-
npower League 1 17.HAFTA
İlk Onbirler

Değişiklikler
Dk 33: Morgan Schneiderlin ( SAKATLIK ) -> King Gyan
Dk 45: David Connolly -> Dean Hammond

Sakatlıkların düzelmemesiyle beraber zoraki kazandığımız maçlar devam ediyor. İyi bir performans göstermiyoruz ama kazanmayı biliyoruz. İyi bir takım kötü oynadığında da kazanmayı bilmeli. Lambert'in de bir maç cezası varken Bunu en iyi şekilde kanıtladık
Kötü bir deneme oldu maçın başı aslında. Takıma en iyi oturmuş taktik budur diyerek ve diğer taktiklerle genelde denemelerim başarısız olunca Connolly'ye güvendim ve çift forvet çıktım maça. Ancak yetersiz kaldık, ikinci yarı 3 mc'ye döndüm, Connolly'yi oyundan aldım. Sonuç verdi diyemeyiz ama en azından bu maçı kazanmayı bildik. Önemli olan da bu şimdilik.
Korner golüyle DeMerit bize 3 puanı getirdi, Vassell-Verratt-do Prado üçlüsünün dönüşünü bekliyorum, muhteşem olmayı bekliyorum yine...
Asistler:
1: Jason Puncjeon
npower League 1 18.HAFTA
İlk Onbirler

Değişiklikler:
Dk 70: Adam Lallana -> Joseph Mills
Dk 70: Lee Barnard -> David Connolly
Dk 70: Ryan Dickson -> Quinton Fortune

"Yeter Artık! " demesi gereken en son kişiler olan stoperler son iki maçtır forvetlerin yapamadıklarını yapıyorlar ve golleri sıralıyorlar. İki karambolde kalan topa son anda dokunarak gol atan Fonte ile de bu maçı kazanıyoruz, yine zoraki bir şekilde. Puncheon özellikle çok sinir ediyor beni. Sürekli outa vuruyor, Sabri'den fena.
Asistler
1: Rickie Lambert, Jay DeMerit
FA Cup 2nd Round

Bu maçı direk antrenöre bıraktım ona güvenerekten. Alt ligimizin zayıf ekiblerinden Stevenage'i yenemedi dingil
Neyse zaten FA Cup'da iddaamız olmadığı için üzülmedim, ama bir kâr kaybettik, orası ayrı mevzu tabii. Dersimizi aldık, seneye diyoruz ve geçiyoruz efenim.
JOHNSTONE'S PAINT TROPHY SOUTH YARI FİNAL
İlk Onbirler

Değişiklikler
Dk 72: Adam Lallana -> Joseph Mills
Dk 72: Quinton Fortune -> King Gyan

Vassell döndü, takım coştu! Golle geri dönüş yaptı Vassell sakatlıktan. Ve Vassell dönünce Lambert'de etkilendi, o da gollerine geri dönüş yaptı. Ancak bugünün yıldızı besbelli Lallana. Ben bu takımı seçtiğimde zaten ilk başta bu ligin Messisi diye oynatıyordum Lallana'yı. 22 yaşındaki genç Lallana Messi'liğini arada sırada gösteriyordu, Messi vari oyunlarıyla goller atıyor asistler yapıyordu ama tüm oyuna yayamıyordu, bu sefer yaydı. İki golünde de sanki gerçekten Messi'yi izledim, yaptığı asist de çok akıl doluydu gerçekten. Tam aradığımız adam yani.
Asistler:
1: Adam Lallana, Frazer Richardson, Rickie Lambert, Dan Harding
npower League 1 19.HAFTA
İlk Onbirler

Değişiklikler:
Dk 61: Adam Lallana -> Joseph Mills
Dk 74: Rickie Lambert -> Lee Barnard
Dk 76: Quinton Fortune -> King Gyan

Vallahi Messi bu çocuk. Adam Lallana tabii ki. Son iki maçın yıldızı. Göz dolduruyor oyunuyla, golleriyle, paslarıyle resmen. Vassell'in dönüşüyle havaya girdi takım hemen. Haber veriyim ayrıca, Verratti'nin de sakatlığı düzeldi, kondisyonu yerine gelince o da oynayacak.
Lallana'nın yerine yeterli bir alternatif olmadığı ve lig araları da neredeyse hiç olmadığı için Lallana çok dinlenemiyor. Bu yüzden erken çıkarmak zorunda kalıyorum. Tam da dinlensin çocuk diyordum ki Messi kesildi valla. Biraz daha oynasın, lig arası geliyor zaten 
Vassell'in attığı ikinci golde Lambert'in bir topuk pası var, göreceksiniz. Bomboş kaleye attı Vassell resmen. Müthiş bir dönüş yaşadık yav.
Mesaj Yetkileri