Sayfa 215 / 480 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315 ... SonSon
6,421 ile 6,450 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Almeida'yı ben fazla beklemicem, izlediğim en iyi forvetlerden birisi..

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Oha 31 yaşında olsada Simao yani 2 m na alınmışsa başarıdır valla çok katkı sağlayacaktır,Almeidayı yorumlamak için beklemek gerekir
    Sanirim Simao'nun sözlesmesi bitiyordu sezon sonu o yüzden uyguna geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen öyle. Sezon sonunda bedava elden kaçırmaktansa para kazanmayı tercih etti tabiiki At.Madrid.. Fakat yine de olağanüstü transfer başarıları olduğunun altını çizmek gerek. Tabata+İsmail+Holosko =18 milyon euro.
    Q7+Guti+Simao+Almeida+Fernandes=12 Milyon euro.

Boyut atladı Demirören boyut

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Cok ciddi paralar oduyoruz, hele Almeida icin odenen hem maas hem bonservis fiyasko.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Cok ciddi paralar oduyoruz, hele Almeida icin odenen hem maas hem bonservis fiyasko.

YıLLık maaşı fazLa oLabiLir ama bonservisi gayet makuL düzeyde bence. Peşinde başka takımLar varken akLını çeLmek için yıLLık maaşı yüksek tekLif ediLmiş. Başka türLü de geLmezdi zaten.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Almeida'yı tanımıyor sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper transferlere, süper bonservis bedelleri hayırlı olsun tüm Beşiktaşlılara..

Sheriff Misafir

Her iki oyuncuda tarz olarak pek beğendiğim oyuncular değil. Özellikle Simao Sabrosa, kanatta oynasada rahat adam eksiltebilen bir oyuncu değil ortaları ve frikikleri çok iyi.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Gece bardan çıktıktan sonra bi tıra çarparlar heralde.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Almedia gene birşeyler söylemiş Almedianın yedeği Valeri Bojinov

Spor Servisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Almeida'ya soru: ''Türk medyası bugün sizin Beşiktaş ile sözleşme imzalayacağınızı yazdı. Bu doğru mu?''

Hugo Almeida: ''Bu tümüyle yalan. Ben Portekiz'deyim ve ailemle tatil yapıyorum. Bu haberleri muhtemelen Beşiktaş başkanı yayıyor."

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Almeida'ya soru: ''Türk medyası bugün sizin Beşiktaş ile sözleşme imzalayacağınızı yazdı. Bu doğru mu?''

Hugo Almeida: ''Bu tümüyle yalan. Ben Portekiz'deyim ve ailemle tatil yapıyorum. Bu haberleri muhtemelen Beşiktaş başkanı yayıyor."
    kaynak var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tribündergi ve noatsamisa twitterları.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Transferde sıcak saatler sona erdi.

Başkan Yıldırım Demirören transfer görüşmeleri için bulunduğu Yurt dışından bu akşam saatlerinde Türkiye'ye döndü.

Hugo Almeida'nın transferinde herhangi bir problem kalmadığı ve her konuda anlaşıldığı öğrenildi. Almeida'nın Başkan Yıldırım Demiören'den sadece ailesini ikna etmek için 2 gün süre istediği gelen haberler arasında.
    Simao'nun ise beklendiği üzere bu akşam Atletico Madrid'in Espanyol ile oynayacağı kupa karşılaşması sonrası Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
    - HABER1903 -

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    YıLLık maaşı fazLa oLabiLir ama bonservisi gayet makuL düzeyde bence. Peşinde başka takımLar varken akLını çeLmek için yıLLık maaşı yüksek tekLif ediLmiş. Başka türLü de geLmezdi zaten.
    Hadi maasi anlarim da, bonservis bedeli yuksek 6 aylik kontrati kalmis bir oyuncu icin. Ayni durumdaki Maxi Rodriguez gecen sene 1.7 milyon euroya, bu sene de Afellay 3 milyon euro'ya transfer oldu, bunlar Almeida ve Simao'dan bariz ustun oyuncular.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

İşler yine değişmiş gibi gözüküyor. Sezer ve Batuhan Beşiktaş'a gidecek gibi duruyor...
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    İşler yine değişmiş gibi gözüküyor. Sezer ve Batuhan Beşiktaş'a gidecek gibi duruyor...
    kaynak nedir?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Batuhan gelmesin de ne olursa olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bu transfer piyasası çok enteresan gerçekten. Her an her şey değişebiliyor. Tabata, Fink, Zapotocny Bucaspor'a kiralanmışlar sanırım. Sezer, Batuhan ikilisine karşılık Tabata + Para formülü uygulanacaktı büyük ihtimal ama transfer işi yine değişti. Çok enteresan ya.
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Her iki oyuncuda tarz olarak pek beğendiğim oyuncular değil. Özellikle Simao Sabrosa, kanatta oynasada rahat adam eksiltebilen bir oyuncu değil ortaları ve frikikleri çok iyi.
    Simao adam eksiLtemeyen oyuncumu ? Yapma şefim sen bari futboLdan anLayan, maç izLeyen adamsın, kafan güzeLdi herhaLde yazarken
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Beşiktaş'ta beklenen yabancı operasyonu gerçekleşti.

"Beşiktaş'ta 3 yabancı gitti"

Beşiktaş, yabancı futbolcuları Michael Fink, Tomas Zapatocny ve Rodrigo Tabata'yı sezon sonuna kadar Bucaspor'a kiraladı. Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre: "Bucaspor Kulübü, futbolcuların bonservisini almak istediği takdirde, Beşiktaş Kulübü ile sezon sonunda yeniden masaya oturacak."

Ayrıntılar Az Sonra...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Buca'ya bak sen çoştular

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Simao adam eksiLtemeyen oyuncumu ? Yapma şefim sen bari futboLdan anLayan, maç izLeyen adamsın, kafan güzeLdi herhaLde yazarken
    Valla Hayrocum öle, ben hiç görmedim, bir Quaresma gibi, bir Robben gibi çalım atıp orta yaptığını hiç görmedim. Hep frikikleriyle, kavisli ortalarıyla aklımda Simao, düşünüyorum hala hiç aklıma gelmiyo çalımları .)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Beşiktaş'ın Batuhan'la ilgilendiğine inanmıyorum, Inter'in Balotelli'yi geri alması gibi olurdu. Ayrıca bu konunun 1. sayfasında Elyasa varken şimdi Simao ve Almeida'nın olması da oldukça güzel.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Valla Hayrocum öle, ben hiç görmedim, bir Quaresma gibi, bir Robben gibi çalım atıp orta yaptığını hiç görmedim. Hep frikikleriyle, kavisli ortalarıyla aklımda Simao, düşünüyorum hala hiç aklıma gelmiyo çalımları .)
    Aynen benim aklıma da hiç çalım gelmiyor. Gerçi hayatımda hiç izlemedim nasıl oynadığını. Ama gayet iyi tanıyor gibiyim. Atmamıştır Simao çalım

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Almeidada şok gelişme ....

Almeida, Bild gazetesinin internet sayfasında yayınlanan röportajında, "Türk medyası bugün sizin Beşiktaş ile sözleşme imzalayacağınızı yazdı. Bu doğru mu" şeklindeki bir soruya karşılık, "Bu tümüyle yalan. Ben Portekiz'deyim ve ailem ile tatil yapıyorum. Bu hikayeyi muhtemelen Beşiktaş Başkanı yayıyor" dedi.

"Bunu nereden biliyorsunuz?" şeklindeki bir soru üzerine de Almeida, "Türk gazeteciler beni aradı ve benim ne zaman İstanbul'a gelip imza atacağımı sordular. Bu bilgiyi Beşiktaş başkanından aldıklarını söylediler" şeklinde konuştu.

"Ben Beşiktaş kulübü ile hiçbir zaman görüşmedim. Sadece danışmanımla iletişim halindeyim" diyen Almeida, yeniden danışmanı ile görüştükten sonra geleceği hakkında karar vereceğini belirtti.

Noel tatilinden sonra danışmanı Jorge Mendes ile yeniden görüşeceğini, şimdi ailesi ile birlikte tatilin keyfini çıkartacağını ve huzursuz olması için bir neden bulunmadığını ifade eden Almeida, "Türk Ligi sizin için sözkonusu olabilir mi" şeklindeki bir soruya karşılık, "Bu konuda bir şey söyleyemem. Önce danışmanımla konuşacağım. Üzerinde görüşecek birçok teklif var" dedi.

Werder Bremen'de bir sözleşmesi bulunduğunu, diğer konuların sadece söylentilerden ibaret olduğunu ifade eden Almeida, 2 Ocak 2011 tarihinde Bremen'de olacağını kaydetti.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Ya yalancı bir başkana sahibiz, ya da alacağımız oyuncu çok hilekar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Ya yalancı bir başkana sahibiz, ya da alacağımız oyuncu çok hilekar.
    Yada işin altında artık namını tüm dünyaya duyurmuş Türk medyası olabilir mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Atletico başkanı, Simao'ya teşekkür ediyoruz ve Beşiktaş'ta başarılar diliyoruz demiş. Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Simao hayırlı olsun güzel transfer

Mesaj Yetkileri