Beşiktaşlıların çoğu memnun değil bu transferden. Olmaz tabi , biz Barcelona'yız ya , İllaki dünya starı olacak gelecek adam. Porto gider 18 yaşında çocukları bulup alır , 2 sene sonra 20-30 'a satar , herkes "Adamlar işi biliyor abi" , "Bizde niye böyle genç adamlar alınmaz" , "Nasıl para kazanacaz genç almazsak " , "Bizde scouting sistemi kurmamız lazım genç oyuncular için" derler , şimdi 19 yaşında İspanya Ümit milli oyuncusu transfer edilir , şimdide
"Kariyer mi varmış" "Beşiktaşta oynarmı" "Burası çocuk yetişme kurumu mu" , "İyi olsa neden bıraksın" oldu.
Yahu karar veremiyoruz bir türlü. Al işte sana çok özendiğin Porto'nun yaptıgı gibi bir transfer politikası. Neyinden memnun değilsin ? Olur da tutarsa ki ben inanıyorum , seneye bonservisini de alıp , 3 sene sonra 30-40'a satarsak ne olacak ? O zaman oo çok güzel çok iyi deriz kesin.
Bizim kulüplerimizin tüm kadroyu dünya starı ile doldurmaya gücü de yok lüksü de yok. Böyle adamları almalısın ki , o starlar için girdiğin borçları bununla kapatabilesin. Ben olursa Rodri transferinden çok memnunum şahsen. Kim ne derse desin. Umarım bu politika da devam eder.