Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 246 sonuç

Konu: 102 Puanlı Şampiyon Premier Lig Macerasında Burnley [2. Sezon]

Quote Originally Posted by morukderki View Post
    ÖSS sebebiyle pek internete giremiyorum ancak oldum olası sevmişimdir 2. ligden takım alıp başarıya ulaştırmayı, bir solukta okudum kariyerini gerçekten güzel gidiyorsun.
    Bende pek bakamıyorum baktığımda zaten ss leri paylaşıyorum Yorum için Çok teşekkürler.

Quote Originally Posted by lyncher View Post
    burnley mükemmel bi takım bende oynuorm cok ii durumdalar maddi olarakta baslangıc icin ii secim ve ilgintir ama tum takımların hocası desteklior bu takımın kurtarılması icin destek oluolar cözemedim onuda ama cok sevilen bir ekip
    Evet hemen hemen bütün herkes destekliyor bende anlamadım Yorum için Teşekkürler

Lig Kupası Çeyrek Final

Müthiş bir maç çıkardık En formda 2 oyuncumuz Putsila ve McDonald'ın yokluğunda 1-0 öne geçtik beraberliğe engel olamadım 89. dakikada Birde penaltı kurtardık Penaltılarda ise gülen taraf biz olduk Chelsea maçı öncesi çok yorulduk ama Lig kupasındada Büyük bir takımın kalmaması Avrupa biletini bize getirebilir.

olucaksın bana inan

15. HAFTA

Kendi Oyunumuzu oynamya çalıştık açık oynadık ama olmadı Güçlü Chelsea karşısında Drogba'nın hat-trickine engel olamayınca 3-0 mağlup olduk.

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    olucaksın bana inan
    İnanmak başarmanın yarısıdır derler ama olucağını sanmıyorum çok zor.Çok fazla sakat var

puan durumu atsana bir

league kupası avrupa kupalarına katılmayı etkilemiyor FA cup etkiliyor

Elektrikler kesildiği için chelsea maçından sonra saveleyemedik ve chelsea maçını tekrar oynadık.

Last edited by engin361 : 10.Aralık.2010 at 20:31

16. Hafta
    Zorlu deplasmanda müthiş bir maç oldu Fred'in çabası yetmedi ve ligin formda ekibiyle yaptığımız maçı 4-2 kaybettik.Sakatlıklar canımızı çok yakıyor.

17. Hafta

Sakatlıktan kurtulan Putsila golle döndü ve 2 hafta sonra galip geldik Fred'in de formu dikkat çekici

puan durumu atsana bir
    Koydum puan durumunu

Quote Originally Posted by orhuneses View Post
    Lig kupası diye biliyordum saol

Kariyerinizi takip ediyorum.Güzel bir takım olmuş.transfer döneminde can sıkan sakatlıklara çözüm olması için transfer yaparsanız ligi ilk 3sırada bitirebilirsiniz.Aksi takdirde bu zorlu maraton oyuncularını yıpratmaya devam eder.Başarılar..

son aston villa galibiyeti nefes aldırmış valla

18. Hafta

Zorlu maçta Tevezi durduramadık Güçlü rakiplerimize karşı çok zorlanıyoruz

Quote Originally Posted by kursatakca View Post
    Kariyerinizi takip ediyorum.Güzel bir takım olmuş.transfer döneminde can sıkan sakatlıklara çözüm olması için transfer yaparsanız ligi ilk 3sırada bitirebilirsiniz.Aksi takdirde bu zorlu maraton oyuncularını yıpratmaya devam eder.Başarılar..
    Transfer bütçesi yaratabilirsem birkaç takviye çok iyi olucak gerçekten

son aston villa galibiyeti nefes aldırmış valla
    Saçma sapan bir fikstürümüz var Aston villa maçı olmasaydı çok sert bi düşüş yaşıcaktık biraz yumuşattı Arsenal maçıyla ilk yarı biticek 1 puan alırsak çok iyi olur.

Question

19. Hafta

19 haftayı bitirdik yani ligin yarısını ama transfer dönemi daha başlamadı maçlar devam ediyor.

Quote Originally Posted by orhuneses View Post
    Quote Originally Posted by engin361 View Post
    Lig kupası diye biliyordum saol
    Lig Kupasında da FA Cup'da da Avrupa Kupasına Katılırsın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

acil çıkışa geçmen lazım

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Lig Kupasında da FA Cup'da da Avrupa Kupasına Katılırsın
    Bende öyle biliyordum arkadaş öyle diyince yanlış bildiğimi sandım bilgi için saol.

acil çıkışa geçmen lazım
    Hem fikstür çok zordu hemde çok sakat vardı yavaş yavaş çıkışa geçicez inşallah

20.Hafta

Sonunda yüzümüz güldü 1-0 zor kazandık gibi gözüksede maçın hakimi bizdik ve kazanmayı müthiş bir futbolla hakkettik rakibimize çok az gol pozisyonu verdik.

21.Hafta
    Deplasmanda Da galip gelmeyi başardık 2 maç üst üste kazandık bakalım çıkışa geçebilecekmiyiz?

FA cup 3.Tur

Güçsüz rakibimizi ilk 10 dakikada bulduğumuz gollerle 2-0 mağlup ettik.Savunma olarak ilk haftalara döndük diyebilirim gol yemiyoruz.İstatisliklerdende anlaşılacağı gibi yedek ağırlıklı kadroyla çok baskılı bir futbol oynadık.

Lig Kupası Yarı Final

20 yaşındaki Cairneyle öne geçtik.2. yarıda yine Cairneyin yaptığı penaltıyla golü yedik ortada bir maçtı maçın hakkı beraberlikti rövanş için avantajlı bir skor yakaladık.

22. Hafta
    Bolton Deplasmanından Fred-Lehmann gibi oyuncularımızın yokluğunda 1 puanla dönüyoruz Muhteşem bir sezon geçirirken sakatlanan kevin Mcdonald son 15 dakikada oynayarak formasına kavuşuyor.

[IMG]file:///C:/Users/engin/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-18.png[/IMG]

Savunma oyuncumuz Bikey'in afrika kupası için milli takıma gitmesi ve Stoper mevkiinde kadro derinliğini sağlamak amacıyla dolayı Premier Lig Tecrübesi olan Senderosla 1.8 m ye anlaştık.

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri