1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Gaziantep UEFA'da olamaz dediler yaptım olacak 2.Sezon

Hybrid View

öncelikle başarılar dilerim gürcü golcü yerine muhammet demiri öneririm sana bir de söylemeye gerek varmı bilmem ama julio cesar harika oynuyor 3. sezonumda 27 golle kral oldu

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Anadolu'daki çoğu klübe göre iyi bir kadroya sahip olup neden başarının gelmediğini merak ettiğim bi klüp olmuştur hep.Başarılar dilerim başarı bekliyorum
    İlk 2 olmazsa 3 olacak inş..

Quote Originally Posted by K1nq35 View Post
    Başarılar dilerim
    teşekkürler..

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    öncelikle başarılar dilerim gürcü golcü yerine muhammet demiri öneririm sana bir de söylemeye gerek varmı bilmem ama julio cesar harika oynuyor 3. sezonumda 27 golle kral oldu
    ben 1 kez daha Antep kariyeri yaptım ilk sezon 18 gol 12 asist yapmıştı.. İlk sene sözleşmesi bitti ve gitti.. Bu sefere hemen yeniledim sözleşmeyi.. Gürcü golcümü görünce iyi ki bunu almıssın diyeceksiniz

Quote Originally Posted by burhankemal View Post
    Öncelikle başarılar diliyorum....
    Biz evde 5 kişi kalıyoruz 4 kişi oynuyoruz ortak bi kariyer Biri GS Biri FB biri BJK aldı bende Gaziantep ... 3. bitirdim ilk sezonu. takipçinim Canı gönülden...........
    teşekkürler.. Bu sitede daha önceki kariyerlerim takip edilmediğinden kapatmıstım.. Destekleriniz beni çok mutlu etti.. Kariyerime 4 elle sarılacağım..

Mesaj Yetkileri