1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: We Are The Best "Nottingham Forest" [Sezon 2] [11.1]

Hybrid View

Diyoruz sana ilk 8 diye inanmıyosun Hatta bu performans devam ederse ilk 4 bile neden olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

abi guarch ve kadlec resmen ölüm ikilisi olur...Manyak bi forvet hattı kurdun helal olsun Arkalarında da cattermole box to box oynar basmadık yer bırakmaz,senden ligi güzel yerde bitirmeni bekliyorum smithies gelişti mi hocam onun da bi görüntüsünü koyar mısın merak ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by juricevic View Post
    Diyoruz sana ilk 8 diye inanmıyosun Hatta bu performans devam ederse ilk 4 bile neden olmasın
    İlk 4 olursa zaten kesin dünyanın sonu gelir İlk 10 da yer alalım. Güzel bir transfer bütçesiyle ilk 4 e koşarız zaten

Quote Originally Posted by Ulgio View Post
    abi guarch ve kadlec resmen ölüm ikilisi olur...Manyak bi forvet hattı kurdun helal olsun Arkalarında da cattermole box to box oynar basmadık yer bırakmaz,senden ligi güzel yerde bitirmeni bekliyorum smithies gelişti mi hocam onun da bi görüntüsünü koyar mısın merak ediyorum
    Kadlec O'Connor ikilisi oynuyor şu an. Devre arası O'Connor ı satıp yerine Guarch'ı monte edeceğim. Cattermole harika bir transfer oldu. Bedavaya nasıl kapabildim bilmiyorum

Bayram nedeniyle hiç oynayamadım. Açınca Smithies'i paylaşırım

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Gayet güzel gelişti. Şu an 2. Kalecim.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

3. Hafta

Everton deplasmanında yokları oynadık...

Mesaj Yetkileri