1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: Bekle LYS , topluca geliyoruz...

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Şöyle örnek vereyim.

Benim bir arkadaşımın YGS derecesi 35000 di. LYS ye kadar çok çalıştı . 6000. oldu
    Ben 15000 küsürdüm ygs de. lys ye daha fazla çalışmıştım baştan itibaren. lys de 8700.yüm

Şimdi bu iki gerçek örneği ele alırsak. YGS ye biraz çalışın ama LYS ye daha fazla çalışın. Mesela haftada toplam 35 saat çalışıyorsanız bunun 25 saati LYS 10 saati YGS olsun. (sayısal için bu örnekler)

Matematik te sorunu olan arkadaşlar ygs ye kadar 2 adet mat 1 kitabı çözsün ama ince olanlardan. İçinde 100 test olsun yeter . Türkçe planın en önemli yeri arkadaşlar. Türkçe mat. ne kadar ekiliyorsa bir o kadar etkiliyor. Benim mat. fen im çok iyidi ancak türkçeden 9 yanlış 15000 . yaptı beni. Sosyale de bakın arada. Habire sosyal çalışın demiyorumda. Kitap kapağı açıp 3-5 sayfa okumuşluğunuz da olsun.

Ben çok hata yaptım ve bu hataların farkına sınavdan sonra vardım. Eğer benimle muhabbet etmek belki öğüt almak isteyenler olursa Ö.M ile ulaşsınlar hatta bana durumlarını anlatırlarsa güzel bir şekilde nerelere kaç soruluk yardım yapılabileceğini bile söyleyebilirim. Tabiki nacizane benim bu uğraşlarım .

NOT: Üniversiteye kayıt oldum . Amaa bu sene YGS ye bir kez daha girip rahat olunca neler yapabildiğimi görücem
    Yarışmacı arkadaşlara başarılar :P
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    [B]Şöyle örnek vereyim.

Benim bir arkadaşımın YGS derecesi 35000 di. LYS ye kadar çok çalıştı . 6000. oldu
    Ben 15000 küsürdüm ygs de. lys ye daha fazla çalışmıştım baştan itibaren. lys de 8700.yüm
    Bunun aksi bir örneği de kendimden vereyim. Full YGS çalışıp, LYS konularını kısıtlı zamanda yetiştirmeye çalışırsanız benim gibi olursunuz. Ben nasıl mıyım ?

YGS derecem 7500, LYS derecem 27.000 Gayet açık YGS'yi önemse, %40 etkiliyor falan diyenlere takılmayın, boş iş onlar. LYS'ye çalışın adam gibi. Ben de İTÜdeyim dostlar, bölümüm Uzay Mühendisliği. Yardım isteyen olursa bana da ulaşabilirsiniz. Elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım hepinize.

Allah yardımcınız olsun.

Mesaj Yetkileri