1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Özer Hurmacı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Work Rate'i anlamak için en kolay açıklama ; Mac sirasinda ne kadar caliskan oldugu. Kendisine pres gorevi verildiginde bu gorevi ne kadar yerine getirebildigi.

Özer'i de pres yaparken genelde kaptırdığı bir top sonrası görebiliyoruz. Her posizyonda rakibine pres yapan değil, çünkü Özer hücum oyuncusu bana göre bir hücum oyuncusunda bu özelliğin çok yüksek olmaması gerekir. 10-11-12 değerleri de bence gayet uygundur. Benim görüşüm tabii ki.

Stamina ve Determination 'da o derece bana uygun geldi Özer'de.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Stamina ve Determination ne sebeple uygun geldi ki Murat abi? Özer en fazla koşan, en fazla top isteyen,en fazla topla oynayan oyuncu oluyor Fenerbahçe'de. Çok gayretli,çalışkan oynuyor. 9-10 gibi rakamları haketmiyor kesinlikle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Work Rate'i anlamak için en kolay açıklama ; Mac sirasinda ne kadar caliskan oldugu. Kendisine pres gorevi verildiginde bu gorevi ne kadar yerine getirebildigi.

Özer'i de pres yaparken genelde kaptırdığı bir top sonrası görebiliyoruz. Her posizyonda rakibine pres yapan değil, çünkü Özer hücum oyuncusu bana göre bir hücum oyuncusunda bu özelliğin çok yüksek olmaması gerekir. 10-11-12 değerleri de bence gayet uygundur. Benim görüşüm tabii ki.

Özer sürekli pres yapan bir oyuncu.Hatta geçen sene son haftalarda sadece bu özelliğiyle Daum'dan forma alıyordu.Nerden böyle bir izlenime kapıldın anlamadım Murat abi.

Mesaj Yetkileri