Sayfa 203 / 480 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
6,061 ile 6,090 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

robinho milan'da...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Newcastle ile anlaşmak üzere Keane. Zor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Robi yerine Robie mi diyorsunuz yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    yahu federasyonun sitesinde yaziyor son gun 1 eylul diye , ve her sezon bu 1 gun uzatilirki bu sezonda uzattilar , son gun 2 eylul
    TFF açıkladı yarın bitiyor transfer dönemi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Beşiktaş`ta transferin bitimine kısa süre kala hareketli saatler yaşanıyor. Başkan Yıldırım Demirören, Cengiz Zülfikaroğlu ve Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu`nun şu sıralarda Akaretlerdeki kulüp binasında toplantı halinde olduğu öğrenildi.

Başkan Demirören`in listede yeralan, Schuster`in onayladığı üç golcü arasından karar vermeye çalıştığı ve mutlaka bir golcü alınacağı öğrenildi. Serdar Adalı`nın yurt dışında yeralması nedeni ile olası bir eksik imza krizi yaşanmaması için, imzasına ihtiyaç duyulan Fahrettin Curoğlu`nun, Başkanın talebi ile bugün çıkacağı seyahati iptal ettiği ve toplantıya katıldığı belirtildi.

Yıldırım Demirören ve yöneticilerin listede bulunan isimler arasından en uygun golcüyü seçerek bu akşam ya da yarın federasyona bildirmesi bekleniyor.

-HABER1903-

Yöneticiler toplantıdalarmış... Tahminimce Robbie Keane olacak gelecek isim ama geçen seneki Tabata gibi bir son dakka transfernden korkuyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Transfer periyodunun bitimine bir gün kala golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş için yeni bir isim daha gündeme geldi.

Skysports.com`un haberine göre Beşiktaş, Celtic`de kiralık olarak forma giyen İrlandalı golcü Robbie Keane`i kiralamak için İngiliz Tottenham kulübünde teklifte bulundu.

İngiliz Daily Mail gazetesi ise öğleden önce Robbie Keane`in, Beşiktaş`tan transfer teklifini aldığını ancak oyuncunun Beşiktaş`ta futbol oynamak istemediğini yazarken, öğleden sonra yaptıkları haberde Beşiktaş`ın 8 milyon Sterlin bonservis ücreti teklif ettiğini, Robbie Keane`e ise haftalık 70.000 Sterlin ücret teklif edildiği belirtildi. (Buna inanmam işte)

30 yaşında olan Robbie Keane, 1.75 cm boyunda ve İrlanda Milli takımının en fazla gol atan oyuncusu ünvanına sahip. Keane kariyeri boyunca Inter, Liverpool ve Leeds united gibi takımların formasını giymişti.

SkySports/DailyMail

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

UĞUR İNCEMAN ANTALYASPOR'DA

Beşiktaş'a 2008-2009 sezonunun başında 1 milyon Euro bonservis bedeli ile Manisaspor'dan transfer edilen Uğur İnceman, Siyah-Beyazlı kulüp ile yollarını ayırdı.

Bu sezon öncesi de Siyah Beyazlı kulüp ile 1 yıllık mukavele yenileyen Uğur İnceman, bugün yapılan görüşmeler sonrası Medical Park Antalyaspor ile anlaştı. Beşiktaş'tan, geçmiş dönemlerden kalan alacaklarını almayarak Medical Park Antalayaspor ile anlaşan Uğur için, Kırmızı-Beyazlı kulüp Beşiktaş'a bonservis bedeli ödemeyecek.

DHA

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yabancı kontenjanı azalmış oldu böylece (!)

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Oruçlu kafayla 1 milyon euroyu görünce kafayı yedim aha para almışız diye,sonradan anladım o parayı bizim Manisaya verdiğimizi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    yahu federasyonun sitesinde yaziyor son gun 1 eylul diye , ve her sezon bu 1 gun uzatilirki bu sezonda uzattilar , son gun 2 eylul
    Uzatma yok:
    "1 Eylül Çarşamba akşamı (yarın) saat 17.30'da sona eriyor." TFF
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yönetim toplantıda Roque Santa Cruz'da karar kılmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Mühim olan getirmek karar kılmak değil

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Var ya Emenike gelse sevinçten göbek atacağım, artık o duruma geldim.

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

santa cruz daha iyi

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Mühim olan getirmek karar kılmak değil
    getirilir getirilir sorun değil diğerleri nasıl geldiyse aynı öyle gelmezsede forvet mi yok dünyada

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

Beşiktaş’ta transfer rüzgarları bir an olsun dinmek bilmiyor... Benfica’nın teklif ettiği Rodrigo’yu geri çeviren Siyah-Beyazlı yönetim, Manchester City’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Paraguaylı Roque Santa Cruz için görüşmelere başladı. Beşiktaş’ın bu futbolcuya senelik 3.5 milyon Euro önerdiği kaydedildi. Ancak tecrübeli oyuncu, Beşiktaş’ın teklifine ilginç bir yanıt verdi: 10 gün sonra eşim doğum yapacak. İngiltere’den en fazla bir saat uzaklıktaki bir mesafeye gidebilirim. Bu durumda eşimi getirmem mümkün değil. Ben de ailemden uzaklaşmak istemiyorum... Yönetim, ‘gidiş dönüş için özel uçak ayarlarız’ demesine rağmen, oyuncu tam olarak “Evet” demedi. Görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Abi günümüzde problem bile değil o bence , eğer gerçekse o laf bence naza çekmiş sadece kendini biraz Santa o kadar. Bu 3 büyük kulüp jet bile ayarlar ayıptır sölemesi o da problemmi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu saatten sonra gelecek oyuncunun takıma uyum sağlaması zor olur, bence transfere o kadar da gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

ersinduzen
    santa cruz'un bugün roma'da olmasi bekleniyordu... lazio'ya transferi olmadi... fulham'a gidiyor deniyor ama besiktas'a gelse tam isabet...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Oyuncu kaliteli ise uyum falan hikayedir bence. Carew ,Anelka , Hagi , Quaresma , Guti vs.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dediğin oyuncuların kaçı son dakika transferi. Son dakikada gelen adamların hiçbiri faydalı olmadı çünkü takıma çok geç katıldıkları için uyum sorunu yaşadılar ve ayrıca transferin son gününe kalan adamların kalitesi de ortada. Nihat'ın Ağustos'un başında gelmesine rağmen düzelmesi bir sezonu buldu, Tabata felaket, Higuain belki yetenekliydi ama takıma alışamadan yollandı. Diğer takımlarında böyle kötü son dakika transferleri var.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Oyuncu kaliteli ise diyorum sen Higuain , Tabata diyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Son dakikada getirebileceğin adamlar o kadar oluyor çünkü.

Robinho icin o kadar geldi kesin diye haber yapildi olmamis.Keane gelirse cok yararli olacaktir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Uğur İnceman'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Uğur İnceman'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş.
    alacaklarına karsılık antalyaya verıldı bonservısı ıle

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ricardinho View Post
    alacaklarına karsılık antalyaya verıldı bonservısı ıle
    İyi bari Ertuğrul ile Sedat'tan bir nebze iyidir Uğur.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

Sky Sports News'a konuşan Santa Cruz, "Bir hafta önce Mancini, beni rotasyonunda düşünmediğini söyledi. Bu bağlamda başka takımlarla görüştüm fakat sonunda kimseyle anlaşamadım ve benim için yeterli teklifleri alamayan kulüp istemeden de olsa beni takımda tutma kararı aldı" dedi.

Artık geleceğe baktığını ve takımdaki yerini geri almak için antrenmanlarına ağırlık vereceğini söyleyen golcü futbolcu, "Kulübüm Lazio'yla belli bir anlaşmaya varmamıştı ve azalan süre sonrasında oldukça geç kalındı. Bu hikaye artık bitmiştir" şeklinde konuştu.

Fulham'ın da kendisini istemesi konusunda konuşan Santa Cruz, "Eğer böyle bir şansım olsaydı, Mark Hughes ile beraber tekrar çalışmak çok mutluluk verici olurdu. Fakat şu anda Manchester City'nin oyuncusuyum ve kendimi burada kanıtlamak istiyorum" diye konuştu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Cruz'a teklif yaptimi BJK yönetimi ? bence cuk diye oturur bu kadroya..

Mesaj Yetkileri