bu revizyonda fazla olmuş
Hoş bende şuan oynadığım KamAZ(Rus) takımıyla aynısını yaptımda neyse![]()
bu revizyonda fazla olmuş
Hoş bende şuan oynadığım KamAZ(Rus) takımıyla aynısını yaptımda neyse![]()
editör kullanmış artislik yapıyor![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Benimkinde editör yok22 oyuncu serbest bıraktım 25 serbest oyuncu aldım
![]()
Piyasada adam yok nereden bulacan o kadar adamı![]()
Bu kadar para nasıl kazandın anlamıyorum. 15 adam satsan her birini ortalama 8 M €'ya satman lazım ki kadrodaki çoğu adam o kadar para etmez.
...............................-Tüm as takım oyuncuları serbest bırakıldı
-As oyuncuların büyük bir kısmının oyun başı fiyatı,yıldız oyuncuların çok fazla olmamakla beraber biraz arttırılmış fiyatları toplamı bütçeye eklendi.
-Finansın denge kısmına oyuncuların toplam fiyatı+oyun başındaki denge değeri yansıtıldı
gidenleri koy ne kadara kimi satmışsın merak ettim ümit. bu arada güzel gelecegi olan genc yabancılara yatırım yap ama yabancı sayın 8 i gecmesin 2012 de 8 e düşüyo kontenjan![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
başarılar dilerim, bir an önce transferlerini bekliyoruz. Çok uzun sürdü başlaman![]()
Ümüt şu transferleri koy da kimler gelmiş bir görelim.![]()
Editör stayla.
Bırak ya..![]()
Galatasaray'da tüm takımın değişmesi gerektiğini düşünen tek ben değilmişim demekki.Ama editör yerine oyun içinden kendin yapmaya çalışsaydın bunu daha hoş olurdu belki. Gerçi böyle de enteresan olmuş, bakalım kimleri alacaksın meraklandım.
Başarılar dilerim, eğlenceli olcak gibi.
![]()
hakkaten şu transferleri bi görsek artık![]()
Revizyon beya büyük.
Vaclav Kadlec'i al o zaman Ümüt 2,5-3M€ ya alırsın peşin alırsan![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Arkadaşlar listemi hazırladım.Çok geniş çaplı ve birbirinden kaliteli oyunculardan kurulu bir liste oldu.Orta sahamız müthiş kuvvetli olacak buna emin olabilirsiniz.Transferde orta saha oyuncularına önem vereceğim.Sağlam bi orta saha ile bu sezon iyi işler yapmayı düşünüyorumTransfer işine bugün 1 saat bakabilirsem başlıyorum.
Başarılar hemşerim