Sayfa 209 / 480 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
6,241 ile 6,270 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Ferrari gitmeli. Rüştü de bırakırsa kale tamamen Cenk'e ait olacak. Hakan yaşını aldı ama hala hata yapıyor. Cenk en azından Volkan demirel gibi kendini geliştirmeli. Volkan da çok hata yapıyordu ama sonradan düzeltti. Eğer Cenk de böyle olursa bence Milli takımda as formayı kapacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

3 TANE OYUNCU ALACAĞIZ
    Transferleri bütün yönetim yaptık. Kulübümüz hoca ile beraber avrupada adım attı. Schuster'in isminin katkısı var. Devre arası için bir beklenti var. 3 tane oyuncu alacağız. Görüşceğimiz oyuncular Guti ve Quaresma kalitesinde olacak. Beşiktaş kulübü Avrupa'da Iverson transferinden sonra Amerika dahil dünyada ayrı bir yere geldi. Şimdi bunu kalıcı yapmak zorundayız. Bobo, Nihat sakat. Fatih Tekke tutmadı. Fatih Tekke'ye izin verildi. Herhangi bir kulüp ile anlaşırsa gerekli kolaylığı yapacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by vego View Post
    3 TANE OYUNCU ALACAĞIZ
    Transferleri bütün yönetim yaptık. Kulübümüz hoca ile beraber avrupada adım attı. Schuster'in isminin katkısı var. Devre arası için bir beklenti var. 3 tane oyuncu alacağız. Görüşceğimiz oyuncular Guti ve Quaresma kalitesinde olacak. Beşiktaş kulübü Avrupa'da Iverson transferinden sonra Amerika dahil dünyada ayrı bir yere geldi. Şimdi bunu kalıcı yapmak zorundayız. Bobo, Nihat sakat. Fatih Tekke tutmadı. Fatih Tekke'ye izin verildi. Herhangi bir kulüp ile anlaşırsa gerekli kolaylığı yapacağız.
    Manuel Fernandes ve Hugo Almeida ile büyük ölçüde anlaşıldı. Diğer isimde sağlam bir kanat oyuncusu olur umarım...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Rüştü ayrılmamalı kesinlikle 1 sezon daha takımda kalmalı. Oynamasa bile Hakan ve hele hele Cenk'e öğretecek çok şeyi olduğunu düşünüyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Rüştü futbolu bıraksa bile kalmalı kaleci antrenörü falan gibi görevlerle. Ferrari her türlü gidecek, bari en iyi teklifi verene satsınlar fazla süründürmeden. Fatih Tekke yine son gün kazığı oldu, geçen yılki gibi. Fernandes ve Almeida cepteyse bence de bir kanat alınmalıdır. Ernst'in de kalacak olmasına sevindim. Bakalım sözleşmesi biten diğer bir yabancımız Bobo'nun durumu ne olacak? İnşallah futbol hayatını etkileyecek derecede değildir sakatlığı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fatih Tekke Bursa yolunda

Beşiktaş'ta istenmeyen adam haline gelen Fatih Tekke, Bursaspor ile büyük ölçüde anlaştı. Tecrübeli golcü Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Glasgow Rangers maçını yeşil-beyazlı yöneticilerle izledi.

Milli oyuncu Fatih Tekke sezon başında Rusya'nın Rubin Kazan kulübünden Beşiktaş'a transfer olmuştu. Büyük ümitlerle siyah-beyazlı kulübe gelen yıldız oyuncu, Alman teknik direktör Bernd Schuster ile yaşadığı sorunlar nedeniyle forma şansı bulamadı.
    Devre arasında Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fatih, Bursaspor ile büyük ölçüde anlaştı. Tecrübeli golcü Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Glasgow Rangers maçını yeşil-beyazlı yöneticilerle izledi.
    Bu konuda açıklamalarda bulunan Bursasporlu yöneticiler ise Fatih ile büyük ölçüde anlaştıklarını ve ikinci yarıda golcü oyuncunun yeşil-beyazlı formayı giymeye çok yakın olduğunu söylediler.
    Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören bugün yaptığı açıklamada Fatih Tekke'ye bir başka takıma transfer olması için yardımcı olacaklarını söylemişti.
    Sezon başında transfer ettikleri Nunez'in formundan memnun olmayan Ertuğrul Sağlam da devre arasında kadrolarını bir forvet oyuncusuyla takviye edeceklerini açıklamıştı. Uyum sürecini çabuk atlatamıyacağı düşüncesiyle yabancı trasnfer sıcak bakmayan Sağlam'ın Fatih transferine olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

NTVSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hayırlı olsun diyelim Tekke için.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

DHA
    Fatih Tekke'den Bursa yalanlaması! Beşiktaş'ta istenmeyen adam haline gelen Fatih Tekke, Bursaspor ile büyük ölçüde anlaştığı, tecrübeli golcü Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Glasgow Rangers maçını yeşil beyazlı yöneticilerle izlediği iddia edildi.

Doğan Haber Ajansı'nın ulaştığı Fatih Tekke, maçı izlemediğini, dün akşam ise annesiyle birlikte olduğunu belirtti.

Milli oyuncu Fatih Tekke sezon başında Rusya'nın Rubin Kazan kulübünden Beşiktaş'a transfer olmuştu. Büyük ümitlerle siyah beyazlı kulübe gelen yıldız oyuncu, Alman teknik direktör Bernd Schuster ile yaşadığı sorunlar nedeniyle forma şansı bulamadı. Bu gelişmelerin ardından devre arasında Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fatih'in, Bursaspor ile büyük ölçüde anlaştığı ve dünkü maçta da yeşil beyazlı yöneticilerle statta olduğu iddia edildi.

Ancak tecrübeli futbolcu yapılan haberleri yalanladı. Maç izlemeyi çok sevmediği için dün akşam Bursaspor-Rangers karşılaşmasını izlemediğini ifade eden Fatih Tekke, "Dün havaalanına giderek annemi aldım. Anacığımla sohbet ettik. Uzun zamandır görüşemiyorduk" dedi.

DEMİRÖREN'İN SÖZLERİNİ ARKADAŞLARDAN ÖĞRENDİM

Kendisiyle ilgili Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in transferine izin verileceği yönündeki konuşmayı da arkadaşlarından öğrendiğini, kulüpten kendisine bir şey söylenmediğini ifade eden Fatih Tekke, "İzin verdiler. Onu da dün ilk defa başkan açıkladı. Çok enteresan sayın başkan açıklamış benim haberim yok. Bana arkadaşlar söyledi. Öyle istiyorlarsa biz de öyle yapacağız" diye konuştu.

BEN SCHUSTER İLE GÖRÜŞMEDİM Kİ

Bursaspor'a geleceği yönündeki haberlerle ilgili konuşan tecrübeli futbolcu, "Ben daha Beşiktaş Kulübü'nün hocasıyla görüşmedim ki başkasıyla nasıl görüşeyim. Daha izin verildiğini dün öğrendim. Bugün yarın düzelir diye antrenmanlara devam ediyordum. Kendimle bu kadar dalga geçirtmeyeceğim. Ben dün izin istemiştim, onlar da akşam transfer izni vermiş" şeklinde konuştu.

atletico dan simao adı gecıyor kanatlar için :S ne oluyoruz yaaa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Portekiz Milli Takımı gibi oluruz o da gelirse ne iş ya =)
    Tabi ondan öte olacak şeyler de var. Kadro kalitesi olarak farkı 2 gömleğe çıkarmak gibi.
    Sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Simao yıllardır Atletico'da ve her fırsatta kalmak istediğini söylüyor bildiğim kadarıyla. Uefa'yı aldıktan sonra bu yaz döneminde çok takımın transfer listesine girmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Beşiktaş'a Portekizli'den kötü haber

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Portekizli yıldız Hugo Almeida, ocak ayında takımdan ayrılmayacağını söyledi.

09 Aralık 2010 Perşembe - 15:52
    Sporx.com dış haberler

Beşiktaş'a Portekizli'den kötü haber Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği Portekizli golcü Hugo Almeida, ocak ayında Werder Bremen'den ayrılmayacağını açıkladı.

AFP'nin servis ettiği habere göre; Almeida, Weser Kurier'e yaptığı açıklamada "Bremen'de mutluyum ve burada kalacağım" dedi.

Werder Bremen'de gösterdiği başarılı performansla transferin gözde isimlerinden biri haline gelen Almeida'nın adı Beşiktaş'ın yanı sıra Real Madrid, Sporting Lizbon ve Valencia gibi takımlar ile de anılıyordu.

Werder Bremen ile olan sözleşmesi 2011 yazında bitecek olan Portekizli yıldız transfer söylentileri ile ilgili yaptığı açıklamada, "Werder Bremen'de mutluyum ve son ana kadar takımın için mücadele edeceğim. Ocak ayında da takımdan ayrılacağım yönünde çıkan haberler tam anlamıyla bir dedikodu ve ben bunlara kulak asmıyorum" dedi.

Bonservis bedeli 7 milyon avro civarında olan Hugo Almeida'nın adı son dönemde Beşiktaş ile sıkca anılıyordu. Siyah-beyazlı takımın ocak ayı transfer döneminde Werder Bremen'e 3 milyon avro önererek Portekizli yıldızı kadrosuna katacağı ve Almeida'nın da bu transferde oldukça istekli olduğu iddia edilmişti.

2006 yılından bu yana Almanya Bundesliga takımlarından Werder Bremen forması giyen Hugo Almedia, 'Mızıkaçılar'da 78 maça çıktı ve 25 golün altına imza attı. 2004 yılında formasını sırtına geçirdiği Portekiz Milli Takımı forması altında da 23 maça çıkan Almeida, 5'i son dönemde olmak üzere 8 kez fileleri havalandırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer doğruysa pek hoş olmadı bu haber. Ocak ayında alabileceklerimiz zaten sınırlı bu da onların içinde en iyisiydi. Hatta diğer seçenekleri bilmiyorum bile ..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu haber gerçek çıkar ve Almeida gelmezse ya Santa Cruz ya da Grafite'den birine yoğunlaşır yönetim. Belki bir sürpriz de olabilir, ama devre arası ne kadar seçenek olacak ki elde? Zaten etkili bir kanat adamı gelmezse forvetin de çok büyük bir önemi olmaz, çünkü kanat-forvet birbirini tamamlayacak en önemli 2 transfer olarak görünüyor şu an bizim için.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Almedia Ş.L maçında döktürdü ve böyle açıklama yapması normal...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Henry ve Owen onerilmis Besiktasa menejerler araciligiyla.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Henry daha yazin gitti sanmiyorum bu kadar cabuk geri dönecegini futbolu amerikada birakir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sonra da gidip Zidane'ı getirelim Türkiye'ye.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Almeida'dan sonra Simao ile de ilgilendiğimiz haberleri gelmeye başladı.İkisi de iyi transfer olur.İkisi birlikte süper transfer olur.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 10.Aralık.2010 at 16:59
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kartal Portekizlileri dörtlüyor

10 Aralık 2010 13:22 | NTVSpor.net
    Transferin flaş takımı Beşiktaş, Quaresma ve Fernandes'ten sonra kadrosuna Simao ve Almeida'yı da katmaya hazırlanıyor.

Sezon başında Inter'den Ricardo Quaresma'yı transfer ederek ses getiren Beşiktaş'ta rota Portekiz'den sapmıyor.
    Ara transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi ilk transferi Valencia'dan Manuel Fernandes'i alarak gerçekleştirmişti. Schuster'in forvete yönelik isteği doğrultusunda harekete geçen başkan Yıldırım Demirören ile yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, Portekiz Milli Takımı'nın 2 yıldızıyla daha söz kesti.
    Atletico Madrid'li Simao Sabrosa ve Werder Bremen'li Hugo Almeida ile anlaşan siyah-beyazlı yöneticiler, kulüpleriyle son pürüzleri gidermek için görüşmelerini sürdürüyor. Kulüpleriyle olan sözleşmeleri sezon sonunda bitecek futbolcularla el sıkışan Beşiktaş, İspanya ve Almanya'dan gelecek son haberlerin ardından transferleri resmi olarak açıklayacak.
    Bu transferlerin gerçekleşmesi halinde, siyah-beyazlıların kadrosundaki Portekizli futbolcu sayısı 4'e çıkmış olacak. Sakatlığı geçen Sivok'un da takıma katılmasıyla yabancı oyuncu sayısı ise 14'e çıkıyor. Yönetimin, yabancı oyuncu kontenjanına takılmamak için Tabata, Fink ve Ferrari'nin yanı sıra Bobo veya Zapotocny'yi de göndermesi bekleniyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

SoLda Q7 sağda Simao, önLerinde ALmeida, arkada Fernandes, Guti, Ernst... Rüya kadro gibi birşey oLuyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Fifa lisanslı bir Türk menajer ile kontağa geçen Ronaldinho Beşiktaş'tan gelebilecek bir teklifi değerlendireceğini söyledi..

*****.com'un elde ettiği bilgilere göre Brezilya futbolunun en büyük oyuncularından biri olan Milanlı Ronaldinho Beşiktaş'ta oynamak için menajerleri devreye soktu.

2008 yazında Barcelona'dan Milan'a transfer olan yıldız futbolcunun İtalyan ekibi ile sözleşmesi 30 Haziran 2011'de sona erecek. Milan'da aradığı mutluluğu bulamayan 30 yaşındaki futbolcu, menajeri aracılığı ile kulüp aramaya başladı.

Aynı zamanda Ronaldinho'nun ağabeyi de olan menajeri Roberto, Amerika'da ikamet eden bir Türk menajer ile New York'ta biraraya geldi. Ronaldinho'nun Milan'dan ayrılmak istediğini söyleyen Roberto, kardeşinin Süper Lig'de mücadele eden üç büyük kulüpten gelebilecek teklifleri değerlendirebileceğini söyledi.

Fifa'nın lisanslı menajeri olan Türk menajer ve Belçika'da yaşayan ortağı başta Beşiktaş olmak üzere üç büyük kulüpten konuyla ilgili görüşmek amacıyla randevu almak için girişimde bulundu.

www.*****.com'un ulaştığı Türk menajerler konuyla ilgili şu açıklamayı yaptılar:
    "Ronaldinho'nun ağabeyi ve menajeri Roberto bizimle görüşmek istedi. New York'ta kendisi ile biraraya geldik. Roberto kardeşinin Milan'dan ayrılacağını ve Türkiye'den gelebilecek bir teklife sıcak baktığını söyledi. Biz de Beşiktaş başta olmak üzere üç büyük kulüpten randevu talep ettik. Beşiktaş yaptığı yıldız transferlerle çok ses getirdi. Eğer Ronaldinho ile anlaşabilirlerse siyah beyazlı formayı giydirebilirler. Ronaldinho'nun Milan ile sözleşmesi bu yaz sona erecek. Eğer devre arasında transferini yapmak isterlerse Milan kulübü ile de anlaşmaları gerekiyor. Ancak sezon sonunda serbest kalacak. Şu an için konuyla ilgili Beşiktaş yönetimi ile bir görüşme yapmadık. Özellikle Beşiktaş'tan randevu alabilmek için girişimlerimizi sürdürüyoruz."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yeter Demirören yeter Gs li olarak bana Bjk forması aldırttırmaya calısmasın gıcık oluyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

PORTEKİZ ŞEYTAN ÜÇGENİ!
    10.Aralık.2010 17:4

Beşiktaş, Portekiz'de maden buldu.

Beşiktaş, Quaresma ve Fernandes'ten sonra kadrosuna Simao ve Almeida'yı da katmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda ilk olarak HABER1903 tarafından duyurulan Fernandes ve Almeida'ya yeni bir Portekizli daha eklendi.

Beşiktaş yöneticilerinin bu 3 Portekizli futbolcuyu ara transfer döneminde kadrosuna katacağı ve bunun ile ilgili görüşmelerin hızlandırıldığı öğrenildi.

- HABER1903 -

Eger Almeida ve Simao dogruysa süper olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yeter abi bu ne

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu değirmenin suyunu çok merak ediyorum nasıl bir memba =D
    Beşiktaş'ı büyükten saymayanlar artık ne düşünüyordur çok merak ediyorum. Konuyla ilgisiz olacak ama 2010 yılında haber olarak en çok okunan ikinci statüde Beşiktaş. Dünya çapında bu arada. 1. Haiti ondan sonra biz.
    İyi yönde güzel adımlar atıyoruz gerçekten , adı geçen topçuların bir tanesine bile gelmesin diyecek yoktur heralde.
    İnşallah en az 1 tanesi daha kadromuza katılır..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bu değirmenin suyunu çok merak ediyorum nasıl bir memba =D
    Beşiktaş'ı büyükten saymayanlar artık ne düşünüyordur çok merak ediyorum. Konuyla ilgisiz olacak ama 2010 yılında haber olarak en çok okunan ikinci statüde Beşiktaş. Dünya çapında bu arada. 1. Haiti ondan sonra biz.
    İyi yönde güzel adımlar atıyoruz gerçekten , adı geçen topçuların bir tanesine bile gelmesin diyecek yoktur heralde.
    İnşallah en az 1 tanesi daha kadromuza katılır..
    Evet Iverson ve Guti transferleri sayesinde Besiktas ikinci olmustur.

Transfer gelismelerini merakla bekliyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Almeida ve Simao birlikte gelirse gerçekten tutulamayız yahu Umarım gerçekleşir transferler...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Asıl bomba Simao olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Prensipte anlaşılmış öyle yazıyo ntvsporda

Nesil
    2007