steam üzerinden oyunu indiren arkadaşlar otomatik olarak 11.1.0 olarak oyunu oynayabilecekler.ayrıca yamada yapılan değişikliklere baktım..sorunun düzeltildiği ifade ediliyor.bilgilerinize..
steam üzerinden oyunu indiren arkadaşlar otomatik olarak 11.1.0 olarak oyunu oynayabilecekler.ayrıca yamada yapılan değişikliklere baktım..sorunun düzeltildiği ifade ediliyor.bilgilerinize..
11.1 de gözle görülür bir düzelme var ama hala kötü...
valla ben öyle anormal bi hareket göremedim![]()
turksportal...
11.1'le 3d'deki sorunlar giderilmiş ve bir 2d fanatiği olarak söyleyebilirim ki 3d beklediğimden çok daha iyi olmuş.
kayma, belden taç, tek elle top tutma gibi acayip olaylar gitmiş...
ama dediğim gibi yine çok iyi bir 3d yok oyunda...
Forza 2D, ne gerek var 3D ye.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Düzelmiş hatalar![]()
3D mükemmel olmuş. 2d yi ikinci plana attım diyebilirim sizlere.
oyun 5 itibariyle elime ulaştı. mesai bitimini bekliyorum. bu gece uzun olucak![]()
3d sebebiyle demoyu pek oynayamamıştım ancak tam sürümün oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. buz pateni olayı ortadan kalkmış ve gol sevinçleriyle birlikte maçiçi pek çok animasyon da gayet güzel olmuş
özellikle ayarlardan en yüksek grafik seviyesi seçildiğinde görüntü muhteşem oluyor, ışıklandırmalar, gölgeler vs. . FM'ye göre tabiiki. Ayrıca bana geçen seneye göre daha akıcı bir izlenim verdi 3d maçlar. Yeni kameralara eklenen TV'de favorim oldu![]()
güncelleştirmeyle birlikte gözle görülür bir düzelme mevcut.
512 ekran kartı ve 1.75 işlemciyle 3D oynayabilirmiyim ?
biraz grafiklerden kısarak oynanabilir sanırım. taraftarları, tribünleri kaldırarak mesela.
oyunla birlikte çıktı![]()
Bu arada oyuna neden tribünler eklenmemiş ya tribünsüz oyun mu olur oyunu ilk açtığımda hiç tribün olmuyor.
Gördüğüm ss'lerde bolca tribün görüntüsü vardı Zekirdek.Senin görüntü ayarların kısılmış olabilir.Bir bak istersen yada başka bir sıkıntı var.
Demoyu oynamadım 11.0 halini oyanamadan direk 11.1'e geçtim hatalar var tabii kide ama bende 3D'yi beğendim![]()