Adanaspor 1-2 Kasımpaşa
Kasımpaşa 1-1 Kayserispor
Manisaspor 1-1 Kasımpaşa
Adanaspor 1-2 Kasımpaşa
Kasımpaşa 1-1 Kayserispor
Manisaspor 1-1 Kasımpaşa
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
iyi kariyer bende şu an paşayla başladım daha lig başlamadı yeni ve siteye girmiyodum bi süredir. bi girdim senin kariyere baktım ilk
başarılar. çok iyi gidiosun takipteyim![]()
Recep 4 Gundur SS Göremiyoruz . Hanı Nerde Bu Paşa Nerde UEFA Grupları Nerde Lig![]()
Ben Varım Yetmez MiSs Koy İlgi Gelir
![]()
Kötü skorlardan sonra istifamı verdim ve Avrupa'ya açılmak istiyorum.Wolfsburg ve AZ Alkmar'a başvuru yaptım.Umarım kabul edilir.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Avrupa'dan teklif beklerken Türkiye'nin 2 büyük takımı da aynı anda sözleşme teklif etti.Gönlüm Fenerbahçe'den yana ama sizin de düşüncelerinizi bekliyorum.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Tabiki Fenerbahçe'mize Gitmenı İsterim . Ancak STSL'den Sıkıldım Diyorsan da Avrupa Takımlarındanda Teklif Bekle Derim![]()
Bence beşiktaş recep çünkü fener ile çok kariyer yapmış olabilirsin o yüzden bjk.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Ligin ortasına gelip , kendi takımımı kurana kadar biraz hızlı geçiyorum oyunu.Takımda büyük bir revizyon olabilir.
UEFA 1. Tur eşleşmeleri belli oldu.
![]()
Last edited by [Rec]ep : 19.Aralık.2010 at 23:37 Reason: sıcak sıcak uefa 1. tur :D
Nam-ı diğer [Rec]ep
Revizyonu BekliyoruzBaşarılar Recebım Uefa'da Kupayı Kaldırman Dileğiyle
![]()
Murat Ceylan , Özgür Çek ve Sercan Yıldırım'ı kadromuza kattık.Bütün transferler nakit şekilde yapıldı fakat Sercan için 40 gol ve 40 maçtan sonra toplamda 16M daha ödeyeceğiz.
6 isimle de yollarımızı ayırdık.Ayrıca sezon sonunda Bilica , Güiza ve Selçuk Şahin ile yollarımızı ayıracağımız kesinleşti.Bu isimler diğer takımlarla sözleşme imzaladılar.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Takımı Baştan Yaratmışssın ResmenBu Sene Bi Büyük Başarı Bekliyoruz
![]()
Şutladığınız Adama 4m Euro Vererek Yeniden Almış ve Fenerbahçeli Olduğunu Belli Etmişin![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Nam-ı diğer [Rec]ep
G.Birliği Maçı Hariç Skorlar Güzel![]()
Kariyerin güzelmiş Başarılar dilerim Fenerbahçeliyim takipçinim![]()
Fenerbahçe 3-1 Galatasaray
Ankaragücü 0-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 3-1 Werder B.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Fenerbahçe 3-1 Adanaspor
Werder B. 2-1 Fenerbahçe
Manisaspor 1-1 Fenerbahçe
Kasımpaşa 1-4 Fenerbahçe
UEFA Avrupa Ligi'nde bir sonraki turdaki rakibimiz AEK.Ayrıca sezon sonu için Luiz Adriano ile sözleşme imzaladık.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Beşiktaş ve Werder maçları olmamış recom![]()
Fenerbahçe 4-0 AEK
Fenerbahçe 3-1 Eskişehir
AEK 2-0 Fenerbahçe
Sivas 1-0 Fenerbahçe
Fenerbahçe 2-1 Trabzonspor
Nam-ı diğer [Rec]ep
İyiyiz İyi![]()
Last edited by furkan58 : 22.Aralık.2010 at 20:45
SS'ler Nerde Reco'm![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
UEFA'da yarı finale kadar çıktık.City'e eleneceğimizi düşünürken.Eksik kalan rakibimiz karşısında ilk maçta galip gelmeyi bildik.Ardından İnter gibi bir dünya devi ile eşleştik ve onlara da penaltılarda kaybettik malesef ama olsun çok zevkli bir kariyer oluyor benim içim.Ligi de Trabzon'un arkasında 2. olarak tamamladık.Kazabildiğimiz tek kupa ise yıllardır özlemini çektiğimiz Türkiye Kupası oldu.Önümüzdeki sezon yep yeni bir kadro ile karşınızda olacağım.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Man. City Maçları Çok İyi Olmuş Seneye Daha İyi Bir Kadro Ve 3 Kulvardada Kupa Kaldırman Dileğiyle![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Muhteşemsin Recep Oyuncuları Fener'de dövme bunlar zengin kaçar dayanamaz dayaklarına