---------------------------------
Ve gün geldi çattı THY uçağı ile İzmir'e gidişim gerçekleşti.
Tarih 8 Haziran 2010.
Sayın Başkan kulübün şartlarını iletti. "Hocam lige yeni yükseldik. Takıma yeterince kaliteli oyuncu transfer ettik. Ama tabii ki bir kaç hafta uyum sıkıntısı olucağını düşünüyoruz. Aldığımız yabancı oyuncuların hepsi kendi ülkelerinin Milli takımlarında oynuyorlar. Türk oyuncular ise bu ligin kalbur üstü oyuncuları. Bu yüzden size transfer için sadece 100.000 € ayırabiliriz. Ama bonservisi elinde olan 2 yabancı ya da Türk oyuncu almanız için size kulübün menfaatlerini zarara uğratmıycak şekilde Yıllık ödeme miktarı ayırıcaz. Eğer bu şartlarımızı kabul ederseniz görüşelim" dedi.
Benim kafamda ise zaten Bucaspor ilk 5'e oynıyabilicek bir takımdı. Fakat yinede takımda 1-2 eksiğin giderilmesi gerekiyordu. Çevreme ve Teknik Direktörlük yapan arkadaşlarıma danışmak için Sayın Başkan'dan 1 gün süre istedim.
Hazır İzmir'e gelmişken eski okulum Nevvar Salih İşgören Anadolu Turizm Meslek lisesinide bir ziyaret ettim. Karşıyaka'ya geçip biraz fayton turu yaptıktan sonra geceyi geçireceğim Otelde konaklamak üzere yola çıktım...