1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: FM 2011 Türkiye Ön Sipariş Fiyatı Açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Yalnız havale yaparsanız bankamatikten 70tl veriyorusunuz.64.40tl diyor ama 3tl kesinti yapıyor,bozuk para koyamadığmız için bankamatiğe 70tl olarak alıyor.
    Vezneden işlem yaparsanız 18tl kesinti ücreti alıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Yalnız havale yaparsanız bankamatikten 70tl veriyorusunuz.64.40tl diyor ama 3tl kesinti yapıyor,bozuk para koyamadığmız için bankamatiğe 70tl olarak alıyor.
    İnternetten yapın en rahatı, çoğu banka havale için masraf da almıyor İş Bankası gibi.

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Artık Çoğu Bankaların Atmsinde Para Üstü Bozuk Para Veriliyor Dert Etmeyin. Garanti Bu İşi İlk Başlatanlardan. Sonrasında İş Bankası, HSBC, Vakıfbank Gibi Bankalarında Bu Sistemi Devrede. Rahatlıkla Atmden Yatırıp Bozukları Alabilirsin. Şahsen Ben Çok Seviyorum Atm Kuruşuna Kadar Veriyor O Dökülürken Çıkan Sese Bayılıyorum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Artık Çoğu Bankaların Atmsinde Para Üstü Bozuk Para Veriliyor Dert Etmeyin. Garanti Bu İşi İlk Başlatanlardan. Sonrasında İş Bankası, HSBC, Vakıfbank Gibi Bankalarında Bu Sistemi Devrede. Rahatlıkla Atmden Yatırıp Bozukları Alabilirsin. Şahsen Ben Çok Seviyorum Atm Kuruşuna Kadar Veriyor O Dökülürken Çıkan Sese Bayılıyorum
    Şöyle bir durum var.Ne kadar yatıracağını giremiyorsun.Ne kadar para koyarsan makineye onu algılıyor.Yani ben 70tl koydum.64.40+3tl havale ücreti gerisi kaldı

Mesaj Yetkileri