Avrupa Ligi kötü olmuş ama zaten takım avrupa için daha hazır değil gibi ligde eski günlerine dönsün avrupa 2.plan olsunligde süper gidiyorsun bence olacaksın şampiyon
Devre Arası Transferleri
Devre arasında 6.25 m € kasamıza girmemize rağmen yönetim bize 925 bin € bıraktı. Maaş bütçesinde ise sıkıntımız var. O yüzden sezon başında kiraya yolladığımız Castaignos ve Leerdamı geri çağırdık. Rezerv takımdaki Van Haaren'i as takıma çıkardık. Yolumuza bu kadro ile devam edeceğiz.
Kadromuz
TariboWest
Castaignos 2010'daki genç efsanemiz olan forvetmi ?![]()
11 olmadıkça sorun yok.![]()
Tüh, Groningen'e yenilmeseydik liderlik.8 haftada ya Ajax, yada biz şampiyon oluruz. Bundan sonra ilk 2'ye başka takım giremez herhalde.
Of çok heyecanlı.İlk sezon şampiyonluk finans olarak rahatlatır seni abi.
Daha çok var ama işi zorlaştırdın abi.Senin ve Ajax'ın kalan maçlar nasıl?
Kalan maçları koyarmısın abi?
De Graafschap'a da kaybettik. Bundan sonra bizden hayır gelmez.
TariboWest
Olsun, ilk sezon hemen sampiyon olacaksin diye bir sey yok.Ben Napoli'yle oynuyorum, 2 sezon gecti fakat hala sampiyonlugu yasayamadim daha.. Bunun diger yili var, bir sonraki yili var; var da var yani.
![]()
Ado ve Groningen maçları tökezletmiş, De Graafschap maçıyla da havlu atmışız resmen. Yine de kısıtlı kadroyla alınan 2.lik başarıdır.
Doğru düzgün transfer bütçesini bir türlü vermeyen yönetim bu tablo senin eserin. Hocamızın sonuna kadar arkasındayız.
Feyenoord Taraftarlar Derneği
Bu sene olmadı, seneye bırakmam seni o zaman.![]()
Flahş... Flahşş... Flahşşş.. Feyenoord'un yeteneksiz Teknik Traktörü Kovuldu. . .
Yinede iyi bir noktada bitirmişsin ligi.Gelecek sene daha güçlü olacağına eminim.
Şampiyonlar Lig'ine Ön elemeyle mi katılıcaksın direk mi tam bilmiyorum ama Forvet kesin olarak şart Şampiyonlar Lig'ine katılırsan ekonomik olarakda rahatlarsın Forvete Macheda,Fred,Alberto Bueno'yu tavsiye ederim.
Yeni Transferlerle bu başarıyı katlayacaksın![]()