1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: Genie Scout & 48 ay taksitli transfer hile mi?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Kimsenin kimseyi yargılama yada şöyle yap böyle yap deme gibi bir durumu yok.Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.Bana göre; korner taktiği de, Genie Scout da, 48 ay taksitle oyuncu almak da hilenin babasıdır, sana göre değildir.Bu kadar basit.Sadece birbirimize telkin verebiliriz bu durumlar için.Ben böyle oynuyorum çünkü; şunun için... gibi.

Hayatımda bir kez Fm 08 de kullandım Genie Scout'u.O seriye dair kafamda neredeyse hiç oyuncu yok.Sebebi bu hile programıdır.Açıyorsun programı, şu özelliklerde, en fazla şu fiyat istenen, şu ülkenin vatandaşı giriyorsun ve hepsi karşında.Yada regenleri sıralıyorsun PA değerlerine göre.Sonra hepsini topluyorsun bedavaya yada çok cüzi rakamlara.Güya bu da gerçekçiliği öldürmüyor.Oyuncuların Hidden özellikleri, adı üzerinde "Hidden Özellik".Senin görmemen için Hidden zaten.

Korner taktiğini ise hiç kullanmadım, ALLAH kullanmayıda nasip etmesin.Kullananlar ne zevk alıyor bu işten sabaha kadarda anlatsalar anlamam.Tek amaç yapay başarı ve bu başarıyla tatmin olmak.Bu taktikle yakaladıkları başarı ilede övünenler var, buda ayrı bir trajikomedi.

Taksitli transfere gelince; özellikle Ahmet Göktaş arkadaşıma söylüyorum.Ben bu işte gayet düz mantığımdır; "Param varsa alırım, yoksa almam".Arkadaşın biri Fb kariyeri yapıyor; daha 2. sezon kadroda Dzeko'lar, Modric'ler, G.İnler'ler...Bu mudur gerçekçilik?

En başta da belirttiğim gibi, ben "Bu sebeplerden" dolayı bu 3 olayıda kullanmam.Nasıl zevk alıyorsan, öyle oynarsın.
    Last edited by Lim10 : 10.Kasım.2010 at 23:31 Reason: gerginlik olmasın

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

2. Default

peşin para yerine 48 ay taksit teklif ediyorsun futbolcuyu satın alırken takımlarda kabul ediyor

Ayrıca neden bu kadar kafayı yoruyoruz ki su hilemidir bu hilemidir gercekci midir değil midir, oyna gitsin ben yıllardır fmrte ile oynuyorum çok da zevk alıyorum, o olmadan oynadım bir keresinde hiç zevk almadım mesela.

Bence bu konuda kımse kımseye telkın bıle etmemeli(telkin aşılamak demektir)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Kimsenin kimseyi yargılama yada şöyle yap böyle yap deme gibi bir durumu yok.Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.Bana göre; korner taktiği de, Genie Scout da, 48 ay taksitle oyuncu almak da hilenin babasıdır, sana göre değildir.Bu kadar basit.Sadece birbirimize telkin verebiliriz bu durumlar için.Ben böyle oynuyorum çünkü; şunun için... gibi.

Hayatımda bir kez Fm 08 de kullandım Genie Scout'u.O seriye dair kafamda neredeyse hiç oyuncu yok.Sebebi bu hile programıdır.Açıyorsun programı, şu özelliklerde, en fazla şu fiyat istenen, şu ülkenin vatandaşı giriyorsun ve hepsi karşında.Yada regenleri sıralıyorsun PA değerlerine göre.Sonra hepsini topluyorsun bedavaya yada çok cüzi rakamlara.Güya bu da gerçekçiliği öldürmüyor.Oyuncuların Hidden özellikleri, adı üzerinde "Hidden Özellik".Senin görmemen için Hidden zaten.

Korner taktiğini ise hiç kullanmadım, ALLAH kullanmayıda nasip etmesin.Kullananlar ne zevk alıyor bu işten sabaha kadarda anlatsalar anlamam.Tek amaç yapay başarı ve bu başarıyla tatmin olmak.Bu taktikle yakaladıkları başarı ilede övünenler var, buda ayrı bir trajikomedi.

Taksitli transfere gelince; özellikle Ahmet Göktaş arkadaşıma söylüyorum.Ben bu işte gayet düz mantığımdır; "Param varsa alırım, yoksa almam".Arkadaşın biri Fb kariyeri yapıyor; daha 2. sezon kadroda Dzeko'lar, Modric'ler, G.İnler'ler...Bu mudur gerçekçilik?

En başta da belirttiğim gibi, ben "Bu sebeplerden" dolayı bu 3 olayıda kullanmam.Nasıl zevk alıyorsan, öyle oynarsın.
    aynen bende 48 ayı hiç kullanmadım 5 yıldır aralıksız seçtiğim en büyük klüp hep Beşiktaş olmuştur barca real inter hiç seçmedim aldığım en büyük oyuncu geçen sene luis suarezdi onada 20 milyon peşin vermiştim.bi arkadaş demişki gerçekte herkes taksitle yapıyor bu işi diye evet gerçekte katılıyorum taksitle olduğuna ama oyunda bu biraz hileye kaçıyor yani dzekonun modricin Trye gelmesi imkansız . korner taktiği hakkında hiç bi fikrim yok merakta etmiyorum sadece scout kullanıyorum oda regen için değil yaşı ileri oyuncular transfer ederken.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence de genie scout bana hile gibi geliyor, Arsene Wenger bile yanılıyor yani

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Limon diye bir program var TSİ de. Onu kuLLanın.
    Lim10'un olduğu yerde genie scout tefferruattır

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Yukarda bi arkadaş 48 ayda 80-90 milyon vermek gerçekçiliği bozar demiş ancak , günümüzde asıl 10-20 milyon euroları peşin vermek gerçekçi değil. Dünya üzerinde şuan tüm kulüpler böyle 2-3 yıla yayarak transfer yapıyorlar.
    bkz. Galatasaray
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri