Bobo bu sene tam anlamıyla , olmuş ! Ama holosko'ya 14 finishing çok çok fazla , Bobo 15 finishing tam olmuş , ama Bobo'nun 15 oldugu yerde Holoskonun 14 olması olanaksız. Bence en fazla 12 finishing verilmeli holoskoya. O fizik ve o hızla yardırıyor sonra her oyunda. Ernst'te çok gerçekçi yansıtılmış.
eyvallah arkadaslar....
Emenike profilini koyar mısınız ?
konunun başına bakarsanız veya arama yaparsanız görebilirsiniz emenike yi.
ilgili mesaj:
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1858637&postcount=7
Ayseeg Rica Etsem Teofiloyla Enginin Profillerini Koyabilirmisin?
Last edited by TrabzonSpor61 : 24.Ekim.2010 at 01:08
Sabrinin fiyatı neden o kadar fazla ? (5.25 milyon sterlin)
Guiza nın İspanyadaki Halini Koymuslar Oraya Heralde![]()
Baros'un bende hakkının yendiğini düşünüyorum ama o yinede profilinden daha iyi oynar diye düşünüyorum.
5 Kasım da download Linki Olurmu acaba
Beşiktaşlı oyuncuların profilleri çok başarılı olmuş bence, Bobo'nun profili neredeyse hayal ettiğim gibi(hızının düşürülmesi de oldukça yerinde olmuş), belki Holosko'nun dribling yeteneği biraz daha düşebilirdi.
Baroş'un profili ise oldukça sağlam bir profil bence. Soğukkanlılık özelliği de neredeyse finishing kadar önemli. Hızı ve topsuz alan özelliği de oldukça iyi olduğu için ideal uç forvet oyuncusu oluyor.
guiza ya 16 finishing verilir mi yav?![]()
Baros gol atmakta sikinti cekmeyecektir. Her sey bitiricilik degil.![]()
Teofilo'ya 16 bitiricilik çok çok fazla değil mi?
Teo pozisyon kacırma rekoru kırıyor teo icin cok fazla 16 guiza icinde cok fazla
Teonun Profili Tam Oturmuş Bence Gol Kaçırma Kralı Da Guizadır
Teofilo 16 finishing almışsa Bobo 19 olmalı , yani çok abartı Teofilo. Maksimum 14 finishing olur
Teo'nun finishingi değil de composure değeri biraz yüksek geldi bana. Boş kaleye kaçıran ama zaman zaman da çok güzel vuruşlar yapabilen oyuncuların(Guiza, Teofilo) finishingi yüksek ama composure'u az olur. Herhalde Teo'nun ligin başındaki performansına göre verilmiş değerler bunlar.
Teo ile Güiza nasıl kıyaslanıyor anlamıyorum.Teo kötü olabilir tamam ama Güiza dan çok çok iyi.
Teo ile Güiza kıyaslanırsa ben Güiza daha iyi derim. Yapmayın beyler İspanya milli takımına alınmış oynamış bir adam sonuçta , Güiza'nın tek eksisi o sakalı falan medyaya ve insanlara alay malzemesi olması. Yoksa özgüveni yerinde olan bir Güiza kat kat iyidir Teo'dan
Teofilo'nun tek bir iyi olan özelliğini söyler misin ? Kafa ? Son vuruş ? teknik ? sert şut ?
bu kıyaslama milli takım açısından oldukça saçma. gol kralı olan okan yılmaz da milli takıma alınmıştı zamanında. şimdi türkiye ile ispanya bir mi falan da demeyin yalnızIvan Campo da ispanyoldu milli takımda da görev aldı iyi oyuncu muydu? güiza da benzer durum. uyruğuyla alakası yok kısaca.