Sayfa 201 / 480 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon
6,001 ile 6,030 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Beşiktaşlıların çoğu memnun değil bu transferden. Olmaz tabi , biz Barcelona'yız ya , İllaki dünya starı olacak gelecek adam. Porto gider 18 yaşında çocukları bulup alır , 2 sene sonra 20-30 'a satar , herkes "Adamlar işi biliyor abi" , "Bizde niye böyle genç adamlar alınmaz" , "Nasıl para kazanacaz genç almazsak " , "Bizde scouting sistemi kurmamız lazım genç oyuncular için" derler , şimdi 19 yaşında İspanya Ümit milli oyuncusu transfer edilir , şimdide

"Kariyer mi varmış" "Beşiktaşta oynarmı" "Burası çocuk yetişme kurumu mu" , "İyi olsa neden bıraksın" oldu.

Yahu karar veremiyoruz bir türlü. Al işte sana çok özendiğin Porto'nun yaptıgı gibi bir transfer politikası. Neyinden memnun değilsin ? Olur da tutarsa ki ben inanıyorum , seneye bonservisini de alıp , 3 sene sonra 30-40'a satarsak ne olacak ? O zaman oo çok güzel çok iyi deriz kesin.

Bizim kulüplerimizin tüm kadroyu dünya starı ile doldurmaya gücü de yok lüksü de yok. Böyle adamları almalısın ki , o starlar için girdiğin borçları bununla kapatabilesin. Ben olursa Rodri transferinden çok memnunum şahsen. Kim ne derse desin. Umarım bu politika da devam eder.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 yıllık kiralıksa Benfica satın alma opsiyonu olsa bile ucuza bırakmaz Beşiktaş'a.Bana mantıksız bir transfer geldi eğer satın alınmıyorsa.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yok memo sanırım 2 yıllık kiralık olacakmış ve de opsiyonu ucuza indirmek için uğraşılıyormuş. Beğenilirse satın alınacak seneye. Yani 1 yıllık kiralık bir de pahalı opsiyon mantıksız olur bencede.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Yok memo sanırım 2 yıllık kiralık olacakmış ve de opsiyonu ucuza indirmek için uğraşılıyormuş. Beğenilirse satın alınacak seneye. Yani 1 yıllık kiralık bir de pahalı opsiyon mantıksız olur bencede.
    Adamlar 6mn'ye almışlar sanırım.Bana uydurma haber gibi geldi bilmiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Beşiktaş adamı satın almıyor ki kiralıyor porto yla falan karşılaştırılması mantıksız o açıdan.
    Ha satın alma opsiyonuyla alır ama sanmam madem çok şey bekleniyor madrid'in gözü hala üstünde benfica da bu yıl daha yeni almış niye böyle versin.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Opsiyonu için uğraşılıyormuş şuan , opsiyon olmazsa alınmaz zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Haber yalandır bence, opsiyon olayı falan en azından.6 milyon euroya almış benfica niye satış opsiyonuyla kiralasın üstelik daha 1 ay anca olmuş adamı alalı.
    Diğer açıdan da daha hiç bi lig tecrübesi olmayan benfica'nın da pişsin diye kiralacağı adamı ancak bank asya takımı kiralar bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

NtvSpor da açıkladı haberi yalan değil bana göre.Yarın borsaya bildirilecek dediler.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

6+2+2'nin tribünde oturacak +2'si için alınıyor gibi. Umarım fırsat bulur oynamak için ve yararlı olur. Satın alma opsiyonu bizde olacaktır muhtemelen. 2.bir BOBO olmasını bekliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Beşiktaşlıların çoğu memnun değil bu transferden. Olmaz tabi , biz Barcelona'yız ya , İllaki dünya starı olacak gelecek adam. Porto gider 18 yaşında çocukları bulup alır , 2 sene sonra 20-30 'a satar , herkes "Adamlar işi biliyor abi" , "Bizde niye böyle genç adamlar alınmaz" , "Nasıl para kazanacaz genç almazsak " , "Bizde scouting sistemi kurmamız lazım genç oyuncular için" derler , şimdi 19 yaşında İspanya Ümit milli oyuncusu transfer edilir , şimdide

"Kariyer mi varmış" "Beşiktaşta oynarmı" "Burası çocuk yetişme kurumu mu" , "İyi olsa neden bıraksın" oldu.

Yahu karar veremiyoruz bir türlü. Al işte sana çok özendiğin Porto'nun yaptıgı gibi bir transfer politikası. Neyinden memnun değilsin ? Olur da tutarsa ki ben inanıyorum , seneye bonservisini de alıp , 3 sene sonra 30-40'a satarsak ne olacak ? O zaman oo çok güzel çok iyi deriz kesin.

Bizim kulüplerimizin tüm kadroyu dünya starı ile doldurmaya gücü de yok lüksü de yok. Böyle adamları almalısın ki , o starlar için girdiğin borçları bununla kapatabilesin. Ben olursa Rodri transferinden çok memnunum şahsen. Kim ne derse desin. Umarım bu politika da devam eder.
    Ahmet her dediğinde haklısın ama 30-40 milyon Euro'ya hiçbir adamı Türkiye'den almazlar. Opsiyonununda €10M'den aşağı olacağını sanmam. Daha yeni €6M verdiği adamı bu kadar ucuza bırakmaz. Tutarsaki tutar bence ve 15 gol barajını geçer.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yok 30-40 derken ülkedeki mentalite için söyledim. Yani olur da o fiyata satılırsa anlamında yoksa bencede bu ülkeden hiçbir futbolcu kolay kolay Baliç'in rekorunu kıramaz yani 20 milyondan fazlaya çok zor adam satarız.

Satış opsiyonun bence 4-7 milyon arasında olacağını düşünüyorum , olur da çok iyi bir performans gösterirse o opsiyon ile satın alınır , ama vasatı aşamazsa geldiği gibi gönderilir yani.

Yanlız yabancı sınırlaması olmasa bence çok daha böyle genç adamlar alırlar 3 büyükler ama riske girmek istemiyor kimse 10 yabancı hakkı varken.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

10 yabancı hakkı zaten geçiçi. Ama opsiyon dediğin rakamdan daha yüksek olacak. Daha yeni aldığı adamı daha düşük bir opsiyona kiraya vermez.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ahmet bak ne yazdım yukarıda Real Madrid 12 milyon euroya geri alma maddesi koymuş bu adama.

Benfica'da çok şey bekliyor 19 yaşındaki adamı 6 milyon euroya alıp 5 yıllık imza attırdıktan sonra satış opsiyonu koyarsa da bence en az 8-9 milyon euro olur o opsiyon.

Burada da 3-4 tane golü var.

http://www.lasexta.com/sextatv/futbo...erta/236583/81

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu ara bir duyum daha sizlerle paylaşayım bu akşam Rodrigo ile birlikte Llorente'Nin de açıklanacağı söyleniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Llorente'ye ihtimal vermiyorum şahsen. Gelirse de sevniçten monitörü öperim yalarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Llorente çok iyi olur işte.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Ahmet bak ne yazdım yukarıda Real Madrid 12 milyon euroya geri alma maddesi koymuş bu adama.

Benfica'da çok şey bekliyor 19 yaşındaki adamı 6 milyon euroya alıp 5 yıllık imza attırdıktan sonra satış opsiyonu koyarsa da bence en az 8-9 milyon euro olur o opsiyon.

Burada da 3-4 tane golü var.

http://www.lasexta.com/sextatv/futbol/rodrigo_llama_a_la_puerta/236583/81
    Real Madrid tekrar alırım diye bakıyorsa Benfica cok şey bekliyorsa bu adamı niye satış opsiyonlu versin daha bir ay önce almış, veya 6 milyon euro ya aldığı 18 19 yaşındaki adamı niye 1 ay içinde 8 9 milyonluk opsiyonla versin ? İlerki yıllarda çok daha karlı bi satış yapabilecekken veya klup olarak oyuncudan faydalanabilecekken.

Bence ya opsiyon olmaz yada bu transfer olmaz aksi halde oyuncuda bi terslik mi var diye düşünürüm.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"İmza bu gece atılır"
    19'luk Kartal imzaya kaldı! Bu sene yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Beşiktaş'ın Benfica'dan almak istediği 19 yaşındaki Rodrigo hakkındaki son durumu Lig TV Muhabiri Atakan Kurt, canlı yayında aktardı.

Kiralayacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    "İmza bu gece atılır"
    19'luk Kartal imzaya kaldı! Bu sene yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Beşiktaş'ın Benfica'dan almak istediği 19 yaşındaki Rodrigo hakkındaki son durumu Lig TV Muhabiri Atakan Kurt, canlı yayında aktardı.

Kiralayacağız.
    Bir de şu Robinho niye hala hiçbir takımla anlaşmadı acaba ? Ve niye hiçbir Avrupa ligi maçında oynatılmadı ?

Ve niye Delgado , City'nin sahibi olan adamın diğer kulübüne , Al-Jazira'ya bedelsiz gitti ?

Not : Baştan söyleyeyim mantık yürütmedir. Alıntı yapıp "gelmeyecek" "ne yazıyorsun Robinho diye hala" vs. tarzı cevaplar vermeyiniz lütfen buna da.Baştan uyarayım

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

1 eylül e girmeden transfer kapanmadan hala robınhonun geleceğine inanıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın en büyük sorunu yaş ortalamasının yüksekliğiydi, eğer Rodrigo satın alma opsiyonlu gelirse uzun vadede takıma çok faydalı olur. Uzun vadede Bobo gibi bir adamımız daha olur. Eğer sadece kiralık gelecekse yine faydalı olur, o mazeretle Tabata yollanır, Bobo sakatlandığında Nobre'ye muhtaç olmayız.

robinho'nun türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum açıkçası. fazla iyimser bakmak olur bu olaylara.

guti, quaresma gibi bu yıldan, galatasaray'ın geçen 2 senedeki transfer ettiği isimler ise daha önceden türkiye ligleri adına itibarı yükseltmiş olabilir anca, çok kazanan ve yeteneği küçümsenemeyecek brezilya milli takımı oyuncusu için daha cazip teklifler veren takımlar vardır diye düşünüyorum. sadece para olarak düşünmemek lazım bunu tabi, bulunulan lig, oranın futbol kültürü, futbolcuları kalitesi vs.

ama umarım yanılan ben olurum, robinho'yu türkiye'de izlemek fantastik birşey olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bir de şu Robinho niye hala hiçbir takımla anlaşmadı acaba ? Ve niye hiçbir Avrupa ligi maçında oynatılmadı ?

Ve niye Delgado , City'nin sahibi olan adamın diğer kulübüne , Al-Jazira'ya bedelsiz gitti ?

Not : Baştan söyleyeyim mantık yürütmedir. Alıntı yapıp "gelmeyecek" "ne yazıyorsun Robinho diye hala" vs. tarzı cevaplar vermeyiniz lütfen buna da.Baştan uyarayım
    Robinho gelmez

Bu arada Machado ile 2 yıllık kiralama yapılacakmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

SERDAL ADALI: Rodrigo önerildi. Satın alma opsiyonu Real'de olduğu için düşünmüyoruz. Rodrigo dışında bir transfer yapabiliriz. Devre arasına da kalabilir. Forvet almak istiyoruz.

Kanaltürk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

en doğrusunu yapmış satın alma opsiyonu yoksa gereksiz bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ahmet senin hatrına ben para biriktirim alacağım Robinho'yu merak etme

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

koray Aslan A-lın-ma-lı ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rıza Hoca uçuk bir rakam ister bence Koray için. Biliyorsunuz Anadolu takımları kolay kolay bırakmıyor oyuncularını zor futbolcu yetiştirdiğimiz için. 7 Milyon € filan isterse kimse şaşmasın.

Rodrigonun fm 2010 daki profilini koyarmısınız çok merak ettim,rica ediyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by dutty View Post
    Rodrigonun fm 2010 daki profilini koyarmısınız çok merak ettim,rica ediyorum
    Sabit bir profil girilmemiş veritabanına. Her oyun açılışında rastgele değerler veriliyor oyuncuya. ,

Benim oyunumda; 2012'nin Mayıs ayında, Real Madrid'in C takımındaydı ve pek parlak değildi özellikleri.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri