1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Rehber - Match Preperation (Maç Hazırlığı)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Ben, antremandan yüzde 10 seviyesinden çalacak şekilde (Very low), sürekli atak varyasyonları çalıştırıyorum artık. Hiç bakmıyorum bile... Herkesi yeniyorum..
    Şurayı tam açıklar mısın ? Anlamadım :s

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by grkm33 View Post
    Şurayı tam açıklar mısın ? Anlamadım :s
    Evet Deus Dominus iyi açıklamış.. Match Preperation kısmında belli seviyeler var.. Bunlarda senin normalde yapmış olduğun antremanın belli bir kısmını yiyor..

Very Low: Antrenmanından yüzde 10 keser
    Low: Antrenmanından yüzde 20 keser
    Normal : Antrenmanından yüzde 30 keser
    High : Antrenmanından yüzde 40 keser
    Very High : Antrenmanından yüzde 50 keser

Eğer iyi bir antrenmanın olduğunu düşünüyorsan bile, eğer Match Preperation kısmında Very High'ı tercih edersen, o antrenmanın yarısından faydalanabiliyorsun.. Bu da senin oyuncularının gelişiminde büyük engel oluyor.. Very High seçeneğinin yararı ise, uygulamak istediğin oyunu takımın daha çabuk öğreniyor ve maçlarda beklediğinden daha iyi performanslar sergileyebiliyorsun..

Benim tercihim, oyunun başında Match Preperation, kısmında perpetua nın söylediği gibi, üç ayrı taktik için, very high'da Attacking çalıştırmak.. Sezonun ortasına gelindiği zaman, Normal seviyeye çekmek ve sezon sonunda Very low'da bırakıp bir daha bakmamaktır Bu dediklerimi kendim uyguladım ve zararını görmedim.. Hatta genç oyuncuların gelişmi için yararlı oldu..

Match Preperation kısmını yardımcı antrenöre de bırakabilmek mümkün.. Bunun için yardımcı antrenörün "Tactical Knowledge" ı 15 ve yukarısı olmaldır.. (Man management, Motivating de etkileyebilir) Ben bu kısmı tercih etmem.. Her zaman güven olmaz...

Bugün kendimi tutamıyorum, sürekli birşeyler anlatıyorum...
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri