Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
Zaten siz vermediniz Yobo'nun değerlerini. Yıllardır bu değerleri alıyor.
Eğer Emenike Yobo kadar hızlıysa (veya daha hızlı) o zaman hakettiği değeri verirsiniz...
Ayrıca ayağında top var demişsiniz ama; Emenike dikine koşarken, Yobo yan yan koşmak zorunda.. Bu çok önemli bir dezavantaj.
İkisi farklı yollarımı koşuyorlar, benmi yanlış gördüm, Yobo sahanın öbür ucundan falanmı yan yan koşuyor. Nerden koşuyor Yobo? Emenike koşuyor aynı yolu, oda aynı yolu arkasından koşuyor. Ben bir dezavantajını göremedim. Artı Yobo'nun profilinde yıllardır değişiklikler oluyor, yıllardır aynı değil. Belkide onlarda yanlış değerlendirmiş olabilirler hız, hızlanma özelliklerini.

Yukarda yazdığımı tekrar okursan eğer Yobo'nun bu değerleri alması gerekiyorsa Emenike'nin alması gereken değerlerin ne olduğunu söylemişim zaten ben. Bu benim fikrimdir, ben fikrimi söylerim, ilgili araştırmacı arkadaşımda değerlendirir, bu özellikleri biraz daha gözlemler ve kendisine göre gereken değerler neyse verir.