%100 FUTBOL

GO: İyi akşamlar değerli izleyiciler %100 futbol programıyla sizlerle birlikteyiz. Bugünün konusu Gaziantepspor'da neler oluyor üzerine. Evet hocam Gaziantepsor inanılmaz bir şekilde 25 yaşındaki fazla deneyimi olmayan Muhammed Yg'yi takımın başına getirdi. Neler söyleyeceksiniz?
RD: Ben buna devrim diyorum. Geçen sene Bursaspor Ertuğrul Hoca yönetiminde şampiyon olunca başkanlarımıza bir haller oldu. Bu durum beni çok mutlu etti. FB Aykut hoca ile anlaştı. Kayserispor şota ile anlaştı. Şimdi İbrahim Bey Muhammed hocayla anlaştı. Helal olsun başkanlarımıza.
GO: Peki hocam kimdir bu Muhammed Yg?
RD: Kısa süreli Sivas Demirspor macerası olduğunu biliyorum futbolcu olarak. 17 yaşındayken kadroda yer bulamayınca takımından ayrılarak Boby Robson'un yanına gider ve Robson'un istatistik ekibinde görev alır.Porto'da rakip takımları çok iyi analiz etmesiyle nam salar. Mourinho göreve gelince kankası Villas Boas ile onun yanında çalışmaya başlarlar. Villas ve Muhammed Mourinho'nun vazgeçilmez elemanları olmustur. Bu iki ismnin artık kendi ayakları üzerinde durması gerekliliğini vurguladıktan sonra Villas Boas'ı Porto'ya; Muhammed hocayı Gaziantepspor'a önerir. İbrahim Kızıl bu teklifi reddetmez ve 25 lik hocaya takımı emanet eder. Ben Muhammed hocanın Dünya futboluna damga vuracağına inanıyorum.
GO: Hocam siz futbolcu olsanız Muhammed hocayla çalışmak istermiydiniz? Yaşı büyük problem. Egosu yüksek oyuncular sıkıntı yaratır hatta Gaziantep'te oynamaz.
RD: Hahaha. Güntekin Gaziantepspor'un anlaşmaya yakın olduğu isimleri biliyorum. Bu isimler imza atınca sadece Türkiye'de değil dünyada yer yerinden oynayacak. Bekleyelim görelim.