1 ile 30 arası toplam 273 sonuç

Konu: Horozlar Artık Daha Da Güçlü, UEFA'dayız (3. Sezon V11.1)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Şimdi emin olmak için soruyorum.Database'i büyük seçince zaten çıkmıyor mu arj. ve brezilyalı oyuncular?Yada sizin dediğiniz gibi yapınca daha fazla futbolcu mu çıkıyor bu ülkelerden?Zamanınızı alıyorum kusura bakmayın ama öğrenmek için soruyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Şimdi emin olmak için soruyorum.Database'i büyük seçince zaten çıkmıyor mu arj. ve brezilyalı oyuncular?Yada sizin dediğiniz gibi yapınca daha fazla futbolcu mu çıkıyor bu ülkelerden?Zamanınızı alıyorum kusura bakmayın ama öğrenmek için soruyorum
    yok önemli değil, büyük açınca tabi bir çok oyuncu çıkıyor, ancak göremediğimiz ya da oyunun gerek duymadığı bazı oyuncular da oluyor. mesela benim açtığım liglerde brezilya ve arjantin yok, ancak bu ülkelerdeki oyuncuları da görmek ve kullanmak istediğim için bu ülkeleri de ekliyorum. Mesela 2010 oyununda Roriz adında bir Brezilyalı oyuncu bu ülkeyi seçince çıkıyordu, seçmeyince çıkmıyordu ki forvet mevkisinde oynayan genç yeteneklerden biri, ya da Süper ligde gene forvet mevkisinde kullanabileceğim Roger adında bir brezilyalı da aynı şekilde oyuna dahil oluyordu. Ya da eski fm serilerinde Arjantinden sıkça aldığım Gustavo Oberman ve Pablo Vitti de aynı şekilde.

Mesaj Yetkileri