arkadaşlar ben zaten almanya'dan teklif beklemesinin bir hata olduğunu söylemedim, futbolcunun seçim hakkını almanyadan yana kullanması kadar doğal ve gerçekçi birşey olamaz zaten. Benim anlatmaya çalıştığım gerçekte nasıl Hiddink ve türk yetkililer genç gurbetçilere bizi tercih etmesi için lobi yapabiliyorlar, bu futbolcularla birebir ikna çabası içine girebiliyorlarsa bunun oyunada yansıtılması gerektiğini ve 33avcı33 arkadaşın yolladığı ss'da görünen futbolcuyla birebir konuşma bölümünde futbolcuyu kendi milli takımımızı tercih etmesi için bir ikna toplantı seçeneğinin olmamasının eksikliğini dile getirdim.

Oyunda seçim tamamen futbolcuda hiçbir şekilde etki ve ikna çabası içine girilemiyor, aynı şekilde normalde de klüplerin bazen bonservis konusunda anlaştıkları futbolcular eğer gelmek istemiyorsa, yöneticiler yada antrenörler futbolcu ile birebir görüşüp bir ikna çabasına girişebiliyorlar fakat oyunda eğer futbolcu istemiyorsa yada daha kötüsü futbolcunun ajansı senden nefret ediyorsa kontrat ekranı direkt kapalı çıkıyor ve aciz kalıyoruz.

Anlattığım bu konular zaten bir hata değil çünkü oyuna yansıtılmış bir özellik değiller sadece benim oyunda olması gerektiğini düşündüğüm eksik parçalar.