Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 96 sonuç

Konu: Sarı-Kırmızı kariyer

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Luzern'den 3 puan alsaydın daha iyi olurdu senden daha düşük kalitede oyuncuları var, olsun tebrikler yinede.

Transferindeki yorumcularının yazılarını beğendim, ellerine sağlık..
    Teşekkür ederim Elimden geldiğince uydurmaya çalışıyorum bişeler Takım olarak iyi oynuyorum maç genelinde ama gerek son vuruşlardaki beceriksizlik gerekse müthiş yan top zaafım bu gibi sonuçları doğuruyo.Her maç bi yan toptan gol mutlaka yiyorum buna bi çözüm getirebilirsrem takım biraz daha iyi yerlere gelir diye düşünüyorum

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    ellerine sağlık üstad aynen devam
    Saolun teşekkür ederim.ama böylede devam etmeyeim kovcak beni adnan şampiyoluk için para aldık adamdan

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

EMENİKE GEMİSİNİ SON DAKİKADA KURTARDI

Galatasaray konuk olduğu Karabükspor mücadelesinden.Emenike'nin son dakikada attığı golle 3 puanı kaçıran Galatasaray'da yan top sorunu yine devam etti.Maç boyunca adeta tek kale oynayan Galatasaray yine sahadan üzgün ayrıldı.Ancak Elano ve Baros'un takıma dönmesi sevinçle karşılandı.Son 32 dk görev yapan Baros etkili göründü.Elano ise bu maçı yedek kulübesinde izledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Default Uefa Avrupa Ligi

Galatasaray-Luzern

BAROS'DAN SÜPER GERİ DÖNÜŞ

Galatasaray 4.tur rövanş maçında Luzern'i Arda ve Baros'un golleriyle yıktı.Maça damgasını 2. yarı oyuna girip 2 güzel gol atan Baros vurdu ve herkese rahat bir nefes aldırdı.Arda Turan'ın attığı müthiş füze akıllardan uzun süre silinmeyecek cinstendi.Ayrıca Arda'nın Baros'a yaptığı harika asist de görülmeye değerdi.

Maçın adamı :
    Barış Özbek

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

UEFA AVRUPA LİGİ'NDEKİ GRUBUMUZ

İyi bi eşleşme oldu bizim açımızdan.Ancak Futbol bu, takımları görmeden şimdiden konuşmam yanlış olur.Açıkcası takımıma güvenmiyorum duran toplar ,yan toplar nerdeyse her top gol oluyor.Bunu çözmeden bişe diyemem.Şimdi böyle konuşalım ki gruptan çıkarsak sevinelim

Medyadaki Yorumlar:

Sergen Yalçın : Bu grupta Galatasaray bırakın tur atlamayı,gol bile atamaz.Herşey yanlış Galatasaray'da.Galatasaray'ın takım olması bile hata zaten.Galatasaray -20 averajla bitirirse öpsün başına koysun(klasik Sergen yorumları devamm )

Ahmet Çakar : Galatasaray bu gruptan çıksın bende programa üstsüz çıkacam(Çakar'dan bir vaad daha yazın bunu bi kenara)

Aziz Yıldırım : Fenevbahçe büyük kulüp,Avda'yı istedim Adnan'dan vevmedi.Süvünsünlev banane Üzülüvsem Gs'li oluyum,Avda'dan daha iyisini de alacam,alıyım da gövsünlev

Ali Ağaoğlu:
    Galatasaray gruplara kalamaz dediler yaptım olacak!

Nesil
    2007

Photoshop'lar yazılar çok başarılı maşallah

Fenerbahçe'yi yenmen güzel olmuş

Bu gruptanda elini kolunu sallaya sallaya çıkarsın, 1. lik garanti değil sadece

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Photoshop'lar yazılar çok başarılı maşallah

Fenerbahçe'yi yenmen güzel olmuş

Bu gruptanda elini kolunu sallaya sallaya çıkarsın, 1. lik garanti değil sadece
    Öncelikle teşekkür ederimFenerbahçe'yi yendim de. Az önce Gazianteple'de berabere kaldım.Fm 2010'da da aynı sorunu yaşıyodum forvet alakasız alakasız yerlere gidiyo ben atak yaparkenDefans desen çıldırmamak elde değil ,her yan top gol olur mu ya? Bi şansım tutmadı Galatasaray'la şu oyuna bi maçları bi maçlarını tutmuyo Atak oynatsam gol yiyoruz ,defans yapsam gol atamıyoruz.bi şu sezonu atlatalım daha hızlı ,daha güçlü oyuncular alcam böyle gitmez bu iş

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

ben mesela fm 2008 de savunmaya hızlı atak defans oyuncusu alıyodum hiç gol yeme sorunu yaşamıyordum bence sen lucas neill in yanına tamamlayıcı oyuncu alman lazım mutlaka yoksa hiç gol yemessin

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

servet ve gökhan işlemez sana kanatlara da mutlaka takviye yapmalısın

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Bende öyle düşünüyorum.ama ben neill'i sezon sonu göndercem yaşlandı artık ve kafa toplarında çok zayıf.2 stoperi de yabancı alcam.bi kaç oyuncu var aklımda.onları alabilirsek problem kalmaz heralde tabi bu sene beni kovmazlarsa

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Servet bi bomba zten gökhan rezalet gökhan çok kötü oyunda çok kolay adam kaçırıyo oynatmıyorum bile satcam hepsini

Nesil
    2006
    Yer
    kediye kafa attığım yerde

Quote Originally Posted by Sagomania60 View Post
    Teşekkür ederim o zaman bu güzel Fenerbahçe galibiyetini sana armağan ediyorum
    teşekkür ederim

servet ve gökhan yokmu ne goller yedirdi bana ya

şutla al ömer toprağı alabilirsen serdar taşcıyıda al birde udineseden zapata

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by remzi1242 View Post
    teşekkür ederim

servet ve gökhan yokmu ne goller yedirdi bana ya

şutla al ömer toprağı alabilirsen serdar taşcıyıda al birde udineseden zapata
    Serdar'la zapata zor gbi duruyoda ,ömer toprak gelir heralde bana

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Default Toplu sonuçlar

(3.Hafta)GALATASARAY-Gaziantepspor

GALATASARAY'DAN BİR BERABERLİK DAHA

Galatasaray evinde konuk ettiği Gaziantepspor'la 1-1 berabere kaldı.Milan Baros ve Mehmet Yılmaz'ın karşılıklı golleri skoru belirledi.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(4.Hafta)Gençlerbirliği-GALATASARAY

GALATASARAY ,GENÇLER'E ACIMADI

Galatasaray,yeni bir taktikle çıktığı bu maçta,3 puanı 5 golle aldı.Milan Baros attığı 3 golle yıldızlaşırken.Yan top zaafı yine 2 gol yemesine neden oldu.Elano'nun attığı gol ise görülmeye değer güzellikteydi.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GALATASARAY-Motherwell

GALATASARAY'DAN İYİ BAŞLANGIÇ

Galatasaray ,düşler sahnesindeki ilk maçında konuk ettiği Motherwell'i Arda'nın 78. dakikada yaklaşık 35 metreden attığı frikik golüyle mağlup etmeyi başardı ve gruba iyi bir başlangıç yaptı.

(5.Hafta)GALATASARAY-Beşiktaş

MÜTHİŞ DERBİDE KAZANAN OLMADI

Galatasaray ,derbi mücadelesinde.Beşiktaş'la evinde 3-3 berabere kaldı.Baştan sona müthiş bir mücadeleye sahne olan maçta perdeyi açan son haftaların formda ismi Baros oldu.İlk yarı böyle tamamlanacak derken,sahneye Beşiktaş'ın bu sezon İnter'den transfer ettiği Quaresma çıktı. 2.yarıya hızlı başlayan konuk ekip,Bobo'yla 2-1 öne geçti.Ardından Nihat'la 3 ü bulan Beşiktaş iyice rahatladı.Herkes maçın böyle biteceğini düşünürken ,Milan Baros sahneye çıktı ve farkı 1' indirdi.Sağlı sollu ataklarla Beşiktaş kalesini yoklayan Galatasaray ,Milan Baros'la eşitliği sağladı ve karşılaşma böyle sona erdi.Baros böylece ligdeki 2. hat-trick ini yapmış oldu ve süper bir gol ortalaması yakaladı.

(6.Hafta)Kayserispor-GALATASARAY

YORGUN ASLAN KAYSERİ'YE DİŞ GEÇİREMEDİ

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Kayseri Kadir Has Stadyum'unda oynanan maçta Kayserispor'a konuk oldu.Servet'in 58.dakikada kendi kalesine yaptığı kafa vuruşuyla 1-0 geriye düşen Galatasaray,bitime 10 dakika kala Milan Baros'un attığı golle 1 puanı kopardı.

Dinamo Bükreş-GALATASARAY

GALATASARAY AYNEN DEVAM

Galatasaray Uefa Avrupa Ligin'de çıktığı 2. maçta Romanya ekibi Dinamo Bükreşe konuk oldu.Romanya ekibini Milan Baros'un attığı 2 golle yıkan Cimbom böylece puanını 6 ya yükselterek başarılı grafiğini sürdürdü.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Default Puan durumları

İlk 6 hafta sonucunda aldığımız beraberlikler ilk sıralarda olmamamızın nedeniydi.Takımımızda bi toparlanma var maçı sonuna kadar kovalıyoruz ancak,olmayınca olmuyo Erken gol yemek ve yan toplardaki zaafımız şu andaki tek problem olarak gözüküyo ama ben ilerleyen haftalar için ümitliyim

Açıklama yapmama gerek yok heralde her şey ortada (Şimardım) Gerekli takımlardan gereken puanları aldık grupda önümüzde zorlu Villarreal maçları var elimizden geleni yapıp elimizi kolumuzu sallaya sallaya üst tura çıkmak tek arzumuz

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

kazanırsın merak etme sen villarreal senden daha düşük 2 maçta da yenersin

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Thumbs up Tebrikler

Geride kalan haftalarda performansıyla öne çıkan 3 oyuncum;

15# MİLAN BAROS

Galatasaray'ın Çek golcüsü oynadığı 8 resmi müsabakada attığı 12 golle kalitesini bir kez daha gösterdi.Geçirdiği sakatlık döneminden sonra sahalara süper bir dönüş yapan Baros konuyla ilgili yaptığı açıklamada :'Daha bu ne ki ?Allah sakatlık vermezse bu sene bütün rekorları alt üst edeceğim.valla bak ' şeklinde konuştu.

10# ARDA TURAN

Galatasaray'ın genç kaptanı bu sezona fırtına gibi girdi.Attığı birbirinden güzel gollerin yanı sıra, yaptığı asislerle de dikkat çeken yıldız oyuncu bu sezon çok can yakacağa benziyor.Bu sezon uzaktan attığı gollerle dikkat çeken Arda, kendisini ne kadar geliştirdiğini de göstermiş oldu.Ayrıca frikikten de 2 golü bulunan Arda bu konuda da kendisini geliştirdiğini ispatladı.Bu da Arda hakkında Galatasaray yeni Hagi'sini buldu yorumlarına neden oldu.Görev verilen her bölge de şu an a kadar kusursuz bir performas sergileyen Arda.Temennisinin, öncelikle bu formu korumak daha sonra da üstüne ekleyerek devam ettirmek olduğunu söyledi.

8# BARIŞ ÖZBEK

Sezon başı yapılan tüm eleştirilere rağmen iyi futbol oynayan Barış.'Forma rekabeti seni korkutuyor mu?'şeklinde ki bir soruya.'Demirden korksaydık ıspanak yemezdik koçumm'şeklinde cevap verdi

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

kazanırsın merak etme sen villarreal senden daha düşük 2 maçta da yenersin
    İnşallah tek temennim

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

4 puanda alırsan süper olur beraberlik ve galibiyet

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Default Spor Toto Süper Lig

Arkadaşlar burda 3-1 yendiğim sivas maçını yayınlamıştım.bilgisayar dondu kapatmak zorunda kaldım:S.Sivas maçını tekrar oynayıp buraya eklicem.
    Last edited by Sagomania60 : 11.Kasım.2010 at 16:57 Reason: Bilgisayar kapandı oynadığım sivas maçını tekrar oynayacağım

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

4 puanda alırsan süper olur beraberlik ve galibiyet
    Bencede ama hedefim maçlardan Villarreal den 1 beraberlik kalanlarındansa 3 puan almak.Zor değil takımda ciddi bi düzelme var maşallah

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

bende öle düşünüyom mothervell ve dinamo bükreş senin ayarında değil

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

(7.Hafta)GALATASARAY-Sivasspor

GALATASARAY ZORLANMADI

Galatasaray ,Elano'nun attığı 2 penaltı golüyle kazanmasını bildi ve yoluna devam etti.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Gayet güzel gidiyorsun ama devre arasında en az 2 takviye yapman lazım

başarılar kardes. Ligde gidişat kötü umarım seri galibiytler gelir(FB li olsam da)
    Uefa da iyi gidiyorsun. Yolun açık bol şans.

Nesil
    2007

Takımın durumuna şaşmamalı, en iyi oyunculardan biri Barış'mış

Şaka maka biraz toparlanman lazım, ligde özellikle çok berabere kalmışsın ve Trabzon coşmuş, 6. haftadan 8 puan fark iyi değil; umarım toparlanırsın
    UEFA'da Villarreal'den 1 puan alsan bile iyi bence, şu oyunda İspanyol takımlardan çok çektim; müthiş oynuyolar, oyuncularıda çok kaliteli oluyor Ama yinede inşallah 6 puanıda alırsın; 'Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır'.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Takımın durumuna şaşmamalı, en iyi oyunculardan biri Barış'mış

Şaka maka biraz toparlanman lazım, ligde özellikle çok berabere kalmışsın ve Trabzon coşmuş, 6. haftadan 8 puan fark iyi değil; umarım toparlanırsın
    UEFA'da Villarreal'den 1 puan alsan bile iyi bence, şu oyunda İspanyol takımlardan çok çektim; müthiş oynuyolar, oyuncularıda çok kaliteli oluyor Ama yinede inşallah 6 puanıda alırsın; 'Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır'.
    İlk haftalarda zor maçlar üstüste geldi biraz ancak iyi top oynuyoruz inşallah daha iyi yerlere geliriz.Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır'buna lafa bayıldım

Quote Originally Posted by fermangazi View Post
    başarılar kardes. Ligde gidişat kötü umarım seri galibiytler gelir(FB li olsam da)
    Uefa da iyi gidiyorsun. Yolun açık bol şans.
    Gelcek gelcek hiç merak etme.Fenerbahçe'li bi arkadaşlardan bunu duymak güzel.Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Gayet güzel gidiyorsun ama devre arasında en az 2 takviye yapman lazım
    Bence de hatta 3 oyuncu almam lazım.Oyuncuları belirledim.25 milyon gibi bi para lazım bu 3 oyuncuyu almam için.8 milyon bitçem var şu an.Bi kaç oyuncu göndermem lazım.onlarda belli gibi şu an bakalım hayırlısı .hele bi devre arası olsunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Bu arada taklitlerimden sakının.Anladınız siz onu

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

(8.Hafta)Eskişehir-GALATASARAY

GALATASARAY RAHAT KAZANDI

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Villarreal-GALATASARAY
    GALATASARAY MAĞLUP

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(9.Hafta)Antalyaspor-GALATASARAY
    GALATASARAY ZORDA OLSA GALİP

(10.Hafta)GALATASARAY-Bucaspor
    GALATASARAY YİNE GALİP

GALATASARAY-Villarreal
    BAROS HESABI KESTİ

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Default Puan durumları

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ligde durumumuzu düzelttik,Galibiyetleri seriye bağladık.iyi yoldayız.Sivas maçından sonra 2 ay sakatlanan Arda'nın eksikliğinden sonra mecburen taktik değişikliğe gittik.4-1-2-2-1 şeklinde olan taktiğimizi 4-1-2-1-2 ye çevirdik ve Arda'nın eksikliğini biraz olsun hafiflettik.Sol bekimizde de adam kalmadı.İnsua,Hakan ve Çağlar sakat.Hakan'ın 2iİnsua'nın 4,Çağlar'ın ise 7 haftası var takıma dönmek için.Mecburiyetten sol bekte Ali Turan'ı oynatıyorum.Bu da takımların sol şeridi çok kolay geçmesine neden oluyo ama yinede yetenekli oyuncularımızla sonuca gidiyoruz.Uefa'da da ,Villarreal'i Baros'un birbirinden güzel golleriyle geçtik.Baros'a eski takımı Liverpool Talip oldu ama gönderme gibi bir niyetimiz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

(11.Hafta)Bursaspor-GALATASARAY

YİNE YAN TOP ,YİNE YAN TOP!

Galatasaray ,Bursa deplasmanından 1 puanla döndü.Yan top sorunu devam eden Galatasaray'da savunmanın göbeğinin komple değiştirilmesi kararı alındı.Bakalım ilerleyen günler neler göstercek.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri