1 ile 30 arası toplam 340 sonuç

Konu: Fm 2011 Oyun İçi Bilgi Alışverişleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Bu kontrat yapma işini anlayamadım ben. Birisi açık olarak anlatabilir mi? Mesela current ya da original contrat var. Onlar ne? Menajere nereden para veriyoruz oyuncuya nereden para veriyoruz? Açıklarsanız çok sevinirim.
    Gerçekte de menajerler futbolcu satışından ve futbolcu maaşından %10 ila %20 pay alır. Zaten menajeri ikna ettiğiniz taktirde futbolcuyla görüşmeler başlar.

Current contract, o an yaptığınız görüşmelerdeki ön anlaşmadır, kesin anlaşma olmamakla birlikte pazarlık anlaşması denilebilir, bağlayıcılığı yoktur. Original contract ise tamamen herşey üzerinde anlaşıldıktan sonra resmi imza aşamasına gelinmiş anlaşmadır, bağlayıcıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    Gerçekte de menajerler futbolcu satışından ve futbolcu maaşından %10 ila %20 pay alır. Zaten menajeri ikna ettiğiniz taktirde futbolcuyla görüşmeler başlar.

Current contract, o an yaptığınız görüşmelerdeki ön anlaşmadır, kesin anlaşma olmamakla birlikte pazarlık anlaşması denilebilir, bağlayıcılığı yoktur. Original contract ise tamamen herşey üzerinde anlaşıldıktan sonra resmi imza aşamasına gelinmiş anlaşmadır, bağlayıcıdır.
    Anladım. Peki Signing o fee seçeneği kırmızı renk olup yıldız uyarı işareti çıkınca ne oluyor?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Anladım. Peki Signing o fee seçeneği kırmızı renk olup yıldız uyarı işareti çıkınca ne oluyor?
    kulübün o parayı veremeyeceği ve size bir uyarı verdiği anlamına geliyor. daha düşük bir tutar seçmeniz gerekmekte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    kulübün o parayı veremeyeceği ve size bir uyarı verdiği anlamına geliyor. daha düşük bir tutar seçmeniz gerekmekte.
    İlgin için teşekkürler.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri