Şuan attığın mesajların hiçbirinde tarafsız bir şekilde bakmıyorsun olaya. Biraz tarafsız bakmaya çalışır mısın ? Sezon başındaki Teo ile Güiza'yı mı kıyaslıyorsun ? Adam psikolojik deprem yaşıyor buna rağmen Fenerbahçe'ye geldiğinden beri toplam gol ortalaması Huntelaar, Loic Remy, Gyan, Gomis'ten daha yüksek. Teofilio'yu bilmiyorum, hesaplamadım fakat Güiza'nın İstanbul'a geldiğinden beri sevgilisi tarafından yaşadığı psikolojik depremi, gol atamamanın verdiği psikolojik bunalımı, 2 sezondur devam eden topuk sakatlığını; Teo ile Güiza'nın oynadığı liglerin zorluk derecesini bunun üstüne katmak lazım.
Güiza kötü oyuncu değildir. Kötü oyuncu olsa Beşiktaş'a attığı jeneriklik golü hatırlatırım sadece, diğer gollerine bakmaya gerek yok. Teofilio'nun boş kaleye atamadıklarını saymıyorum.
Amacım ne Güiza'yı göklere çıkarıp Teo'dan iyi olduğunu kanıtlamak, ne de kişisel tartışmalara girmek. Ayrıca yukarıda demişsin ligi izliyoruz kimin kimden iyi olduğu belli diye, Güiza bu sene ligde oynadı da ben mi bilmiyorum acaba ?
Ha demişsin ki 2009-2010 sezonunda Teo en çok gol atan 4.oldu diye. O zaman Güiza gol kralı olmadımı çok daha zor bir lig olan La Liga'da ? Ne biçim bir düşüncedir bu ?
Buna rağmen Teo'nun Güiza'dan iyi futbolcu olduğundan 16 finishing'i az buluyorsan, sadece sana objektif bak diyorum. Misal ben Güiza için 16 finishing az demedim, çok dedim; önceki mesajlara bakarsan.![]()
1-Teonun Finishi Az demedim herkez Teo finishi Fazla Dedi Bende Guiza Ya göre 16 dan Fazla Olması Lazımdı
2-Teo Dünyanın Öbür Ucundan geldi Bir Sürü Uyum Problemi Yaşadı Takımdan Gidiyordu Ama şenol Güneş istediği için Kaldı
3-Guiza Çoğu maçta Boş Kaleye Kacırdı Örnek:Fb-Sion Teo nun Boş Kaleye Kacırdıgı Bi örnek Ver Ts Deyken Yada Boş Boş koNusmayın
4-La Liga Daha İyi bi Lig Diyosun O zaman Bizim Ligimizdeki İstatistiklerini Karşılaştıralım guiza 34 maç 10 gol Teo 8 maç 8 gol
Hala Guiza Daha İİ diyorsan Bişey Demiyorum..