Geçen sene şampiyon Barcelona oldu..Bu sene inanılmaz bir kapışma var..oyunu kasıtlı olarak save etmedim..Eğer yenilirsem ve real berabere kalırsa kupayı kaybedeceğim..inanılmaz heyecanlıyım..
Real madrid 20.sıradaki ile oynuyor bense 5.
![]()
Geçen sene şampiyon Barcelona oldu..Bu sene inanılmaz bir kapışma var..oyunu kasıtlı olarak save etmedim..Eğer yenilirsem ve real berabere kalırsa kupayı kaybedeceğim..inanılmaz heyecanlıyım..
Real madrid 20.sıradaki ile oynuyor bense 5.
![]()
3-2 aldım maçı..Son golü kendi kalelerine attılar =)
ve puan durumu :
![]()
Madrid de 3-0 yenmiş![]()
henüz 2. macım. ilk macı 2-0 almısım rahat,yayıla yayıla maca cıktım kırmızı kart,yenen gol vs turu veriyorduk az daha. uyduruk bi takıma karşı macı 3 kırmızıyla bitirdim. insallah maclar sürekli böyle degildir
![]()
İtalya Kupasında O Bir Fenomen![]()
Oliveria Amcamızdan Golcülere Ders![]()
Azimlilik ve Kararlılıkla Gençlere Yol Gösterir
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İlk maç 2-0 mış![]()
Maaşa bak :S
![]()
Oyundaki Türk vatandaşı olma süresi dolmuş ama basit türkçe bile konusamadıgı için vermiorlar vatandaşlıgı
![]()
Leo Lima 30 günlüğüne ülkesine gitti.3 gün git 5 gün git eyvallah ama sezon içinde 30 ne abi.
Barcelona saviola'yı 30 yaşında 28,5 trilyona geri almış =)
![]()
Oyuncum bir maçta "Türkiye Kupası'nda oynayan en genç oyuncu" "Türkiye Kupası'nda gol atan en genç oyuncu" "Beşiktaş'ta oynayan en genç oyuncu" ve "Beşiktaş'ta gol atan en genç oyuncu" seçildi. İlk gördüğümde hata var sandım.![]()
@Lucas Neill
İsminin yanında Head Coach yazıyor o ne anlama geliyor manager değil misin ?
@eng1n : Kendisi değiştirmiş olabilir.![]()