Quote Originally Posted by perpetua View Post
Hurriyet kadro disi degil mi? Kaptan olmamasi lazim bu durumda sanki.

Bir de Cemal Aydin o kadar uzun sure baskanlik yapmis. Sevilmeyenler listesine koyulmasi cok agir degil mi? Zaten sonucta bu listede bir baskanin olmasi tamamen kozmetik.

Ayni sekilde mevcut baskan'in sevilmeyenler listesinde olmasinin ne bir yarari olur, ne de bir zarari. Kisa sure icinde ayrilma ihtimalini goz onunde tutarsak, Board Confidence ve Fan Confidence degerleri daha onemli.

Bir de Mehmet Cakir ve Adem Kocak'in listede olmasinin nedeni ne acaba?
Onu dalgınlıkla yazdım. Kaptanlık konusu biraz karışık. Sapara 1. kaptan durumunda şu an hiçte sahada olmadığı an olmadı. Onun olmadığı zamanlarda Aydın Toscalı ( Bursaspor ), Michal Zewlakow ( Eskişehirspor, Fenerbahçe ) kaptan olarak sahaya çıktı. 2. kaptan olarak Zewlakow ismi girilebilir.

Cemal Aydın yıllarca başkanlık yapsada camia içinde 1 kişinin bile iyi adam diyemeceği birisi. Bu konuyu foruma açmıştım ben orda oyunu bilmeyenler bile çok tepki gösterdi Cemal Aydın'ın orda olmasına. Şu anki yönetimde yer alan gökçeklerin yandaşları olsun, Cengiz Topel Yıldırım yandaşları olsun hiç kimse sevmiyor ve nefret durumda. CA dediğinizde bir sürü hakaret işitiyosunuz.

Mevcut yönetim konusunda emin olamadım, zaten oyunda sürekli olarak başkanlık değişimi oluyor kulupte. 1 veya 2 ay içinde değişiyor başkan. Fan Confidence çok düşük olmalı. Zirâ sadece kulupten para alan gruplar Ahmet Gökçek'i sever durumda. Geri kalan kimse onun olmasını istemiyor ve her maç öncesi Ahmet Gökçek'in arabasının önünü kesip ona tepki gösteriyolar.

Mehmet Çakır ve Adem Koçak'ın listede olmasının sebebinin şöyle açıklayabilirim. Nasıl Fenerbahçe için Colin Kazım listeye giriyosa Mehmet'te aynen bu şekilde. Taraftarın bir türlü yıldızının barışmadığı bir isim. Sahada olduğunda sürekli homurtular duyabilirsiniz. Adem Koçak için yazmamın nedenide Adem'in altyapıdan yetişmesine rağmen, Trabzonspor'a gideceği zaman kulubu çok özleyeceğim diye ağlamasına rağmen Gökçeklerin gelişinden ve bu dönemde yaşanan sıkıntılardan sonra gemiyi ilk terkeden oyuncu olacak Adem. Bugün - 26 Aralık - ödeme yapılmazsa ilk sözleşmesini fesheden oyuncu olacak. Geçen senede aynı şeyleri yaşamıştık. O zamanda TFF'ye başvuran oyuncuların başındaydı.