadaş FM'den profilini koyabilir mi? Ligimize de genç yıldız adaylarının gelmesi çok daha güzel.
06.03.1991 Rio De Jenario doğumlu fm 10.03 datasında profili girilmemiş eklenen profiller de random olacaktır.
1,75 boyunda geçen sene Madrid (Castilla)da 18 maçta 6 gol atmış. İspanya U-19'da geçen sene 10 maçta 6 gol atmış
Ayrıca Rodrigo transferi resmi olarak gerçekleşirse bu transfer tamamen artık borçlarında kapatılma faaliyetlerine başlandığını gösterir.
İşnallah şöyle 2 tane adam gibi Wonderkid olabilecek adam gelirde , 3-4 seneye kalmaz kapatırız borçları da. Zaten kadro şu haliyle bile UEFA'da çoğu takımı eleyebilecek kapasitede.
Napalım Robinho olmazsa da bu sene Yarı final , final yerine bir çeyrek final oynarız bu gençlerle , seneye yarı final , 2-3 sene kademeli kadro korunur iyi takviyeler yapılır 2-3 sene sonra final olur ama borçlar da kapanır , vizyonda yerleşir, transfer politikası da Porto gibi artık oturur , hocaya başkana göre değişmez.
Gerçekten hayranım bu Serdal Adalı'ya. Kiralık gelecek gençler evet ama kesinlikle cüzzi bir miktara opsiyonu bizde olacaktır. Kiralık gelmelerinin sebebi de bizim alamamamız değil , balon çıkarsa o paranın elde patlamaması düşüncesinden bence kiralık alınıyor. Herşeyi de çok iyi düşünür mü bir insan , Serdal Adalı ve Zülfikaroğlu düşünüyor işte tüm ayrıntıları.
Yeri geldiğinden Yeter dediysek , işini iyi yaptığında , Beşiktaş'a yakışır şekilde transferler yapıldığında da Helal olsun başkan demesini de biliriz. Bu ortam bu vizyon bozulmasın inşallah.
Rodrigo haberi doğruysa helal olsun o zaman Beşiktaş'a.Robinho gibi uç noktalarda koşmaktansa böyle transfer politikaları daha akıllıca açıkcası.1 yıllık kiralık anlaşıldığı yazılıyor,mutlaka satın alma opsiyonu da alınmıştır.
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Transfer Komitesi arayışlarında artık sona geldi. Haber1903`ün edindiği bilgiye göre siyah beyazlıların transfer arayışlarının sonucu bu akşam netleşecek.
Ancak uzun süredir bir golcü transferi bekleyen Beşiktaş taraftarı bir sürprizle karşılaşabilir. Çünkü Beşiktaş bir değil iki yabancı oyuncu ile anlaşmak üzere.
Beşiktaş Transfer Komitesi üyesi Serdar Adalı`nın isimlerini sır gibi sakladığı futbolcuların kiralık olarak kadroya katılacakları öğrenildi. Edinilen bilgiye göre bu isimler çok genç ve geleceğin büyük yıldızları olarak gösteriliyorlar.
Siyah beyazlı kulübün transferi akşam saatlerinde duyurabileceği ifade ediliyor.
-HABER1903-
Rodrigo'yu satarken Madrid 12 milyon euro'ya geri alma maddesi koymuş. Benfica 5 yıllık anlaşmış bu Machado'dan çok şey bekliyorlar.