1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Football Manager 2011-Miles Jacobson'un Blog Yazıları

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Bu kuralı sanırım Sports Interactive kendileri ekledi. Türkiye Ligi'nin lisansını alamadıkları için olsa gerek. Çünkü biraz araştırdım ama böyle bir şeyle karşılaşmadım ben.
    Kendileri kafalarından kural ekleyemez.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Kendileri kafalarından kural ekleyemez.
    Görünen o ki eklemişler. Böyle bi' kural ne kimse duymuş, ne de internetten görülmüş." Lisansı alamadılar diye fantastik bi' şeyler yapma çabalarına girmişler"e oy atıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Görünen o ki eklemişler. Böyle bi' kural ne kimse duymuş, ne de internetten görülmüş." Lisansı alamadılar diye fantastik bi' şeyler yapma çabalarına girmişler"e oy atıyorum.
    bunlar çok ince detaylar..mesela üçlü averaj olayı yıllardır var fakat biz 2 sene önce Fb,Sivas,Bjk aynı puanda olunca ögrendik bunu..Ben de kafalarına göre neden eklesinler ki ? kaldı ki ortada kilit bir durum yok..4 takım aynı puanda olacakmışta bla bla bla..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    bunlar çok ince detaylar..mesela üçlü averaj olayı yıllardır var fakat biz 2 sene önce Fb,Sivas,Bjk aynı puanda olunca ögrendik bunu..Ben de kafalarına göre neden eklesinler ki ? kaldı ki ortada kilit bir durum yok..4 takım aynı puanda olacakmışta bla bla bla..
    Üçlü averajı çoğu kişi biliyordu yine, en azından benim çevrem. Ancak kimsenin bilmemesiyle beraber internette de böyle bir kural göremedim. Sormak lazım aslında.

Kural sallayamaz kendileri. Ona bakarsan galibiyette ne kadar, beraberlikte ne kadar verildiğini de kimse açıklamıyor, FM'den öğreniyoruz. Direkt olarak kimsenin açıkladığı yok "Galibiyette şu kadar verilecek" diye. Geçen bir gazetede puan durumu, yanında ne kadar kazandıkları yazıyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum ama oradan çıkarmaya çalıştım mesela.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Kural sallayamaz kendileri. Ona bakarsan galibiyette ne kadar, beraberlikte ne kadar verildiğini de kimse açıklamıyor, FM'den öğreniyoruz. Direkt olarak kimsenin açıkladığı yok "Galibiyette şu kadar verilecek" diye. Geçen bir gazetede puan durumu, yanında ne kadar kazandıkları yazıyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum ama oradan çıkarmaya çalıştım mesela.
    Ya ama o gerçekte belli olan bi' şey. Yani gidip üşenmeyip araştırırsak çoğumuz bulabiliriz ne kadar olduğunu internetten, değil mi? Ama ben internetten araştırdım, sıralama kurallarını bir çok siteden bulmama rağmen hemen hemen hepsinde aynı şey. Böyle bir kural gözükmüyor.

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Ya ama o gerçekte belli olan bi' şey. Yani gidip üşenmeyip araştırırsak çoğumuz bulabiliriz ne kadar olduğunu internetten, değil mi? Ama ben internetten araştırdım, sıralama kurallarını bir çok siteden bulmama rağmen hemen hemen hepsinde aynı şey. Böyle bir kural gözükmüyor.
    TFF'ye mail attım. Bakalım gerçekten böyle bir kural varmıymış. Varsa şaşırırım yoksa ve fm bunu oyuna yansıtmışsa şaşırmam

Mesaj Yetkileri