1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Hayatta herşey PA değil, az da istatistiklere baksanız?

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    E geçen sene Makukula ligimizde gol kralı oldu. Kendisine takım bulamadı gidecek, son hafta Manisaspor'a geldi (belki de hiç düşünmeyeceği birtakıma) PA önemlidir, oyuncunun ne kadar gelişebileceğini gösterir. Bugün Arsene Wenger adını hiç duymadığımız çocukları alıp getiriyor Arsenal'e. O çocuklar mükemmel performans mı sergiliyorlar transfer olana kadar, hayır ama onlardaki ışığı görüyor, gelişebilme seviyesini, öğrenme seviyesini görüyor ve alıyor.
    Senin söylediğin durumda da bu geçerli, yaşları da önemli. İkisi de gençse Y'ye talip olurum bende
    şimdi makakula yanlış bir örnek,makakula potansiyelini tamamlamış bir oyuncu. birde benim ligde kalan oyuncularla ilgili bir durumum yok, gidenlerle var, misal Neymar'ı Türkiyede bir klübe alsan satacak oyuncu bulursun, Türkiye ligindeki başarısı o zaman işe yarar.

sen şimdi Y'yi seçerdim demişsin, neye göre dedin bunu? yaşları aynı, oynadıkları oyun aynı, ama PA sı farklı, sende PA dan dolayı Y diyorsun, işte bu PA nın yanlış olduğunu düşündüğüm nokta bu benim. matematiğe kalıyor olay, büyük sayı küçük sayı, oyun performansının bir anlamı kalmıyor.

birde bazen rast gelmişizdir, 20-21-22 yaşında 150 PAsına ulaşabilen oyuncular oluyor. 20 yaşında 25 gol atan bir oyuncuya 'bu adam daha fazla gelişmez' demek veya gelişemeyeceğini görmek de garip geliyor bana

sonuç olarak fm scout diye bir program varki bence PA nın bir hatasıdır bu program, neyse
    Last edited by Chinatown : 22.Kasım.2010 at 01:56

Mesaj Yetkileri