Sayfa 208 / 480 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon
6,211 ile 6,240 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bir de Beckham haberi gördüm ama pek inanamadım. Sizlerle paylaşmak istedim.

Bu talimatı kurmaylarına veren kişi Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören... Forma giydiği ABD'de liglerin bitmesiyle gözünü Avrupa'ya diken İngiliz oyuncunun, en azından yarım devre kiralanması için şartları masaya yatırılacak.

Sezon başında Quaresma ve Guti gibi iki yıldızı renklerine katan, ardından basketbol takımına dünyaca ünlü Allen Iverson’ı transfer eden Beşiktaş Yönetimi, bu kez çıtayı daha da yükseltti. Siyah-Beyazlılar’ın gündemine aldığı isim David Beckham... Ülkesi İngiltere’nin Manchester United takımında kariyerinin en parlak günlerini geçirip daha sonra Real Madrid’e transfer olan 1975 doğumlu futbolcu, 2007-2008 sezonundan sonra ise ABD Ligi ekiplerinden Los Angeles Galaxy ile İtalyan devi Milan arasında mekik dokudu. Son olarak yine Los Angeles Galaxy forması giyen deneyimli yıldız, liglerin bitmesinin ardından gözünü yeni transfer dönemine ve doğal olarak Avrupa’ya dikti.

Guti’nin takım arkadaşı

Beckham’ın yarım sezonluk bir teklife sıcak bakma durumu, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’i de hayli heyecanlandırdı. Kurmaylarına, “Şartlarını araştırın” talimatı veren Siyah-Beyazlılar’ın patronunun bu transferde sponsorlardan da faydalanmayı düşündüğü edinilen bilgiler arasında. Bu arada Beckham’ın Real Madrid serüveninden dolayı şimdi Beşiktaş’ta oynayan Guti ile eski takım arkadaşı olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

beşiktaş bu sene transferlerde çok iyi atışlar yapmaya başladı ... ferrari geçen yıl ne kadar iyiyse bu yıl oynadığı maçlarda o kadar kötüydü ..sivok un döneceğini varsayarsak ikinci yarı zapo da oynamaz , önumuzdekı yıl o da yollanır ...tabata , fink holosko gibi oyuncularla boşuna kontenjan doldurmak bir yana boşuna maaş ödüyoruz ...gitsinler yerlerine m.fernandes ve iyi sağlam bir kanat oyuncusu gelsin yeter ...forvet transferine de kesin gözüyle bakıyorum ... yıldırım demirören bu sefer çok iyi yönetim kurulu seçti , levent erdoğan gibilerden kurtulduk en azından ... yönetim kurulunu iyi seçmenin izleri bunlar , en azından ben oyle dusunuyorum

manuel fernandes ...
    http://www.facebook.com/video/video....87604&comments

birde dipnot :
    su guiza nın ismi beşiktaş la anılmaz inş =)
    Last edited by bobobobo : 01.Aralık.2010 at 03:14

Transferde ismi geçen oyuncular güzel de, beğenmediğimiz Tabata'nın (ki ben de beğenmiyorum performansını) 22 maçta 11 asisti varmış, çok ilginç geldi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

"Beşiktaş Almeida'yla anlaştı"

Valencia’dan Manuel Fernandez’i kiralık olarak alan Beşiktaş, bir iki yabancı transferi için Almanya’da çalışmalarını sürdürüyor.

CELALETTİN KOLOT: “BEŞİKTAŞ KESİN OLARAK ALMEIDA’YLA ANLAŞTI”
    Eski Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada yönetimin Werder Bremen’in Portekizli forveti Hugo Almeida’yla anlaştığını belirterek, “Bana göre Beşiktaş, Hugo Almeida’yı bitirdi. Zaten son maçta gördüğü kırmızı kart sonrası 3 maç ceza aldı ve ilk yarının son 3 haftası forma giyemeyecek. Devre arasında Beşiktaş’a gelir. Buna kesin gözüyle bakabiliriz” dedi.
    ALMEIDA, BOBO GİBİ BİR SANTRAFOR
    “Almeida’nın menajerinin de Fernandez’in menajeri Jorge Mendez olması bu transferi kolaylaştırıyor” diyen Kolot, “Quaresma ve Fernandez ile birlikte Beşiktaş’a faydalı olur. W.Bremen’de güzel goller attı. Kuvvetli bir futbolcu; ama Beşiktaş’ın tam santraforu değil. Bobo gibi bir santrafor Raul gibi değil. Rakibi bozan, kafa toplarına iyi yükselen bir futbolcu. Faydalı olur Beşiktaş’a; ama umarım maliyetleri çok yüksek değildir” şeklinde konuştu.
    GÜNDEMDE ASIL OLARAK GRAFİTE VAR
    Bobo’nun sakatlığının uzaması ihtimalini göz önünde bulunduran transfer komitesi, Almeida’nın yanı sıra Bundesliga’da forma giyen 3 oyuncuyla temasa geçti. Bunlardan bir tanesi forvet ve forvet arkası oynayabilen Brezilyalı futbolcu Grafite…
    Wolfsburg’ta forma giyen Grafite, sezon başında Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de gündemine gelmişti. Tecrübeli futbolcunun menajeri Pascal Carbon, Radyospor’dan Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada bir takım temasların olduğunu; fakat bu konuda açıklama yapamayacağını söyledi.
    FERNANDEZ İÇİN 830 BİN AVRO, SATIN ALMA OPSİYONU 3 BUÇUK MİLYON AVRO
    Bu arada, 6 aylığına kiralık olarak alınan Manuel Fernandez, Beşiktaş’tan 830 bin Avro alacak. Fernandez’in sezon sonu satın alma opsiyonu da alındı. Portekizli futbolcu iyi performans gösterirse, Beşiktaş, Valencia ile yaptığı anlaşma uyarınca, 3 buçuk milyon Avro karşılığında bu futbolcunun bonservisini alabilecek. Valencia, Fernandez’i 2006 yılında Benfica’dan 15 milyon Avro bedelle satın almıştı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Eger 3.5 milyon avro satin alma bedeli varsa direkt alalim sene sonunu beklemeye gerek yok.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by indie View Post
    Transferde ismi geçen oyuncular güzel de, beğenmediğimiz Tabata'nın (ki ben de beğenmiyorum performansını) 22 maçta 11 asisti varmış, çok ilginç geldi.
    tabata'ya ön yargı ile bakılıyor.

ben şahsen çok beğeniyorum. daha fazlasını beklemek zaten akıl karı değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    tabata'ya ön yargı ile bakılıyor.

ben şahsen çok beğeniyorum. daha fazlasını beklemek zaten akıl karı değil.
    8M€ verince insanın fazlasını beklemesi gerekiyor Serkan abi Tabata yüksek bedeli nedeniyle eziliyor. Ağzıyla kuş tutsa beğenilmez kolay kolay
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by bobobobo View Post
    beşiktaş bu sene transferlerde çok iyi atışlar yapmaya başladı ... ferrari geçen yıl ne kadar iyiyse bu yıl oynadığı maçlarda o kadar kötüydü ..sivok un döneceğini varsayarsak ikinci yarı zapo da oynamaz , önumuzdekı yıl o da yollanır ...tabata , fink holosko gibi oyuncularla boşuna kontenjan doldurmak bir yana boşuna maaş ödüyoruz ...gitsinler yerlerine m.fernandes ve iyi sağlam bir kanat oyuncusu gelsin yeter ...forvet transferine de kesin gözüyle bakıyorum ... yıldırım demirören bu sefer çok iyi yönetim kurulu seçti , levent erdoğan gibilerden kurtulduk en azından ... yönetim kurulunu iyi seçmenin izleri bunlar , en azından ben oyle dusunuyorum

manuel fernandes ...
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=107010649372113&oid=254630787604&comme nts

birde dipnot :
    su guiza nın ismi beşiktaş la anılmaz inş =)

Okçu'nun 'Beni anlayacak tek kişi sensin' dediği, Schuster'in ise Başkan Demirören'i 'F.Bahçe, Güiza'yı kullanamıyor. Benimle gol kralı olur' diye iknaya çalıştığı öne sürüldü

Daniel Güiza hakkında İspanya'da üretilen bir komplo teorisi, ezeli rakipler F.Bahçe ve Beşiktaş'ı bir kez daha karşı karşıya getirecek unsurlar içeriyor. İspanyol basınının iddiasına göre Güiza, Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'e, 'Beni anlayacak tek kişi sensin, beni Beşiktaş'a aldır' dedi. İspanyol yıldızın Alman teknik adama özel hayatına çeki düzen getirmeye söz verdiği de belirtildi.

GETAFE'DE ÇALIŞTILAR İDDİALARA göre Schsuter de Getafe'yi çalıştırırken öğrencisi olan Daniel Güiza'nın transfer edilmesi için Yıldırım Demirören'e istekte bulundu. Beşiktaş Başkanı'nın ise bu isteğe önce karşı çıktığı fakat Alman teknik adamın Demirören'i ikna etmeyi başardığı iddia edildi.

GÖRÜŞÜYORLAR SCHUSTER'İN Başkan Demirören'i, 'F.Bahçe, Güiza'yı kullanamıyor. Benimle Türkiye'de gol kralı olur. Onu herkesten iyi tanıyorum' diye ikna etmek üzere olduğu öne sürüldü. Schuster ve Güiza'nın sık sık bir araya geldikleri ve görüştükleri, Alman teknik adamın ameliyat sonrası Güiza'yı ilk arayan ve geçmiş olsun diyen kişi olduğu da bu komplo teorisine kaynak olarak gösterildi.
    Last edited by footballer33 : 01.Aralık.2010 at 23:13

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Komplo teorisinden 1 adım öteye giderse intihar ederim. Biz faydasızlardan kurtulmaya çalışıyoruz , bize faydasızın en büyüğünü yazıyorlar. Aman diyeyim yani. Kolot'un dedikleri doğruysa iyi iş yapmışızdır. Almeida bu ligde çok iş yapacak bir oyuncu. Duvar gibi zaten. Sertliğe bana mısın demez. Ama çok kart görebilir o konuda korkum var. Bu arada Fernandes'in satın alma opsiyonu balın üstüne kaymak olmuş resmen. 24 yaşında bu kalitede bir ismi 3 milyon avroya zor alırsınız normalde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    8M€ verince insanın fazlasını beklemesi gerekiyor Serkan abi Tabata yüksek bedeli nedeniyle eziliyor. Ağzıyla kuş tutsa beğenilmez kolay kolay
    Bence olay 8M€'de değil. Tabata serbest vuruşlar dışında neredeyse hiç olumlu bir hareket yapmıyor, uzaktan şutları dağlara taşlara gidiyor, bir oyun kurucu olarak gelmesine rağmen güzel bir ara pasını hiç hatırlamıyorum, hatta ilk Porto maçında Necip ve Ernst dikine oynarken Tabata hep geriye oynamıştı. Boşa kaçıp pozisyona giremiyor, ikili mücadelelerde eziliyor ve çalım yeteneği de bu yüzden kullanamıyor.

Guiza'nın oyun tarzı bizim oyun tarzımıza uyuyor ama o tarz başka onca daha kaliteli ve daha ucuz oyuncu varken Guiza'ya gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fernandes'in sezon sonu alma bedeli gerçekten 3.5 Milyon Euro ise harika bir iş yapmış oluruz gerçekten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tabata'da güven problemi var bonservis bedelinin altında eziliyor ve maçlarda sorumluluk almaktan kaçıyor bazı pozisyonlarda.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Schuster Fernandes ile anlaşıldığını söylemiş basın açıklamasında.Bir de yöneticilerin forvet arayışında olduğunu söylemiş.Kanat oyuncusu alınmayacak sanırım.Bence mutlaka yerli/yabancı iyi bir kanat almamız gerekiyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlhan'ın da dediği gibi acaba yönetim Hurşut'u düşünmez mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fernandes’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Manuel Fernandes'in transferi için görüşmelere başlandığını bildirdi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz, Valencia’nın oyuncusu Manuel Fernandes’in transferi konusunda görüşmelere başlamıştır."

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Manuel Henrique Tavares Fernandes (Portuguese pronunciation: [mɐnuˈɛɫ fɨɾˈnɐ̃ðɨʃ]; born 5 February 1986 in Lisbon) is a Portuguese footballer of Cape Verdean descent who plays for Beşiktaş J.K in Turkey, as a midfielder.

Vikide böyle yazıyor. Aldık mı ki adamı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Manuel Henrique Tavares Fernandes (Portuguese pronunciation: [mɐnuˈɛɫ fɨɾˈnɐ̃ðɨʃ]; born 5 February 1986 in Lisbon) is a Portuguese footballer of Cape Verdean descent who plays for Beşiktaş J.K in Turkey, as a midfielder.

Vikide böyle yazıyor. Aldık mı ki adamı ?
    Adamı aldık büyük ihtimalle de Wikipedia'da her yazılana inanma.İstersen Wikipedia'ya göre Fernandes'i Şalvarsporlu da gösterebilirsin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Adamı aldık büyük ihtimalle de Wikipedia'da her yazılana inanma.İstersen Wikipedia'ya göre Fernandes'i Şalvarsporlu da gösterebilirsin.
    Evet ama ben çok değişiklik yapmıştım. Yanlış bilgileri anında değiştiriyorlar.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Schuster Fernandes ile anlaşıldığını söylemiş basın açıklamasında.Bir de yöneticilerin forvet arayışında olduğunu söylemiş.Kanat oyuncusu alınmayacak sanırım.Bence mutlaka yerli/yabancı iyi bir kanat almamız gerekiyor.
    bence de kesinlikle kanat oyuncusu lazım ... bir barnetta veya bir volkan şen olsa bu takım uçar uçarr

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

''ALMEIDA BEŞİKTAŞ'TA''

04.Aralık.2010 16:49
    Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Celal Kolot HABER1903'e konuştu.

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Celal Kolot, HABER1903'e Almeida transferini, Fatih Tekke'yi ve Bursaspor maçını değerlendirdi.

Kolot yaptığı açıklamada;

- 3 MAÇTA 9 PUAN ŞAMPİYONLUK GETİRİR -

'' Beşiktaş şampiyonluk yolunda devam etmek istiyorsa Bursaspor'u kesin yenmesi gerekiyor. Kaybedilecek puanda, puan farkı 12'ye çıkıyor ve bir daha yakalaması imkansız hale geliyor. Eğer Beşiktaş kalan 3 maçta 9 puan çıkartırsa şampiyonlukta en büyük söz sahibi olan takım olur.''

- SCHUSTER TÜRK HALKINI CİDDİYE ALMIYOR -

'' Bence Fatih Tekke Bursaspor maçında da oynamayacak. Schuster çok inatçı birisi. Zaten Schuster kendini Türkiye'ye vermiyor. Türkiye ligini ve Türk insanını ciddiye almıyor. Kendini tam olarak verse bu problemler çıkmaz.''

- ALMEİDA BEŞİKTAŞ'A GELECEK -

'' Ben menajeri ile de görüştüm. Bence Almeida transferi tamamen bitti. Ocak ayında mı transfer edlir yoksa sezon sonu mu gelir bunu bilemiyorum. Ama Almeida Beşiktaş'a gelecektir.''

- HABER1903 -

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

SEZER ÖZTÜRK BEŞİKTAŞ'A DOĞRU

04.Aralık.2010

Beşiktaş ile geçtiğimiz sezon transfer dedikoduları çıkan fakat Eskişehirspor'a transfer olan Sezer Öztürk, Beşiktaş'a doğru.

Haber1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş yönetiminin Eskişehirspor'lu futbolcuyu transfer etmek için düğmeye bastığı öğrenildi.

Eskişehirspor yönetimi ile görüşmeye başlayan Siyah Beyazlı yönetimin genç oyuncuya karşılık bir futbolcu ve para teklifi yaptığı gelen haberler arasında.

- SEZER ÖZTÜRK KİMDİR? -

(d. 6 Kasım 1985, Köln, Almanya) Türk futbolcu. Şu anda Turkcell Süper Lig takımlarından Eskişehirspor'da orta saha mevkinde oynamaktadır. Türkiye 19 Yaş Altı Milli Takımı ile 2004 yılı UEFA 19 Yaş Altı Şampiyonası'nda final oynadı. Bayer Leverkusen takiminda ilk olarak basladigi profesyonellik hayatinda 2005-2006 sezonunda ciktigi 7 macta golle bulusamadi. 2005-2006 sezonun ocak transfer döneminde Belcikanin Germinal Beerschot takimina kiralik giden Sezer, burada oynadigi 8 macta 1 gol kaydetti. Bayer Leverkusende bekleneni veremiyince, Nürnberg takimina transfer oldu, burada 1 sezon kalan Sezer, ardindan Manisaspor'a transfer oldu. Manisaspor'da 2008-2009 sezonunda 3 Fortis Türkiye Kupası'nda olmak üzere 15 gol attı.2009-2010 sezonu ara transfer döneminde Turkcell Süper Ligin başarılı takımlarından Eskişehirspor'a transfer olmuştur.

- HABER1903 -

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sezer direk ilk 11 olmasa da alternatif olarak iyi bir transfer olacaktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabata veya Finkle takas edilse tadından yenmez..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Tabata veya Finkle takas edilse tadından yenmez..
    Aynen...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by bobobobo View Post
    bence de kesinlikle kanat oyuncusu lazım ... bir barnetta veya bir volkan şen olsa bu takım uçar uçarr
    Volkan-Holosko takası gündeme gelmiş tekrar, haber ne kadar doğru bilemiyorum. Fakat, birebir takas olacaksa neden olmasın derim.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Holosko takımdan gönderilmemeli bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sezer Öztürk'ün gönderilmesi gibi bir durum söz konusu değil şu an için...
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 05.Aralık.2010 at 01:08
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Holosko-Volkan Şen takası düşünülürken Beşiktaş-Bursaspor maçı ilginç bir durum oluşturdu, biri takımını yaktı, diğeri galibiyeti getiren golü attı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

SCHALKE YOLUNDA!

06.Aralık.2010 11:40
    Beşiktaşlı futbolcu Almanya yolcusu.

Ferrari, menajerlerine yeni kulüp bulmaları için talimat verdi.

İtalyan futbolcunun menajerleri Ferrari'den gelen istek üzerine Alman Bundesliga ekibi Schalke 04 ile görüşmelere başladı. Transferin devre arasında büyük ihtimalle gerçekleşeceği öğrenildi. Schuster'in, Ersan'ın yükselen form grafiği ve Sivok'un sakatlığın düzelmesinin ardından İtalyan oyuncuyu gözden çıkardığı gelen bilgiler arasında.

- HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden kullanılamaz.

RÜSTÜ VEDA MI EDİYOR?

06.Aralık.2010 15:11
    Rüştü Reçber, vedaya hazırlanıyor!

Türk futbol tarihinin en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Rüştü Reçber, vedaya hazırlanıyor!
    Beşiktaş Basın Sözcüsü ve Sağlık Kurulu Başkanı Mete Düren'le görüşen Lig TV'nin duayen muhabiri Ömer Güvenç, Beşiktaşlılar'ı üzecek haberi Futbol Gündemi'nde açıkladı. Güvenç'in verdiği bilgilere göre; tecrübeli futbolcunun dizindeki sakatlığın geçmediğini belirten Düren, Rüştü'nün futbolu bırakması gerektiğini açıkladı...

BİR DE İYİ HABER
    Öte yandan Beşiktaş'ın bir diğer yıldızı Fabian Ersnt'ten de iyi haber geldi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alman oyuncuyla kesin olarak yeniden imza atılacağı belirtildi...

- LİG TV -

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ferrari Schalke'ye giderse kendi için de iyi bir transfer yapmış olur. Rüştü içinse,zaten 37 yaşındaki bir oyuncunun diz sakatlığıyla boğuşması zor,bence de bırakması mantıklı olacaktır...

Mesaj Yetkileri