Oğuz halı saha bize yakın ya Aygün'ü araba ile kaçırıp eve mi atsak?
Originally Posted by Universal Oğuz halı saha bize yakın ya Aygün'ü araba ile kaçırıp eve mi atsak? Son kısım yanlış anlaşılabilir abi
Originally Posted by RaSenGan Son kısım yanlış anlaşılabilir abi o yanlış anlaşılma dediğin zaten anlatılmak istenen olduğu için yanlış anlaşılma demek yanlış olur.
Originally Posted by nekop o yanlış anlaşılma dediğin zaten anlatılmak istenen olduğu için yanlış anlaşılma demek yanlış olur. Ne planlıyosunuz abi siz
Originally Posted by RaSenGan Ne planlıyosunuz abi siz Futbol olum işte sen kaleni korumaya çalışacaksın. Batu ben Oğuz duvar paslarıyla gol atmaya çalışacağız.
Originally Posted by Universal Oğuz halı saha bize yakın ya Aygün'ü araba ile kaçırıp eve mi atsak? Originally Posted by Universal Serhat özetlemiş. Ben, Serhat, Oğuz hazırız diğer arkadaşlar katılmak için form doldurmaları gerekir. =)) Originally Posted by RaSenGan Ne planlıyosunuz abi siz Originally Posted by nekop Futbol olum işte sen kaleni korumaya çalışacaksın. Batu ben Oğuz duvar paslarıyla gol atmaya çalışacağız. Neyin peşindesiniz abi ?
Forum Rules