-
Yukarda 48 ay taksitle oyuncu almak saçma diyen arkadaş benim ama dikkatli okursan 80-90 milyon eurolardan bahsediyorum orda sen hangi türk takımının yada orta sıralarda bir takımın yada şööle diyim dünya üzerinde 5 bilemedin 10 kulüp dışında bu kadar para harcadığını gördün transfer sezonunda. Tabiki peşin parayla almıyor takımlar ama 20 milyon bütçen var 48 taksitle 18 milyonluk adam alıyorsun senden sadece 2 milyon gidiyor böle böle 3-5 adam aldıkça bi bakıyosun transfer geçmişine toplamda 90 milyonu bulmuş. Bir oyunu sırf bu yüzden gerçekçiliği gitti diye kapattım. Aynı şekilde korner taktiğide hile geliyor bana ama hiç kullanmadım. Birtek scout kullanırım o da genie scout değil mini scout sadece ekrandaki oyuncunun PA sını gösteren cinsten. Ve gerçekten daha 2.sezonunda sıradan takımlara kurulan kadroları görüyorum anca şööle bi senaryo yazılabilir. Arap işadamı galatasarayı satın aldı ve kadroyu Dzeko Diego Zapata Hamsik Akinfeev le güçlendirdi ki bu kadar bile olamaz heralde 
Ama tabiki kim ne derse desin herkesin oyun anlayışı farklıdır.Mesela bende ilerlemeli oyunlarda genelde sınırsız mermi şifresi kullanırım.Fm içinde herkesin oyun tarzı farklı olabilir tabikide
Mesaj Yetkileri