Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 256 sonuç

Konu: Hadi Gaaaari Horoz, Ötüve Biyo Şampiyonlar Liginde! (5. Sezon-V11.2.1)

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Default Hadi Gaaaari Horoz, Ötüve Biyo Şampiyonlar Liginde! (5. Sezon-V11.2.1)

2013 yılının ocak ayıydı. Denizlispor'da hocalık görevimiz oldukça iyi gidiyordu, oldukça güzel transferler de yapmıştık. Ligde 3. sıradaydık. Türkiye kupasında çeyrek finaldeydik. Ancak yönetim 3. sezon ortası dahil transfere pek bütçe ayıramıyordu. Bu beni çok rahatsız etmişti. Aldığımız trilyonlar nereye gitmişti?! Daha fazla dayanamayarak başkanla bir görüşme yapmaya gittim:

Ben: Sayın başkan, sizinle bir konu görüşmek istiyorum
    Başkan: Ooo Özgürcüm, gel otur, bişi iç çay iç (genelde Denizli'de çaydan başka içecek söyleyemeyen firmalar böyle der de )
    Ben: Sağol başkan direkt konuya girmek istiyorum
    Başkan: Buyur hocam söyle
    Ben: Başkanım, sizinle 4. sezona gireceğiz neredeyse, bu kadar da başarı yakaladık, transfere hiç para ayırmadınız neredeyse, maaş bütçesini bahane ettiniz, onda da en fazla maaş verdiğim futbolcunun maaşı haftada 24 bin tl.
    Başkan: Eeee?
    Ben: Eeesi, benden boyuna başarı bekliyorsunuz, ama yanlış anlamayın ama sizden bu konuda destek göremiyorum.
    Başkan: Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
    Ben: Peki bu paralar nereye gidiyor?
    Başkan: Finans müdürümüz kontrol ediyor, maaşa ayrılıyor, diğer giderlere ayrılıyor falan diyor bana.
    Ben: Başkanım bir sürü para kazandık, bu kadar giderimiz yok ki!
    Başkan: Özgürcüm ben bu giderleri biraz araştırayım, sonra bir çözüm bulmaya çalışalım.
    ...

Konuşma bu şekilde sonuçlanmış, vedalaşarak ayrılmıştık. Akşam üzeri de arkadaşım doktor Emett Brown ile buluşmuştuk, yanında kankisi Marty McFly da vardı, zaman makinesiyle 1855'e gidip gelmişler, yaşadıkları maceraları anlatıyordu. Çok keyifli bir sohbetti. Bu esnada başkan aradı ve yarın sabah acil görüşmemiz gerektiğini belirtti. Ben de şaşkın bir ifadeyle tamam dedim...

Sabah başkanla buluştuk. Başkan kızgın bir ifadeyle finans müdürünün yaptıklarını tek tek anlattı; nasıl para kaçırdığını, zimmetine geçirdiğini... kasada beş kuruş bırakmamış ve bizi mahvetmişti. Ne yapacağımızı kara kara düşünürken aklıma bizim Doktor Brown geldi, başkana zaman makinesiyle geriye gidip başladığımız noktaya dönerek herşeyi tekrar düzenleyebileceğimizi anlattım. İlk önce şaşırdı, sonra gülmeye başladı, "hadi len sende!" der gibi alaycı bir ifadeyle. Tabi inanmadı ilk başta haklı olarak. Sonra kendisini ikna ederek bizim doktorla tanıştırdım. Zaman makinesini ve gittiği yerleri anlattı, hatta inanması için başkanı ilk aşık olduğu zamana bile götürdük! Bu olaylar karşısında küçük dilini yutan başkan düşüncelerime onay verdi ve başladığımız ilk noktaya geri dönerek takıma tekrar katkı sağlamaya çalışmaya başladım. Tabi ilk önce finans müdürünü işten kovarak başladık işe

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163

Kuralları okudum kabul ediyorum.
    Last edited by RaSenGan : 20.Aralık.2010 at 18:08

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Başarılar Dilerim.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Başarılar dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Başarılar Dilerim.
    Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Başarılar dilerim
    her ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim.

Doktor Brown Marty'yi de alarak geleceğe dönüş yaparak beni geldiğim noktaya geri döndürmüştü. İlk önce başkanla oturup bizim finans müdürünün işini halletmesini sağladım, dr. Brown sağolsun geçmişindeki bütün kirli belgeleri bana buldu getirdi Her neyse, sonra başkandan 750 bin tl gibi Bank Asya için sağlam bir bütçe alarak transfer çalışmalarına koyuldum. Bazı kaliteli serbest oyuncular ve kiralık kaliteli oyunculara yönelerek takımı canlandırmalıydım, Bank Asya'nın Real Madrid'i olmak için elimden geldiği kadar genç, hızlı, iş bitirici oyunculara ve bol alternatife sahip olmalıydım.. Bunun için de çok çabaladım, ve bunu da başardım. öncelikle gelen ve giden oyunculara genel haliyle bir bakalım;

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Takımızın yıldızı olarak bir çok oyuncu barındırsak da Cafercan, Muhammet Demir ve Zafer Yelen'den ekstra işler bekliyorduk ve onlar da sağolsun yüzümüzü kara çıkarmadılar. Kariyerde neredeyse yarı sezona geldik ve genel sonuçlar ve puan durumu şu şekilde oluştu;

görüldüğü gibi namağlup ve genelde bol golle kazanarak ilerliyoruz. En zayıf bölgemiz kale, gerçi Bank Asya için aşırı bir önem arzetmiyor, Bazen Zafer, bazen de genç Brezilyalı işi götürüyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Senaryo çok güzelde 1885'e gitmemişlermiydi yahu

Başarılar dilerim.Transferler fena

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Bu da puan durumumuz;

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by vego View Post
    Senaryo çok güzelde 1885'e gitmemişlermiydi yahu

Başarılar dilerim.Transferler fena
    Doğru bak ben öyle hatırlıyordum
    Çaktırma artık, demek ki o yıl başka bi işleri varmış Sağolasın transferler çok can yakıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

İlk önce Muhammet Demir'in profiline bir bakalım;

Cafercan Aksu; sol kanatta geliştiriyoruz kendisini, çok da harika gidiyor

Zafer Yelen; harika performans sergileyen bir diğer oyuncumuz.

Öbür Kariyer Nihayet Baltalanmış Sonunda

İyi İyi Sevindim Tez Zamanda Bununda Amatöre Kadar Yolu Var Yada Crush Dumps'a

Başarısızlıklar Canım Kardeşim Bekliyorum Yanıma

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Öbür Kariyer Nihayet Baltalanmış Sonunda

İyi İyi Sevindim Tez Zamanda Bununda Amatöre Kadar Yolu Var Yada Crush Dumps'a

Başarısızlıklar Canım Kardeşim Bekliyorum Yanıma
    11.2.1 yamasi cikmasa daha suruyordu, belediye bile bank asyaya cikiyordu bosuna sevinme tez zamanda

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

O kadar oyuncu verirsen çıkması çok zor olmaz abi ne yapıon bütün altyapıyı mı yoluyosun

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Başarılar Denizlisporun yeri gerçektende Süper lig ve ilk sezonunda çıkıcağına eminim takipçinim bende seni FC Kobenhavn kariyerime beklerim Bu arada transferler çok can yakıcak

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by vego View Post
    O kadar oyuncu verirsen çıkması çok zor olmaz abi ne yapıon bütün altyapıyı mı yoluyosun
    ilk 24 kişilik takımda düşünmediğim kim varsa doğru belediyeye, nasıl olsa alt ligde çok iş yapıyorlar, o sayede belediye de çıkıyor bi aksilik olmassa

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by oguz4141 View Post
    Başarılar Denizlisporun yeri gerçektende Süper lig ve ilk sezonunda çıkıcağına eminim takipçinim bende seni FC Kobenhavn kariyerime beklerim Bu arada transferler çok can yakıcak
    teşekkürler, şu an için bizi zorlayan rakip yok, çıkacağımıza eminim. sağolasın ben de kariyerini takip edeceğim.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Başarılar iyi gidiosun

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Başarılar iyi gidiosun
    Teşekkürler, birazdan ilk dönemi bitireceğim, genel bir bilgi ekleyeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Ligin ilk yarısı bitti. Kaliteli kadromuz ve oyun şablonumuzla 3 maç beraberlik dışında bir kaybımız yok. İlk önce puan durumumuz;

Şu ana kadarki maçlarımız ve sonuçlar;

görüldüğü gibi çoğu maçta bol gol atma becerisi gösteriyoruz. bunda oyuncu kalitesi ve taktiğim etkili. Merak edenler için kadroma göre oluşturduğum taktik;

ara transfer döneminde giden kalan olur mu pek belli değil. duruma göre bakacağız.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Mustafa Olcayto Ergen ve Azeri futbolcu Ilqar Qurbanov'a bir bak istersen baya yararı olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Mustafa Olcayto Ergen ve Azeri futbolcu Ilqar Qurbanov'a bir bak istersen baya yararı olabilir
    o bolgelere ihtiyacim yok isin acikcasi, hatta teklif gelen her oyuncumu satabilirim,15 puan gibi bir puan farkla liderim ve oyuncular birbirini ikame edebiliyor bu sene oldukca rahatiz bakalim seneye ne yapacagiz

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

İlk olarak Baga dedecim bu kariyer korumam altında .

Hikaye güzel olsa da editörden bütçeyi arttırmışsın galiba abi böyle kariyerler hoşuma gitmiyor .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    İlk olarak Baga dedecim bu kariyer korumam altında .

Hikaye güzel olsa da editörden bütçeyi arttırmışsın galiba abi böyle kariyerler hoşuma gitmiyor .
    editöre hiç dokunmadım, en son çıkan yamada gelen bütçe ve maaş miktarı bu. oyunlarda hile yapmam, yapmayı da sevmem. yoksa forumda paylaşmanın bir anlamı kalmıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

O zaman süper lige çıkar çıkmaz Vaclav Kadlec ile Yaya Sanogo'yu kiralarsın

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

haklısın artık kiralama modeline geçmek daha mantıklı geliyor bana, kadlec gelirse harika olur

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Ve 8 maç kala şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz! 26. haftaya kadar 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet haricinde bir kayıp yaşamadık, diğer takımlar da tam aksine çok puan kaybettiler ve ekmeğimize yağ sürdüler. şu anki puan durumu:

şu ana kadarki son maç sonuçlarımız:

artık son maçlarda hep genç oyunculara yer vereceğim olabildiğince. mağlubiyetin bir önemi kalmadı, oyuncular gelişsin biraz

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Oyuncu profillerinde fazla değişiklik yok diye 11.2.1'de hiç oynamamıştım Denizlispor ile , pc'yi alınca oynayalım biraz .Şampiyonluk normal sonuç tabii .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Şampiyonluğun hayırlı olsun sanada bu yakışırdı zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Oyuncu profillerinde fazla değişiklik yok diye 11.2.1'de hiç oynamamıştım Denizlispor ile , pc'yi alınca oynayalım biraz .Şampiyonluk normal sonuç tabii .
    dene tabi.
    Şampiyonluğun hayırlı olsun sanada bu yakışırdı zaten
    sağolasın seneye ne olacak bakalım .

tebrikler şampiyon

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Gerisinide getirirsin artık.İyi transferler yaparsan ilk sene ilk 10 hayal degil.Zaten kadron iyiydi.Takviyelerinle beraber süper ligde şu halinle ligde kalırsın.Gereksizleri gönder en azından maaş bütçen için.Sonra stoper,kale ve bir forvet ile 1 sezon ligde kalırsın

Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri