Anket Sonuçlarını Görüntüle: Oyuncudan nasıl bir performans aldınız?(Lütfen oynattıysanız oy kullanınız)

Voters
67. You may not vote on this poll
  • Mükemmel

52 77.61%
  • İyi

12 17.91%
  • Vasat

3 4.48%
  • Hayal kırıklığı

0 0%
1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Eden Hazard | Amc | 19

Hybrid View

22M £ ya tottenham a aldım şimdilik iyi gidiyor ama en iyi hangi mevkiide ve hangi rolde oynar?

Nesil
    2008
    Yer
    Usa

2011 yazında satılık listesindeydi ve 4.8M £'e Wolfsburg'a getirdim. Diego ile dönüşümlü olarak AMC/Playmaker rolünde oynuyorlar. Sezon sonu "Footballer of the Year" seçildi. Ligde 6 gol 9 asistlik gibi bir performans gösterdi. Diego olmasaydı ve tek başına tüm maçlara çıksaydı daha üst istatistiklere çıkabilirdi eminimki.
    aaaaKKKKoooo

Quote Originally Posted by jubarin View Post
    22M £ ya tottenham a aldım şimdilik iyi gidiyor ama en iyi hangi mevkiide ve hangi rolde oynar?
    dostum fmde genelde ihtiyaç olan bölgeye sen transfer yaparsın. bölgeye oyuncuyu alıp ona göre taktik kurmak saçma değil mi?

Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    dostum fmde genelde ihtiyaç olan bölgeye sen transfer yaparsın. bölgeye oyuncuyu alıp ona göre taktik kurmak saçma değil mi?
    adama göre taktik yaptığımı söylemedim. modric e talip çıkınca ileride satacağım için yerine genç bir oyuncuyu hazırlamaya karar verdim onun için hazard ı aldım.

adama göre taktik yaptığımı söylemedim. modric e talip çıkınca ileride satacağım için yerine genç bir oyuncuyu hazırlamaya karar verdim onun için hazard ı aldım.
    Modric'in yerinde oynatmayı deneyebilirsin o halde verim alamaz isen de diğer alternatiflere yönelebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

AMC ve AML olarak çok iyi oynuyor.

Mesaj Yetkileri