-
npower League 1 39.HAFTA
İlk Onbir

Değişiklikler:
Dk 54: Rickie Lambert -> Lee Barnard
Dk 69: Abderrahman Kabous -> King Gyan
Dk 83: Adam Lallana -> Joseph Mills

İstatistikler aldatmasın, bayağı bir üstünlüğümüzden söz edilebilir. Daha net pozisyonları yakalayan takım bizdik, doğru pasları attık ve sonuca kalitemizle gittik. Vassell 1 gol 1 asistle yıldızlaştı.
Yedek kalecimiz de son maçlarda Davis'in sakatlığında iyi iş çıkarıyor. Gözüme girdi Bialkowski =)
Asistler:
1 - Darius Vassell , Joseph Mills
npower League 1 40.HAFTA
İlk Onbirler

Değişiklikler:
Dk 65: Darius Vassell -> Lee Barnard
Dk 74: Danny Butterfield -> Frazer Richardson
Dk 74: Jose Fonte -> Danny Seaborne

Yine istatistikler aldatıcı ama skor zaten belli. 4-1. Yalnız Peterborough'da sinir ve hırs yapmış olacakki biz kaç atıyorsak bir fazlasını atıyorlar. Önceki maç 2 attık 3 attılar, bu maç 4 attık 5 attılar. Neyse, biz kazanalım da, isterlerse 100 atsınlar, şampiyon olmak önemli zaten =) 
Asistler:
1- Dan Harding, Rickie Lambert, Jason Puncheon
npower League 1 41.HAFTA
İlk Onbirler

Değişiklikler:
Dk 45: Morgan Schneiderlin -> Abderrahman Kabous
Dk 76: Quinton Fortune -> Marco Verratti
Dk 76: Adam Lallana -> Joseph Mills

İnişli çıkışlı bir maç oldu diyebilirim. Ama o ilk goldeki pas, Dan Harding'e buradan bir tebrik lazım. Ortasaha çizgisinin taç çizgisini kestiği yerden bir frikik kullanmış, tam arka direğe, oraya koşu yapan Puncheon'a. E kaleci de yetişemiyor arka direğe, puncheon orada sadece dokunuyor. Müthiş bir gol oluyor açıkçası. O golden sonra Hartlepool defansı ağlamıştır herhalde. 
Ayrıca Dan Harding de her maç performansının üstüne biraz daha koyuyor şerefsiz 
Asistler:
2 - Dan Harding
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules