-
npower League 1 20.HAFTA
İlk Onbirler

Değişiklikler:
Dk 43: Quinton Fortune ( sakatlık ) -> King Gyan
Dk 81: Marco Verratti -> Morgan Schneiderlin

Biraz ter döktüğümüz maçta Lambert'in golüyle galip gelmesini bildik. Biraz beleş goldü ama gol goldür
Ayrıca Sheff Wed'in bastırdığı sıralarda Jay DeMerit'in de defanstaki müthiş müdaheleleri de maçı getirdi bize.
Çıkışımız diyemem buna da, "İnmeyişimiz" devam ediyor diyebiliriz.
Asistler:
1- Jason Puncheon
npower League 1 21.HAFTA
İlk Onbirler

Değişiklikler:
Dk 51: Guly de Prado ( SAKATLIK ) -> Jason Puncheon
Dk 75: Dan Harding -> Ryan Dickson
Dk 84: Adam Lallana -> Joseph Mills

İlk yarı pozisyon bile vermedik, ikinci yarı bir başladı ama, direk pozisyon buldular ve golü attılar. Maç boyunca zaten iki tane pozisyon verdik, biri de gol oldu. Şanssızmışız, bir puana yetiniyoruz bu seferliğine.
Asistler
1: Jason Puncheon
npower League 1 22.HAFTA
İlk Onbirler

Değişiklikler
Dk 75: Marco Verratti -> Dean Hammond
Dk 75: Joseph Mills -> Lee Holmes
Dk 77: Guly de Prado -> Jason Puncheon

Bayağı bir zorlanarak aldığımız bir galibiyet oldu. Ortada geçen bir maçtı diyebilirim, hatta onlar bazen daha üstündüler. Kötü oynadığımız maçı kazanmasını bildik. Forvetlerimizin kalitesi diyelim. 
Asistler:
1: Darius Vassell, Joseph Mills
npower League 1 23.HAFTA
İlk Onbirler

Değişiklikler:
Dk 70 Guly de Prado -> Jason Puncheon
Dk 85: Morgan Schneiderlin -> King Gyan

Lambert'in kaleciyi açık gördükten sonra uzaklardan aşırtma değil de yerden vurarak attığı jeneriklik golle kazandık. Valla ne diyim helal olsun Lambert, kimsede olmayan zeka sende 
Asistler:
1- Darius Vassell
npower League 1 24.HAFTA
İlk Onbirler

Değişiklikler:
DK 22 : Rickie Lambert -> Radhi Jaidi ( Kırmızı kart sebebiyetiyle )
Dk 45 : Dean Hammond -> Quinton Fortune
Dk 90: Guly de Prado -> Jason Puncheon

Erken gelen kırmızı kartla resmen çöktüm. Defansın bel kemiği gitti. Devamında kontrollü oyun oynamam gerektiği için Lambert'i çıkartmak zorunda kaldım, ileri uçta Vassell gibi top sürebilen birine ihtiyaç olduğu için. Yine de yıkılmadık. Gol yedik ama yürekliydi bizim çocuklar ( gaza gelmek.
) ve Guly de Prado, kirası bitmeden son maçında bir şov yaşattı bize. Önce takımı ateşleyen beraberlik golü, daha sonrasında da gelen 2 asist. Gitmeden önce bize birkez daha göz ziyafeti verdi. Gitmeden önce tekrar gelmek istedi. Böhühühühühü

__________________________________________________ ________________________
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TRANSFER DOSYASI
Ligin ilk yarısı bitti, bize ise şimdilik sadece gelecek sene için düşündüğümüz oyuncuları takip etmek kaldı. Bunun dışında takımdan sadece iki oyuncu ayrıldı.
Dean Hammond -> Bonservisi elinde olan Kabous'ın takıma gelmesiyle gitmesi kesinleşen Hammond £180K'ya Ipswich takımına transfer oldu.
Guly do Prado -> Yarım dönemlik kiralanmış olan Prado, kira süresinin bitmesiyle Cesena takımına geri döndü. Satın alma opsiyonu pahalı olduğu için şimdilik Prado'yu tekrar kiralamaya çalışmaktayız.
Yani anlayacağınız bu transfer sezonunu £180K kârda geçtik efenim.
__________________________________________________ ________________________
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
npower League 1 25.HAFTA
İlk Onbirler

Neden sadece Mills'in numarası var hiç sormayın, ben de bilmiyorum.
Değişiklikler:
Dk 45: Joseph Mills -> Lee Holmes
Dk 60: Morgan Schneiderlin -> Quinton Fortune
Dk 88: Radhi Jaidi -> Danny Seaborne

Schneiderlin'in müthiş ara pasında Vassell kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlara gönderdi. Hala İnmeyişimiz diyebildiğim bir süreçteyiz. Yükselemiyoruz, ortalama oyunla galip geliyoruz. Takımın full-revizyon'la düzeleceğini düşünüyorum seneye, umarım çıkarsak bir üst lige tabii.
Asistler:
1- Morgan Schneiderlin
LİG PUAN DURUMU VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
25 hafta sonu oluşan puan durumu ve oyuncu istatistiklerine bir göz gezdirelim efenim.

Küçükken hep hayal ederdim Peterborough'u geçeceğim diye. Yaptım olacak! Puan kaybetsinler diye bekliyordum, sonra bıraktım bakmaya ama en sonunda kaybetmişler, liderliği almışız. Mutluyum, umutluyum, sucukluyum, sucuklu yumurtayı pek severim.

Gol krallığı hala elimizde. Asist krallığını da aynı oyuncular süslüyor. Zaten oyuncu puan ortalamalarımız ayrı bir müthiş, forvetlerimizin yanı sıra 3.sırada da defansımızın bel kemiği DeMerit var. Diğer istatisteklerde de gayet iyi sonuçlar. Bu açıdan bakınca çok iyiymiş gibi takım sankim.
Önemli Not: Arkadaşlar kariyere neredeyse hiç yorum gelmiyor. Bir kişiye anlatıyor gibiyim sadece. Takip edip de yorum yapmıyorsanız lütfen arasıra " İyi gidiyorsun" " Bu ne lan rezalet" " Çöpçü kralı, allah belanı versin " tarzı iç açıcı yorumlarınızı esirgemeyin lütfen. Teşekkür ederim.
Mesaj Yetkileri