1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Gücüne Güç Katmaya Geldik Beşiktaşk (11.1)|Sezon 2|

Hybrid View

lige ne kötü ne iyi başlamışsın şl de üst tura çok rahat çıkarsın bir de gökhan töreyi opsiyonlu mu kiraladın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    lige ne kötü ne iyi başlamışsın şl de üst tura çok rahat çıkarsın bir de gökhan töreyi opsiyonlu mu kiraladın
    hayır opsiyon hakkı bende değil ama tekrar pişman oldum bütün haz. maçlarında oynadı sonuç geçen seneki gibi yine hüsran .veli kavlak daha iyi bi alternatif şuan için benim sistemimde
    eto'o bitmiş.

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    hayır opsiyon hakkı bende değil ama tekrar pişman oldum bütün haz. maçlarında oynadı sonuç geçen seneki gibi yine hüsran .veli kavlak daha iyi bi alternatif şuan için benim sistemimde
    sende niye etkili oynayamıyor ya bende şov yapıyor valla oyuna girdikten sonra

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    sende niye etkili oynayamıyor ya bende şov yapıyor valla oyuna girdikten sonra
    nerde oynatıyorsan bide dizilişin nasıl ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

STSL 3.HAFTA

Maç: Karşıyaka-BJK

Skor: 1-5

Goller:Kadlec ( 2 ) ,Guti(pen),Holosko ( 2 )

Asistler:Kadlec,Holosko( 2 ),Agusto Diaz,Guti

Maçtan Notlar: ilk 3 dakikada iki gol bulduk oyunun kontrolünü hiç kaybetmedik.yediğimiz golde herzamanki gibi Hakanın hatası büyüktü ama ilerleyen dakiklarda telafi etti.Hazreti Guti 4.lig maçında 4.asistini verdi.vee son olarakta Holoskonun eksi formunu hatırlatması sevindirdi.

eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri