1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: FM 2011 Türkçeleştirme | Efsaneyi Yeniden Göreve Davet Ediyoruz

Hybrid View

Peki şöyle diyelim...

Bir Türkçe yama için kaç kişi bir araya geliyor ? Diyelim 5. Bu 5 kişi 20 yaş üstünde. Bu 5 kişi uzaylı değil. Onlarda insan. Elbet onlarında sosyal hayatı olacak. Kız arkadaşıyla gezecek tozacak, işine gidecek, okula gidecek. Bunun dışında birçok işle meşgul olacak. Bu 5 adamın hiç mi bu kadar şart altında işi gücü yokta SI ile görüşürken bir yandanda Türkçe yama için saatlerce uğraşacaklar ? Türkçe yama yapmak için insanın günde kaç saat ayırması gerektiğini biliyor musun peki ?

Aydın abi sana yeterli zaman olmadığını belirtiyor. Konuyu başka yerlere çekiyorsun.

Ha diyelim boş vakit oldu yamaya zaman ayırmak için. 5 Kişininde aynı zamanda mı boş olacağını sanıyorsun ?

Şuan TSİ yönetiminin Türkçe FM için yaptığı uğraş için şükretmelisin. Sandığın kadar kolay bir iş değil bu. Empati yaparak yaklaşmalısın olaya.

Çok istiyorsan git başka siteye muhtaç ol, ama bunları burada söylemeye hakkın yok.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Peki şöyle diyelim...

Bir Türkçe yama için kaç kişi bir araya geliyor ? Diyelim 5. Bu 5 kişi 20 yaş üstünde. Bu 5 kişi uzaylı değil. Onlarda insan. Elbet onlarında sosyal hayatı olacak. Kız arkadaşıyla gezecek tozacak, işine gidecek, okula gidecek. Bunun dışında birçok işle meşgul olacak. Bu 5 adamın hiç mi bu kadar şart altında işi gücü yokta SI ile görüşürken bir yandanda Türkçe yama için saatlerce uğraşacaklar ? Türkçe yama yapmak için insanın günde kaç saat ayırması gerektiğini biliyor musun peki ?

Aydın abi sana yeterli zaman olmadığını belirtiyor. Konuyu başka yerlere çekiyorsun.

Ha diyelim boş vakit oldu yamaya zaman ayırmak için. 5 Kişininde aynı zamanda mı boş olacağını sanıyorsun ?

Şuan TSİ yönetiminin Türkçe FM için yaptığı uğraş için şükretmelisin. Sandığın kadar kolay bir iş değil bu. Empati yaparak yaklaşmalısın olaya.

Çok istiyorsan git başka siteye muhtaç ol, ama bunları burada söylemeye hakkın yok.
    Bu kadar sert yaklaşmamak lazım bence. Sonuçta biz tekel değiliz piyasada. Bu sözleri söyleyen arkadaşlar, durumdan haberder olmadığı için ya da haberdar olduğu halde vaziyetten memnun olmadıkları için bunları yazıyor. Yazdıkları hoşumuza gitmese de onlara "başka sitelere gidin" diyemeyiz. onlar bu sitenin yaptıkları yamaları beğendikleri için devamını bizden istiyorlar. bunun için kimseyi suçlayamayız.

http://www.turksportal.net/fmhaber/3...ayal-degil.htm

Bu linki okursanız Fm 2011 için olmasa da, 2012 için güzel gelişmelerin olduğunu görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Peki şöyle diyelim...

Ayni seyleri tekrar yazdiriyorsun bana. 5 milyon kere soyledim. Turksportal fm11 icin %100 turkce yama cikarsada benim bi isime YARAMIYOR! Yamalar sadece windows uyumlu cunku( mac kullaniyorum). Yapip yapmamalari beni ilgilendirmez. Yapsalarda yukleyemeyecegim. Niye yapmiyorsunuz, bu kadar adamsiniz isi gucu birakin gidin cevirin demiyorum.

Turkce yama umrumda olsaydi coktan turksportal yerine soyledigin diger sitelerde takilirdim zaten.

Benim dediklerimle ayni seyleri soyluyorsun. Ben niye turkce cikartmiyorsunuz demiyorum. Soylenen nedeni alakasiz buluyordum. Aydin da yazmis zaten: vakit yok, yeterli eleman yok, is ozel hayat falan cikartamiyoruz. Ben sorumu sordum adam cevaplamis zaten.

Quote Originally Posted by exe_genesis
    Turkce cikartmak zorundasiniz demiyorum. Turkce cikartmayacagiz dediginizde de "-niye cikartmiyorsunuz" demiyorum. Zaten cikartmadiniz diye kimsenin sizi suclayacak hali de yok. Sonucta istek, bos vakit vb. etkenlere gore yaparsiniz veya yapmazsiniz. Ama bilen bilmeyen herkesin dilinde - oyun turkce yapilsin diye ugrasildigi icin turkce yapilmiyor. Bu ikisi arasindaki bagintiyi anlayamiyorum.

Ne guzel saymissin nedenleri: kiz arkadasinla geziyorsun, ders, hayat, is, ceviride yeterki kisi olmamasindan dolayi falan ceviremiyoruz. Millete cevap olarak -cevirmeyecegiz, mesguluz, ugrasamiyoruz, adam yok cevirecek densin bitsin.
    Son olarak ceviri icin herkesin ayni anda online olmasi gibi sacma birsey soz konusu olamaz. Paketler halinde cevriliyor zaten.

Ayrica ceviri islerinin ne kadar sIkIcI oldugunu biliyorum. Binlerce kelimeyle ugrasmak falan.

Mesaj Yetkileri